UNT > Inrikes

Wednesday, 08 April, 14:26

UNT - 14 okt 11 kl. 19:58

C-politiker: Tyckte jag agerade rättÄven centerpartisten Erik A Eriksson fick hel hyresersättning från riksdagen - trots att han bodde tillsammans med sin fru och barn..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Erik, Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C-politiker, Tycktejag , ageraderätt
Nya Wermlands Tidningen - 16 okt 14 kl. 06:00

Politiker tyckte det var otäckt med vit käpp

Hela världen uppmärksammade den vita käppen under onsdagen. I Karlskoga bjöds politiker in till en promenad i mörker av Synskadades riksförbund. – Det här var otäckt faktiskt, säger Bengt Eklund (KD)..

GT - 18 nov 19 kl. 09:20

SD-politiker tyckte invandrare skulle skjuta sig själva

En SD-politiker i Fyrbodal hotas av uteslutning ur partiet sedan ett inlägg han gjort på Facebook uppmärksammats av andra i partiet, skriver P4 Väst.Intill en bild på en revolver har mannen skrivit:”Härmed presenteras selfierevolvern, det nya bidraget till alla invandrare. Hoppas den kommer att användas flitigt”..

Nerikes Allehanda - 09 sep 16 kl. 09:44

Politiker tyckte till om församling

När Svenska kyrkan vill slå ihop församlingarna i Askersund och Hammar till en enda församling har kommunen fått möjlighet att yttra sig..

Skånskan - 28 apr 16 kl. 18:56

Tekniska politiker fick ny anmärkning

MALMÖ Samtliga politiker i tekniska nämnden får en anmärkning för brister förra året. Det stod klart efter en lång fullmäktigedebatt om årsredovisningen för 2015.
Men två partier ville peka ut och anmärka på enskilda politiker.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 06:00

Ny kritik mot Malmöpolitiker

MALMÖ Politikerna i tekniska nämnden kan för andra året i rad få en kraftig knäpp på näsan. Stadens revisorer klagar på fortsatta brister i upphandlingar förra året – och att man agerade alldeles för sent på misstankar om mutbrott mot två tjänstemän på gatukontoret.De båda tjänstemännen uppmanades i december att lämna sina tjänster.

Kristianstadsbladet - 17 maj 11 kl. 06:30

Politiker frågades ut av unga

Foto: Tommy Svensson
Politikerna ska komma ut i Bromöllas verklighet. Nu har ungdomarna fått sin chans att ställa sina frågor till politikerna.
BROMÖLLA.

Sydsvenskan - 19 jun 11 kl. 01:30

Killarna glömdes när föreningen agerade

Foto: Henrik Rosenqvist
Vittnesmål, varnande brev, ledare i medlemstidningen. Försöken att nå ut vann inte gehör.
1990 samlades vittnesmål in från unga spelare som utsatts för kränkningar av Staffan Holmqvist.

Skånskan - 16 mar 16 kl. 09:30

”Anmärkningsvärt agerande av politiker”

Skurup Vänsterpartiets Anders Hansson har reagerat med bestörtning över utvecklingen i Skivarps byalag.
I synnerhet riktar han kritik mot att det är en högt uppsatt politiker som agerat.Anders Hansson, vänsterpolitiker i den styrande minoriteten, är bekymrad på grund av den senaste tidens utveckling i Skivarps byalag och i byn.

YLE - 14 feb 16 kl. 08:35

Vaknade Västnylands politiker för sent för att rädda tågen?

Mycket frustration råder bland pendlarna i regionen då de dåliga tågnyheterna fortsätter avlösa varandra. Frågan som många ställer sig är om politikerna kunde ha gjort mera för att rädda tågtrafiken till Raseborg. Först fick man veta att Y-tåget kommer att vara ett minne blott efter den 27 mars och att biljettjänsten på Karis tågstation upphör, och därefter att flera av IC-tågturerna dras.

News55 - 08 maj 17 kl. 13:47

Utmaning: Kan Sveriges politiker leva på en pensionärs inkomst?

“Här är mitt kuvert och innehållet, 609 kronor som ska räcka till 3 mål mat om dagen + resor + alla aktiviteter och utmaningar jag kommer att få. Bara att få kuvertet har satt igång många tankar hos mig.” Det skriver Lotten Sunna, socialförsäkringspolitisk talesperson för Feministiskt Initiativ, på sin blogg.

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

687 döda i covid-19 i Sverige

Hittills har 8 419 personer i Sverige bekräftats smittade av coronaviruset..

UNT - 45 minuter sedan

Munskydd krav på äldreboende i Stockholm

Patientnära arbete utan visir och munskydd förbjuds på äldreboendet Serafen i Stockholm, om personen som behöver omvårdnad har konstaterad eller misstänkt covid-19..

UNT - 1 timme sedan

Utbildar sjuksköterskor – avlastar intensiven

Sjuksköterskor på Karolinska universitetssjukhuset snabbutbildas för att rycka in som assisterande intensivvårdssjuksköterskor och hjälpa intensivvården med patienter som drabbats av covid-19..

UNT - 1 timme sedan

Gymnasieskolor fortsätter betygssätta olika

Samma elevinsats resulterar i olika betyg, beroende på gymnasieskola..

UNT - 1 timme sedan

Viktiga läkemedel för corona restnoterade

Närmare en fjärdedel av de läkemedel som ses som mest centrala i sjukvården under coronakrisen är restnoterade, rapporterar Läkemedelsvärlden..

UNT - 2 timmar sedan

Döms för grova sexbrott via Snapchat

En man i 40-årsåldern lurade unga flickor att posera helt eller delvis nakna eller utföra sexuella handlingar på sig själva som de sedan skickade som bilder eller filmer till honom via Snapchat..

UNT - 2 timmar sedan

Ja för paket med a-kasselättnad och hyresstöd

Riksdagen säger ja till att lätta på reglerna för ersättning från arbetslöshetsförsäkringen, möjligheter till hyresstöd för företagare samt en miljard i stöd för kultur och idrott..

UNT - 3 timmar sedan

Smittskyddsläkaren: Vi kommer att testa fler

Ingen hosta, snuva eller feber..

UNT - 3 timmar sedan

Högskoleprovsligan fälls igen

Tre män dömdes tidigare till fängelse för att ha sålt fuskpaket till personer som ville ha toppresultat på högskoleprovet..

UNT - 3 timmar sedan

Kommuner köper in skyddsutrusning tillsammans

Sveriges fyra största kommuner tar ett gemensamt initiativ för att köpa in skyddsutrusning till äldreboenden och andra kommunala verksamheter runt om i landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.