Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 05:43

Expressen - 14 okt 11 kl. 19:57

Många turer under Håkan Juholts 203 dagar vid maktenDet har varit 203 dagar vid makten - många av dem stormiga. Men trots turbulensen fick Håkan Juholt i dag fortsatt förtroende att leda Socialdemokraterna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Håkan Juholts, Håkan Juholt, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många turerunder , Håkan, Juholts, 203, dagarvid , makten
SvD - 17 feb 11 kl. 12:46

Turer nattetid kan förbjudas

Nattliga turer kan förbjudas i Ha Long-bukten. Myndigheter lovar att utreda säkerheten på samtliga båtar..

YA - 24 dec 17 kl. 00:01

Efter alla turer – snart kan OB-förskola öppna

Snart kan den länge omtvistade ob-förskolan starta, om allt går som tänkt. Tanken är att kvälls- och nattbarnomsorgen ska startas i vår och sedan utvärderas efter 2018, uppger kommunalrådet Leif Sandberg (C)..

Sydsvenskan - 29 maj 11 kl. 06:30

Juholts fataliteter

Foto: Jessica Gow/Scanpix
"Håkan Juholts enda merit tycks ha varit att han ogillade Mona ­Sahlin."
Håkan Juholt har inlett starkt som ny socialdemokratisk partiledare. I varje fall anser han det själv.

BT - 11 okt 11 kl. 09:13

Väljarnas dom kan bli hårdare än lagens

När åklagaren valde att inleda förundersökning om bedrägeri blev läget plötsligt mycket allvarligare. Men oavsett om Socialdemokraternas partiledare blir åtalad eller ej, har Juholtaffären ställt sig mellan partiets politik och väljarnas förtroende. I söndags vägrade han att debattera i TV.

Skånskan - 18 jun 19 kl. 05:00

Stor ut­ma­ning att få bort delade turer i om­sorgen

Lund Full­mäk­tige be­slutade i fjol att an­ställda inom om­sorgen inte läng­re ska jobba delade turer. Sam­ti­digt ska hel­tid vara norm, nå­got som visat sig vara en svår nöt att knäcka.– Det är ingen för­del över hu­vud taget med delade turer men be­kym­ret är att man måste få med­ar­be­ta­rna att räcka till.

Barometern - 19 jun 14 kl. 07:51

Vänstern vill sluta med delade turer

Vänsterpartisten Pia Eriksson vill sätta stopp för delade turer i omsorgen. ”Delade turer sliter på kroppen, tär på familjelivet och på humöret”, menar hon. – Ingen vill jobba delade turer och alla är rörande överens att de borde avskaffas - även politiker.

YA - 23 sep 14 kl. 11:37

Delade turer ska utredas

En Vänstermotion från i våras om att slopa delade turer inom kommunens vård och omsorg ska utredas noggrannare, enligt ett beslut i kommunstyrelsens arbetsutskott.
Det var i april som Vänstern i Tomelilla lämnade in en motion där man yrkar på att kommunen ska avskaffa så kallade delade turer för det 30–40-tal anställda inom vård och omsorg som har sådana i sitt schema.Delade turer innebär för de anställda i Tomelilla kommun vanligen att man under en femveckorsperiod har två dagar med delade turer – man jobbar några timmar på morgonen, har ett antal timmars obetald ledighet mitt på dagen och jobbar sedan ett antal timmar på kvällen.

Skånskan - 17 aug 19 kl. 05:00

Lång väntan väntar efter indragna turer

LÖVESTAD Indragningen av tre dubbelturer på busslinje 338 får känslorna att svalla i Lövestad. Hinner man inte med den sena eftermiddagsbuss som blir kvar får man vänta i flera timmar på nästa resemöjlighet.
Men indragningen ifrågasätts nu av en politiker som sagt ja till besparingen.

UT - 05 okt 13 kl. 09:04

Socialdemokraterna vill avveckla timanställning och delade turer

Timanställningarna i Ulricehamns kommun bör minskas, liksom de delade turerna inom äldreomsorgen, föreslår Socialdemokraterna i Ulricehamn i ett initiativärende i kommunstyrelsen på måndag. Nyligen ställde sig kommunfullmäktige bakom ett förslag från Socialdemokraterna att alla kommunanställda ska ges rätt till heltid.
Nu återkommer partiet med ytterligare förslag inom det område som rör anställdas arbetsvillkor.

UNT - 12 okt 11 kl. 17:05

Nya turer runt avfärdat S-förslag

S-ledaren Håkan Juholt dementerar att han skulle ha gett klartecken till partikamraten Morgan Johansson att ställa sig bakom förslaget om temporära medborgarskap.Men andra uppgifter gör gällande att Juholts stab sagt ja..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Explosion i Malmö: ”Kraftig”

En detonation inträffade vid en entrédörr till ett flerfamiljshus på Nydala i södra Malmö strax efter klockan 01..

Expressen - 4 timmar sedan

Ryska coronaläkaren är smittad – träffade Putin

Chefsläkaren för det sjukhus i Moskva där huvuddelen av patienterna med corona behandlas har nu själv blivit smittad, rapporterar ryska medier.För bara en vecka sedan tog läkaren själv emot Vladimir Putin och skakade hans hand.”Han testas regelbundet”, säger presidentens presstalesperson Dmitrij Peskov, till statliga Ria Novosti..

Expressen - 5 timmar sedan

Fler svenskar flygs hem under veckan

Under veckan kommer fler strandsatta svenskar att flygas hem från Peru.Samtidigt förbereder utrikesdepartementet ytterligare insatser i andra särskilt utpekade länder..

Expressen - 5 timmar sedan

Barnen som dött i coronaviruset

Coronaviruset skördar offer runtom i världen – och de flesta är äldre. Men det drabbar även unga. I Europa har flera dödsfall kopplat till coronaviruset drabbat barn där en 12-årig flicka är yngsta offret.

Expressen - 5 timmar sedan

Läckbergs bolag erbjuder gratis tester för corona

Hedda Care har börjat med gratis coronaprover för personer som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.Camilla Läckbergs och Christina Salibas privata vårdbolag samarbetar nu med flera privata aktörer, rapporterar Breakit.”Tillsammans är enda sättet att göra skillnad”, skriver Camilla Läckberg på Instagram..

Expressen - 7 timmar sedan

Katten Harry kom hem igen efter 17 månader

Familjen Akselsens katt Harry försvann en höstdag i oktober 2018.
Matte Carmitha och övriga familjemedlemmar sökte med ljus och lykta efter sin älskade katt. 17 månader senare såg de katten i ett inlägg på Facebook.

Expressen - 8 timmar sedan

Chef mutades med badtunna till stugan

En tidigare chef på ett fastighetsbolag i Malmö lät sig mutas med en badtunna för 63 000 kronor till sin stuga på Österlen. För att dölja mutan kallades badtunnan för kylmaskin.Fastighetschefen nekar.

Expressen - 8 timmar sedan

Professorn: Då är den värsta spridningen över

Det nya coronaviruset fortsätter att spridas i världen.I Sverige har 180 personer avlidit i corona och drygt 4 000 är bekräftat smittade.Men ju fler som smittas ju närmare kommer vi flockimmunitet och spridningen minskas.

Expressen - 8 timmar sedan

Kvinna död efter brand i lägenhet

Vid 18-tiden på tisdagskvällen startade en brand i en lägenhet på en adress i Eslöv.En kvinna har avlidit i samband med branden, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 9 timmar sedan

Färre intensivplatser för coronasjuka på fältsjukhus i Stockholm

Region Stockholm har tagit ett nytt beslut i dag om fältsjukhuset på Stockholmsmässan i Älvsjö.Vårdplatser kommer inte längre upptas av lika många coronapatienter som kräver intensivvård – utan av fler patienter som kräver annan typ av vård.– Vi har helt ändrat strategi, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.