SVT > Videos

Saturday, 04 April, 18:04

SVT - 14 okt 11 kl. 19:54

Del 17: Gänget på väg till presskonferens
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Del17 , Gänget, vägtill , presskonferens
YLE - 02 jul 14 kl. 12:26

UM vägrar uppge vilka länder som spionerat

Utrikesministeriet har utsatts för två separata dataintrång, meddelade Skyddspolisen och UM på onsdagen. "Statliga aktörer" misstänks i båda fallen. Till följd av intrången har dataskyddet vid UM skärpts.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

HBL - 17 dec 13 kl. 14:07

Polisen avslöjade knarkliga med kopplingar till Bandidos

Finländsk och estnisk polis har avslöjat en liga som misstänks ha smugglat amfetamin från Centraleuropa till Finland. Organisationen har kopplingar till mc-gänget Bandidos.Polisen i Finland och Estland misstänker 25 personer i en omfattande narkotikahärva, uppger Centralkriminalpolisen.

YLE - 06 mar 17 kl. 16:29

Terho vill kämpa mot obligatorisk skolsvenska

Sampo Terho, ordförande för partiets riksdagsgrupp vill ta över som partiledare efter Timo Soini. Än så länge har riksdagsledamoten Leena Meri meddelat att hon ställer upp, men försvarsminister Jussi Niinistö ställer däremot inte upp. Jussi Niinistö stöder Terho i ordförandevalet vid partikongressen i juni.

BT - 03 dec 14 kl. 23:14

Satsning på bandy för somalier i Borås

En galen idé skapade det somaliska bandylandslaget. Ett landslag som spred glädje, tog sig till VM och ska dit igen. Nu skall Borås försöka kopiera konceptet.

BT - 03 dec 14 kl. 23:14

Satsning på bandy för somalier i Borås

En galen idé skapade det somaliska bandylandslaget. Ett landslag som spred glädje, tog sig till VM och ska dit igen. Nu skall Borås försöka kopiera konceptet.

YLE - 07 apr 16 kl. 19:39

Skatteparadisen överraskar och irriterar

Nordeas ledning klev på torsdagen fram för att svara på den massiva kritiken och anklagelserna om skattefiffel efter de läckta Panamadokumenten. Aktuellt 17 samlade flera åsikter och synpunkter, både kritiska och förstående. - Vi har varken brutit mot lagar, interna regler eller bankregleringar var svaret från styrelseordförande Björn Wahlroos.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

BT - 17 okt 12 kl. 11:07

Hamrén: "Jag somnade först vid halv sju i morse"

Det blev en sömnlös natt för den svenske förbundskaptenen Erik Hamrén efter 4?4-bragden i Berlin. ?

BT - 17 okt 12 kl. 11:07

Hamrén: "Jag somnade vid halv sju i morse"

Det blev en sömnlös natt för den svenske förbundskaptenen Erik Hamrén efter 4?4-bragden i Berlin. ?

Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 09:30

Åtta nyförvärv inför säsongen

Foto: Bosse Nilsson
Många nyförvärv presenterades under lördagen, då hårdsatsande CKC4 Trek Sweden Racing höll kickoff och presskonferens på Åhusstrand. Teamet har knutit till sig flera duktiga cyklister och 2013 siktar laget högt.
Det är i det närmaste ett helt nytt manskap CKC4 Trek Sweden Racing ställer på banan kommande säsong.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.