Expressen > Nyheter

Saturday, 28 March, 12:14

Expressen - 14 okt 11 kl. 19:32

K-G Bergström: Han har ingen fallhöjd överhuvudtagetHåkan Juholt ville inte avgå - och oppositionen ute i landet var inte tillräckligt stark. Därför kunde Socialdemokraternas verkställande utskott inte avsätta honom. Men framtiden ser snårig ut för partiledaren. - Det finns inget utrymme för något ytterligare misstag, säger Expressens politiske kommentator K-G Bergström..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bergström, Juholt, Socialdemokraternas, Expressens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: K-G, BergströmHan har ingen , fallhöjd, överhuvudtaget

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Utrustningstillverkaren  larmar: “Det är panik”

Vårdpersonal i Sverige är oroliga för brist på andningsmasker och skyddskläder när antalet coronasmittade förväntas stiga kraftigt.Niclas Holmquist, vd Mölnlycke Benelux, arbetar för högtryck med att hitta sätt att distribuera bland annat andningsmasker till sjukhus i hela världen.– Ett stort problem uppstår när EU sätter upp restriktioner för export.

Expressen - 15 minuter sedan

102-åriga Italica frisk från corona – kallas ”odödlig”

Coronaviruset har tagit många människoliv.Men fler blir friskna från viruset och solskenshistorier sprids mitt i krisen.”Den odödliga” kallas 102-åriga Italica från Italien..

Expressen - 1 timme sedan

Gymnasieeleverna: ”Vi saknar kompisarna”

Efter att gymnasieskolorna stängde på torsdagen i förra veckan har gymnasieelever nu studerat hemifrån i en vecka. Hur har det gått hittills? Expressen har pratat med tre elever om hur det är att plugga på distans.

Expressen - 1 timme sedan

Danska experterna: Öppna skolorna nu

Danmark har stängt stora delar av samhället.Den som umgås i en grupp på mer än tio personer straffas med böter.Men flera experter i landet vill nu se att vissa restriktioner hävs – så att fler kan bli smittade..

Expressen - 1 timme sedan

Skräckvecka på isen – flera dödsolyckor

Dödsfallen har avlöst varandra under veckan och fem personer har dött på de svenska isarna.Nu vill Issäkerhetsrådet varna för den förrädiska vårisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Fyra döda på lyxkryssaren – minst 25 svenskar fast

Fyra personer har dött ombord på lyxkryssaren Zaandam.  Ombord lever minst 25 svenskar i ovisshet instängda i sina hyttar. – Det är väldigt läskigt och känns inte alls bra, säger Ing-Marie Persson, 74, som befinner sig ombord tillsammans med sin sambo.

Expressen - 2 timmar sedan

Planen: Masstesta –  för att rädda ekonomin

Coronatesta alla som ännu inte testats. Det är ekonomiforskarnas viktigaste förslag för att rädda svensk ekonomi. Det skulle kunna vara värt 50 miljarder kronor enligt forskningsrapporten, rapporterar SVT.

Expressen - 3 timmar sedan

Larmet: Sverige kan förlora 80 000 jobb

Inställda avgångar, varsel och andra nedskärningar.Flygbranschen har drabbats hårt av coronaviruset.Kostnaden för den svenska ekonomin kan bli 80 miljarder kronor, skriver SvD Näringsliv..

Expressen - 3 timmar sedan

CORONA I KORTHET: Stockholmare känner sig inte välkomna i Skåne • Weqas, 61, död i corona: ”Helt frisk innan” • Löfvens lyft när SD tappar

Stockholmare känner sig inte välkomna i Skåne under coronakrisen. Två som känner sig ovälkomna är Eva-Pisa och Anders Isberg.■■■Svenske Weqas Lordini, 61, som bott i Paris sedan 2004, har dött av corona.

Expressen - 4 timmar sedan

Blodet i hemmet kan fälla misstänkt hustrumördare

Nu sitter den misstänkta buntbandsmördaren i häktet, i väntan på domen.Mannens försvar har varit att hustrun satt buntbandet runt sin egen hals.Men under rättegången dementerade blodanalytikern självmordshypotesen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.