Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 03 April, 10:36

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 16:25

Så lever de ett år efter gruvmirakletFör ett år sedan kom de 33 chilenska gruvarbetarna upp i det fria efter 69 dagar i underjorden. Dagen markerades genom en mässa på platsen där allt hände..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , leverde ett , årefter , gruvmiraklet
YLE - 24 okt 14 kl. 12:59

Österbottniska flickor lever längst

Svenskspråkiga flickor från Österbotten är de som kan räkna med att leva längst i Finland. Däremot lever pojkarna i Kajanaland kortast i landet och skillnaderna har ökat en del. De regionala skillnaderna i livslängd är rätt stora i Finland, speciellt bland pojkar.

Nyan - 12 mar 15 kl. 16:18

Hon vet varför ålänningar lever länge

I morgon doktorerar Linda Nyholm från Hammarland vid Åbo Akademi. Avhandlingen heter ”Urvilja – när livet är människans hem”. Visst.

Sydsvenskan - 13 mar 15 kl. 15:42

Steve Jobs sade nej till ny lever

Tim Cook, den nuvarande vd:n för Apple, erbjöd sig att transplantera en del av sin lever till den svårt sjuke Apple-grundaren Steve Jobs. Men Jobs tackade nej, avslöjas i en ny bok, skriver AFP.Jobs hade under lång tid lidit av cancer i bukspottkörteln.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 15:42

Steve Jobs sade nej till ny lever

Tim Cook, den nuvarande vd:n för Apple, erbjöd sig att transplantera en del av sin lever till den svårt sjuke Apple-grundaren Steve Jobs. Men Jobs tackade nej, avslöjas i en ny bok, skriver AFP.Jobs hade under lång tid lidit av cancer i bukspottkörteln.

HBL - 13 mar 15 kl. 15:48

Steve Jobs sade nej till ny lever

Tim Cook, den nuvarande vd:n för Apple, erbjöd sig att transplantera en del av sin lever till den svårt sjuke Apple-grundaren Steve Jobs. Men Jobs tackade nej, avslöjas i en ny bok, skriver AFP.Steve Jobs hade under lång tid lidit av cancer i bukspottkörteln.

YLE - 24 aug 17 kl. 08:08

Många ensamförsörjare på Åland lever under fattigdomsgränsen

Det är främst ensamförsörjare med ett eller flera barn som lever under fattigdomsgränsen på Åland. Det visar en rapport från Ålands statistik och utredningsbyrå, ÅSUB. Men Åland har ändå få hushåll som lever i fattigdom jämfört med resten av Norden.

Sydsvenskan - 03 maj 11 kl. 00:05

Men ideologin lever

Man kan undra vilka tankar som for genom den pakistanske presidenten Asif Ali Zardaris huvud när telefonsamtalet kom.
I andra änden Vita huset och president Barack Obama med nyheten att en grupp amerikanska elitsoldater just dödat al-Qaidaledaren Usama bin Ladin. Funnit och dödat bin Ladin, men inte i en fuktdrypande och utkyld grotta i Tora Bora-bergen i Afghani­stan.

Dagen - 08 jun 11 kl. 03:00

Rädda Barnen: Vart tionde barn lever i fattigdom

Mer än vart tionde barn, omkring 220 000, lever i fattigdom i Sverige. Andelen fattiga barnfamiljer har ökat från 8-9 procent för tio år sedan, till 15 procent i dag.

Ensamstående med barn, nya invandrade svenskar och unga arbetslösa föräldrar är de som drabbas.

Sydsvenskan - 15 aug 11 kl. 00:10

"Kommunismen lever kvar"

Idag firas tjugoårsjubileet av de baltiska staternas självständighet. Men var femte människa i världen lever fortfarande under kommunismens förtryck, skriver EU-minister Birgitta Ohlsson (FP).
Mellan Tallinn och Stockholm är det 38 mil.

Sydsvenskan - 15 feb 12 kl. 06:30

"Det känns som om jag lever i ett fängelse"

Burma-Thailand. Sex år som politisk fånge fick räcka. Khin Cho Myint flydde diktaturens Burma och fastnade i limbo på andra sidan gränsen till Thailand.

Nyheter 24 - 07 maj 12 kl. 16:38

Arvoden, flyg, taxi och hotell - Så lever riksdagens unga


NYHETER24 GRANSKAR DEL 1. De ska representera ungdomarna i riksdagen, men själva lever det ett liv långt från Sveriges ungas verklighet. STOCKHOLM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.