Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 30 March, 21:26

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 18:40

Är det rätt att Juholt sitter kvar?På fredagseftermiddagen kom beskedet att ett enigt verkställande utskott ställer sig bakom Juholt - och att han sitter kvar som ledare för Socialdemokraterna. Tycker du att det är rätt? Eller fel?.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Juholt, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det rätt att Juholtsitter , kvar
BT - 20 jan 12 kl. 13:08

Håkan Juholt kvar - tills vidare

Håkan Juholt sitter tills vidare kvar som partiledare, trots att några S-distrikt öppet krävt hans avgång. Se tv-klippet längst ned i artikeln. Striden riskerar att klyva Socialdemokraterna ?

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 12 kl. 20:40

Juholt kvar ? oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna ? men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

NT - 20 jan 12 kl. 20:37

Juholt kvar - oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna - men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

UNT - 20 jan 12 kl. 20:37

Juholt kvar - oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna - men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

DI - 20 jan 12 kl. 13:30

Därför sitter Juholt kvar

Partikulturen, bristen på motkandidater och det faktum att valet börjar närma sig är de främsta skälen till att Håkan Juholt troligen får sitta kvar som partiledare för S. Det säger författaren och S-kännaren Christer Isaksson..

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

FLASH:Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom..

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 16:45

Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom.
.

Kristianstadsbladet - 20 jan 12 kl. 16:47

Juholt kvar som partiledare

Foto: Scanpix
"Han har åkt hem till Oskarshamn för att vila."
Efter flera långa överläggningar under tordagen och fredagen kom Jämtin ut för att berätta vad som sagts på Socialdemokraternas verkställande utskott. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för Juholt och han sitter kvar, men har efter de långa mötena åkt hem till Oskarshamn för att vila upp sig efter den turbulens som varit i media den senaste tiden.

E24 - 21 jan 12 kl. 03:02

Juholt kvar - men vad händer i dag?

Socialdemokraternas verkställande utskott har deklarerat sitt fortsatta förtroende för Håkan Juholt. Men enskilda socialdemokrater och flera partidistrikt har krävt partiledarens avgång. Och allt eftersom fredagen gick blev ryktena intensivare om att VU egentligen beslutat att han inte kan sitta kvar..

Barometern - 25 mar 20 kl. 10:29

Håkan Juholt kvar på Island

Utrikesdepartementet beslutat att tillfälligt kalla hem viss personal. Det beslutet gäller inte ambassadör Håkan Juholt. ”Jag är kvar och frontar arbetet på ambassaden.

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:14

Juholt kvar som S-ledare: "Ber om ursäkt"

Håkan Juholt fortsätter som partiledare. Efter VU-mötet på fredagen höll partiledaren en presskonferens på partihögkvarteret. - Jag började på morgonen presentera en idé om att jag har kraft och vilja att åka ut i landet och lyssna, berätta och höra vad många människor tycker, sa han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.