BT > Nyheter

Sunday, 05 April, 12:05

BT - 14 okt 11 kl. 18:39

Svinarp på studiebesök
Borås Stad. Mitt i Borås Marknads AB och Centrumfastighetsägarna stod som värdar för ett 30-tal politiker, tjänstemän från TV-seriens Svinarp.
Fast egentligen kom besökarna från Kävlinge kommun i Skåne. Varje söndagskväll ser över 1 miljon TV tittare serien Starke Man en politisk komedi som spelas in i Kävlinge.
Då Borås blev Årets Stadskärna 2011, har många blickar riktats mot staden.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Stad, Borås Marknads AB, Centrumfastighetsägarna, TV, Svinarp, Kävlinge, Skåne, Starke Man, Borås, Årets Stadskärna, Sandvalls, Anna Liljenby, Anders Jöne, Gunnar Isaksson, Olsson, Torsdagskvällar, Stora, Ulf Olsson, Lars-Göran Bengtsson, Kävlinges, Almström, Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svinarp, studiebesök
Trelleborgs Allehanda - 28 sep 11 kl. 06:25

När Svinarp hann före Trelleborg

Ibland ligger fiktionen före verkligheten. Läs Mattias Karlssons krönika.
Kommunfullmäktige i det fiktiva Svinarp har fått ett elektroniskt voteringssystem och i första scenen pågår det ett test av hur man ska rösta.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 00:03

Från Svinarp till Lyssnarp

Svinarps starke man är inte mycket för dialog. När hans plan att köpa ett begagnat pariserhjul för att "sätta Svinarp på kartan" och samtidigt dra ner på barnomsorgen ifrågasätts, avfärdar kommunbossen burdust kritikerna: Barnen kommer inte att märka någon skillnad!
TV-seriens Lars-Göran är en karikatyr.

Skånskan - 17 feb 20 kl. 13:00

Hörby med i fängelseracet – åker på studiebesök

HÖRBY På tisdag åker hela kommunledningen i Hörby – både politiker och tjänstemän – till Östergötland för ett studiebesök på den slutna anstalten i Skänninge.
Detta med anledning av Kriminalvårdens planer på att bygga ett nytt storfängelse i Skåne.Flera skånska kommuner är med i racet om det nya jättefängelset.

Magazin24 - 30 sep 12 kl. 12:25

Studiebesök på den framtida biogasmacken

I måndags anordnades ett studiebesök vid den framtida biogasmacken vid Matrosgatan i Köping. Som magazin24 tidigare har berättat håller företaget Växtkraft just nu på att bygga tankstationer för biogas i Köping. Arbetet med att bygga biogasstationerna beräknas vara klart i slutet på oktober eller i början av november.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 13 kl. 17:05

C på studiebesök

Centerns kommunkrets gjorde ett studiebesök på Spångatan 8 i Ljungbyhed där en privat person har renoverat hela huset och byggt 5 lägenheter som alla är uthyrda.På gruppmötet efteråt bestämdes att vi ska göra ett studiebesök på ett företag under våren med lite samkväm efteråt..

SVT Debatt - 13 sep 13 kl. 05:37

Inför studiebesök på slakteri för landets gymnasister

SLAKTERIBESÖK Läroplanen uppmuntrar elever att göra medvetna ställningstaganden ? men bara i relation till människor. För lite fokus läggs på andra levande varelser och vårt eget köttätande.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 08:58

Teman och studiebesök ett viktig inslag i elevernas vardag

Studiebesök och temadagar ger skolelever viktig insyn i verksam-heter som de annars inte får uppleva. Förutom gårdagens kemidag har Idekulla­ friskolas elever fått besöka både en flygplats och ett illaluktande reningsverk. ??

Sydsvenskan - 17 mar 15 kl. 21:01

Studiebesök i en storklubb

En ledig dag från att vara tränare resulterade i Studiebesök, vi besökte Atlético. En klubb med otroligt faciliteter, vi fick se deras P17, U-lag och vi fick se ytterst lite av deras A-lag också.
De hade en otroligt fin anläggning.

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 15 kl. 21:01

Studiebesök i en storklubb

En ledig dag från att vara tränare resulterade i Studiebesök, vi besökte Atlético. En klubb med otroligt faciliteter, vi fick se deras P17, U-lag och vi fick se ytterst lite av deras A-lag också.
De hade en otroligt fin anläggning.

Nya Wermlands Tidningen - 17 aug 12 kl. 14:57

Långväga gäster på studiebesök

En grupp gästande kineser gjorde på fredagen ett studiebesök på NWT..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Gås släckte ljuset i Ronneby

BT - 15 minuter sedan

Vi spelar landskamp i coronabekämpning

Är Anders-Stefan nästan samma sak som Lars-Tommy? Medieprofessorn Bengt Johansson reflekterar kring hur coronabekämpning har antagit formen av en landskamp – ska Sverige och icke-förbudsmodellen segra? Och hur ska journalisterna förhålla sig under tiden?

BT - 30 minuter sedan

Kalla avslutade säsongen med virtuellt lopp

Eftersom skidsäsongen 2019–2020 inte kunde fullföljas som planerat valde Svenska skidförbundet att runda av med ett virtuellt skejtlopp på 15 kilometer. En som ställde upp var landslagsstjärnan Charlotte Kalla – som nu har tävlat färdigt för i år..

BT - 30 minuter sedan

Kokkonen klar för spel i HV71

BT - 45 minuter sedan

Andra dödsfallet i covid-19 på Säs – smittspårning pågår

En äldre man avled på Södra Älvsborgs sjukhus till följd av covid-19 sent under fredagskvällen. – Det var en person ur den äldre riskgruppen, +85, som avled. Personen hade flera underliggande sjukdomar, säger chefsläkare Sara Degerman Carlsson..

BT - 3 timmar sedan

Frisörsalong klipper utomhus under coronakrisen: ”Jättestor efterfrågan”

När virusrädslan tömmer butikerna gäller det att tänka nytt. Ett motdrag kan vara att flytta ut försäljningen på trottoaren, något som provas i flera svenska städer. I Borås går det också att få håret klippt ute i friska luften..

BT - 1 timme sedan

Tunbjörkpristagaren mötte tigerkungen: ”Han var dubbel”

Netflixdokumentären ”Tiger king – murder, mayhem and madness” med den excentriske tigerägaren Joe Exotic i fokus finns på allas läppar just nu. Julia Lindemalm träffade honom i Oklahoma i USA för sex år sedan. – Jag upplevde honom som galen, säger hon..

BT - 1 timme sedan

Rebecka Åhlund: Vi kommer så nära varandra nu, när vi måste hålla avstånd på minst två meter

”Så, hur har du det?” Killen bakom disken i jourlivset ser uppriktigt intresserad ut. .

BT - 1 timme sedan

Legendarens coronafruktan: "Väldigt tufft"

Samtidigt som fotbollslegendaren Roberto Donadoni försöker förbereda sin kinesiska klubb Shenzhen inför säsongen finns tankarna hos hans familj i coronakrisens Italien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.