SvD > Utrikes

Friday, 10 April, 06:55

SvD - 14 okt 11 kl. 18:43

Wall Street-städning uppskjutenDe Wall Street-kritiska demonstranterna firar att de får fortsätta sin kamp mitt i New Yorks finanskvarter, då de inte blir avhysta från torget där de slagit läger..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Street, Wall Street, New Yorks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street-städning, uppskjuten
Affärsvärlden - 05 jun 15 kl. 07:18

Navistar föll på Wall Street

New York-börserna uppvisade klara nedgångar vid torsdagsstängningen i spåren av uppskjuten skuldbetalning från Grekland och svag USA-statistik..

DI - 04 jul 17 kl. 14:45

Raketuppskjutning uppskjuten för andra gången i rad

För andra gången på två dagar har en raketuppskjutning av SpaceX avbrutits med bara sekunder kvar på nedräkningen. Det rapporterar Wall Street Journal..

Kristianstadsbladet - 15 maj 17 kl. 08:30

Skräpigt efter helgens street race

Idag, måndag, blir det städning för C4 Teknik på Näsby industriområde efter att det i helgen varit, som det verkar, street race. Arbetsledaren Johan Isberg har tröttnat: "Det är för jävla tradigt att de bara släpper skiten rakt ned"..

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Här kommer natten

Voluntary Human Extinction Movement är en amerikansk rörelse som förespråkar mänsklighetens frivilliga utdöende för att rädda jorden. Deras filosofi kallas antinatalism, anti-barnafödande, och har sina rötter i en pessimistisk filosofitradition från Arthur Schopenhauer till nutida namn som Ray Brassier. Litterärt har tankarna gestaltats av skräckförfattaren Thomas Ligotti.

Dagens PS - 20 nov 19 kl. 17:01

Nu blir städprofilen varumärke

Författarinnan, tv-programledaren och städgurun Marie Kondo lanserar nu sitt eget hemprylsmärke Konmari via sin webbshop. Hon kan hitta kunder bland dem som gillar hennes minimalistiska stil, men vissa är kritiska till vad de ser som hyckleri.  Marie Kondo förde 2014 en minimalistisk japansk städkultur till västvärlden i och med boken ”Konsten att städa”.

YLE - 11 okt 16 kl. 04:36

Lärkkulla: Trög byråkrati stoppade integration på svenska

För mycket byråkrati och skev maktstruktur. Det är några av orsakerna till att integrationsutbildningen på svenska inte kunde starta den här hösten på Lärkkulla-stiftelsens folkakademi i Karis, anser direktor Björn Wallén. Integrationsutbildning på svenska för vuxna invandrare vid Lärkkulla-stiftelsens folkakademi i Karis skulle börja den här hösten.

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 07:00

Samhällets dyra besparingar

Foto: Tom Wall

Det är morgon och jag tänker på allt jag ska göra idag: städa, skriva en krönika, åka och handla, försöka jobba med ett manus, läsa några böcker till stipendiegrupp, försöka hinna med lite trädgårdsarbete. Hela dagen ligger framför mig, än så länge lång och löftesrik. Jag tänker att så är de för många just nu: dagens jobb väntar.

Skånskan - 09 okt 16 kl. 04:00

SD har kvar ra­sismen

Den gångna vec­kan har Sverigedemokraterna råkat ut för två skan­daler som skulle ha sän­kt vil­ket an­nat par­ti som helst. Ren­odlad an­ti­se­mi­tism hos två riks­dags­le­da­möter, var­av en i högsta par­ti­led­ningen, har av­slöjats.
Riks­dags­le­da­moten Anna Hag­wall lade fram en mo­tion om ägar­kon­cent­ra­tionen inom me­die­bransch­en.

Trelleborgs Allehanda - 04 aug 12 kl. 07:30

Nya arbeten ställer högre krav

Foto: Tom Wall
År 2000 dominerade industrijobben arbetsmarknaden i Trelleborg. Men på bara tio år har den bilden förändrats radikalt. Det har lett till att helt andra krav ställs på de arbetssökande och att uppgångar och nedgångar blir allt kraftigare.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.