SvD > Nyheter

Saturday, 04 April, 09:39

SvD - 14 okt 11 kl. 18:39

?Bagatellartat fel i reseräkningarna?Juholts advokat kommenterar fortsatta granskningen..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bagatellartat, feli , reseräkningarna
GöteborgsPosten - 13 mar 13 kl. 11:35

Hjälp oss att granska reseräkningarna

GP har nu börjat granska de reseräkningar vi har fått ut från Italienresorna. Hjälp till du också!.

YLE - 17 okt 14 kl. 06:09

Här reser sig Esbos största byggprojekt – se bilderna

Intill Jorvs sjukhus reser sig Esbos genom tiderna största byggprojekt, Esbo sjukhus. Då det nya sjukhuset enligt beräkningarna står färdigt år 2016 har det en areal på 69 000 våningskvadratmeter, motsvarande tolv fotbollsplaner.
Fortum levererar energi och värme till oss, och vårt överskott går sedan tillbaka till fjärrvärmenätet.

YLE - 06 dec 16 kl. 11:01

Pisa-undersökningarna - ett relevant mått på kunskap?

Pisa-undersökningarna bland 15-åringar har väckt stor uppmärksamhet på olika sätt under de senaste åren. Också motståndet mot Pisa-undersökningen har ökat och Norge sägs till och med överväga att dra sig ur helt. Å andra sidan har helt nya länder kommit med.

YLE - 09 jun 17 kl. 13:15

Rurik Ahlberg: Fel att säga att servicen försvinner från byarna

I debatten kring Kvevlax lärcenter och byskolornas öde har det riktats en hel del kritik mot beslutsfattandet i Korsholm. Kommundirektör Rurik Ahlberg svarar på kritiken. Under torsdagens debatt i fullmäktige riktades en hel del kritik mot beslutsprocessen kring byggandet av Kvevlax lärcenter och nedläggningen av fyra byskolor.

Expressen - 22 feb 19 kl. 20:01

Räkningarna kom fel – hela byn mörklagd

Den danska byn var mörklagd i flera veckor och ingen visste varför.Nu har svaret kommit - räkningarna från elbolaget skickades till fel adress och hamnade i ett hus som stått tomt i flera års tid..

HBL - 02 dec 14 kl. 16:11

Esbo stad räknade fel på antal datorer

Det blir inga extra utgifter för hyra av datorer i svenska skolor och daghem i Esbo. Datorerna var fel räknade i registret.Svenska bildningstjänster har inte överskridit sin budget för IT-kostnader.

Dagensanalys.se - 12 dec 16 kl. 15:50

Facebook-skandalen fortsätter – har räknat fel igen

I ett blogginlägg nyligen bekände Facebook att man återigen räknat fel – tredje gången på bara några månader. Denna gång handlar det om Live-streaming. Det visar sig att man räknat fel på användarreaktionerna i samband med Live-streamade videos.

Sydsvenskan - 13 sep 14 kl. 05:30

Inga marginella fel

Opinionsundersökningarna står som spön i backen. Partier ökar, minskar, backar, rycker fram och försätts i kris – allt beroende på de senaste siffrorna.Opinionsundersökningar är som knark för politiska junkies.

PrivataAffärer - 09 nov 16 kl. 09:41

"Systematiskt fel i opinionundersökningarna"

För andra gången i år har opinionsundersökningarna kraftigt missat en valutgång. Under tisdagen visade alla undersökningar att Clinton hade ett ordentligt försprång. Men i dag har Donald Trump vunnit presidentvalet.

IDG - 10 nov 16 kl. 13:34

Fel om Trump. Fel om Brexit. Varför fungerar inte opinionsundersökningar längre?


Det är inget fel på opinionsundersökningarna – det är datainsamlingen som är dålig. Det säger experter på dataanalys..

DI - 02 nov 15 kl. 08:00

Chefsekonomen: Därför har Riksbanken fel om lönerna

Både Riksbanken och Konjunkturinstitutet överskattar styrkan i den svenska ekonomin, enligt Danske Banks chefsekonom Roger Josefsson. Därför kan de också få fel om löneökningarna i den kommande avtalsrörelsen..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.