Newsmill > Opinion

Sunday, 05 April, 14:52

Newsmill - 14 okt 11 kl. 13:53

S sammanbrott är dåligt för Sverige och demokratinhttp://www.newsmill.se/trackback/40144Det finns ett egenvärde i att en regering hela tiden utsätts för en stark opposition som väljarna uppfattar som ett realistiskt alternativ. Demokratin behöver maktbalans. Det socialdemokratiska sammanbrottet är därför dåligt också för Sverige, skriver Olle Wästberg, bland annat tidigare statssekreterare i Finansdepartementet..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Sverige, Olle Wästberg, Finansdepartementet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S sammanbrottär , dåligtför , Sverigeoch , demokratin
SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 00:31

Asylsystemet står inför ett sammanbrott

Hur många invandrar till Sverige? Svaret beror på vem man frågar, vilket Dagens Samhälles chefredaktör Mats Edman konstaterat. När han utgår från den historiska trenden fördubblas den siffra Migrationsverket presenterar.

Västerbottens Folkblad - 12 maj 14 kl. 23:00

Jimmie, Putin och demokratin

Vad har Europas högerextrema grupperingar gemensamt med Vladimir Putin–Rysslands alltmer auktoritäre ledare som betraktar Sovjetunionens sammanbrott som den största geopolitiska katastrofen i Europa? Mycket–att döma av de kärleksfulla kramar de just nu utväxlar. Här är bakgrunden till svärmeriet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sammanbrott i EU-förhandlingar

På fredagen bröt EU:s budgetförhandlingar samman, och det skulle kunna innebära en ny chans för världens fattiga, uppger Ekot.Tidigare förslag ska enligt frivilligorganisationer ha inneburit orimliga besparingar i EU:s bistånd.Sverige tillhör ett av de land som ivrigast vill att EU ska minska sin totala budget.

GöteborgsPosten - 21 jan 14 kl. 19:35

Bildt: Handlar om att undvika sammanbrott

Delegationer från både den syriska regimen och oppositionen anlände på tisdagskvällen till Schweiz inför onsdagens FN-konferens, där Sverige deltar. Men utrikesminister Carl Bildt tror inte på några genombrott: "Det är inte att åstadkomma genombrott som är den omedelbara uppgiften – snarare att undvika sammanbrott.", skriver han på sin blogg..

Posh24 - 22 jul 13 kl. 09:25

Miley Cyrus om Justin Bieber: "Är korkad för att han mår dåligt!"

Miley Cyrus, 20, har avslöjat att hon desperat försöker få hennes vän Justin Bieber, 19, att ta en lång paus från nöjesindustrin. Anledningen? Hon vill att han ska klara sig från ett totalt sammanbrott.

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 15 kl. 20:23

Polis på gränsen till sammanbrott.

Enligt Migrationsverket har 9 139 personer sökt asyl i Sverige de senaste sju dagarna.Hur många som rest in i landet utan att ge sig till känna finns det av naturliga skäl ingen statistik över.Kanske rör det sig om lika många till.

Sydsvenskan - 20 okt 15 kl. 20:23

Polis på gränsen till sammanbrott.

Enligt Migrationsverket har 9 139 personer sökt asyl i Sverige de senaste sju dagarna.Hur många som rest in i landet utan att ge sig till känna finns det av naturliga skäl ingen statistik över.Kanske rör det sig om lika många till.

BT - 23 nov 12 kl. 18:44

EU-toppmöte slutade i sammanbrott

EU-ledarna misslyckades med att enas om unionens långtidsbudget. Ett nytt toppmöte måste nu hållas i början på nästa år. Toppmötets ordförande Herman Van Rompuy hade varnat för att EU-ledarna skulle hållas kvar i Bryssel tills en överenskommelse var nådd.

BT - 10 mar 11 kl. 00:35

Beredning på gränsen till sammanbrott

Så har de gamla tunga namnen blandat sig i valberedningens arbete med att finna en ny S-ledare. Stig Malm talar om "stalinistiska metoder", Persson ringer runt bland Norrlandslänen och propagerar för sin gamle gunstling Thomas Östros. Även partiets nestor Thage G.

DI - 29 aug 16 kl. 20:16

Sverige hoppas på TTIP

Frihandelsavtalet TTIP avfärdas som dött av franska och tyska ministrar. Även i USA rapporteras intresset vara ljummet. Sveriges regering ser dock inga tecken på sammanbrott och hoppas fortfarande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.