Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:30

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 18:21

Stojtjkov blir konsulAnfallslegendaren Hristo Stojtjkov tervnder till Barcelona. Men inte till fotbollen ? i stllet blir Stojtjkov hederskonsul fr Bulgarien i regionen. ? Herr Stojtjkov, vlkommen till vrt lag, sade utrikesminister Nikolaj Mladenov vid den officiella ceremonin p fredagen.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stojtjkovblir , konsul
DN - 14 okt 11 kl. 19:13

Stojtjkov blir konsul i Barcelona

Anfallslegendaren Hristo Stojtjkov återvänder till Barcelona. Men inte till fotbollen ? i stället blir Stojtjkov hederskonsul för Bulgarien i regionen..

Expressen - 14 okt 11 kl. 21:14

Hristo Stojtjkov blir konsul i Barcelona

Anfallslegendaren Hristo Stojtjkov återvänder till Barcelona. .

Nyan - 23 jul 15 kl. 10:00

Rysslands konsul tar farväl

– Det har varit en lycklig tid i mitt liv. Det säger Igor Demyanenko som i drygt fyra år varit Rysslands konsul på Åland. I dag är hans sista arbetsdag och flyttlasset går till Sankt Petersburg.

NT - 23 jul 11 kl. 14:57

Norges konsul sänder kondoleanser

- Vi känner starkt med offrens anhöriga och hela norska folket, säger Norges konsul i Norrköping Håkan Walldén..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 11 kl. 08:45

Norges konsul i Värmland ger stöd och hjälp

Ulf Ljungdahl, Handelskammarens avgående vd, är Norges konsul i Värmland. ? När jag fick höra om terrordådet i Norge så trodde jag att det var ett dåligt skämt, säger han.

SVT - 28 aug 11 kl. 22:12

Sveriges konsul: "Kadaffi måste gripas"

Sveriges konsul i Benghazi, Anders Nilsson intervjuas i agenda..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 11 kl. 11:01

Byst och vandring minner om konsul

Helsingborg hedrar en av sina historiska förgrundsfigurer med en byst och en vandringsled. Det handlar om Petter Olsson, känd som konsul Olsson, affärsmannen som på 1800-talet starkt bidrog till stadens utveckling och tillväxt. Petter Olsson jobbade sig upp till posten som en av Sveriges största spannmålsexportörer och ledare för Hyllinge stenkols- och lerindustri..

Hela Gotland - 03 nov 11 kl. 04:00

André Lahovary blir konsul för Rumänien

Från en balkong på Snäck kan snart den rumänska flaggan vaja, när André Lahovary blir konsul och företrädare på Gotland..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 11 kl. 16:29

Luciafirande flyttat till Konsul Olssons plats

På grund av de starka vindarna flyttar Luciaframträdandet från Rådhustrapporna till scenen på Konsul Olssons plats..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA utvisar konsul till Venezuela

USA har beslutat att utvisa Venezuelas konsul i Miami, Livia Acosta Noguera. Hon måste lämna landet på tisdag, men Vita huset ger ingen officiell förklaring till utvisningen.I en tv-sänd dokumentär anklagades nyligen konsuln för att vara en del av en iransk komplott, med syftet att hacka Vita husets, FBI:s och Pentagons hemsidor för att få fram känslig information om USA, rapporterar CNN.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Scandic: Omsättningsras på 47 procent i mars

Scandic Hotels Group är i akut finansiell kris och skjuter på årsredovisningen för att få tid att hitta en finansieringslösning. Hotellkedjans omsättning rasade med 47 procent i mars, skriver hotellkedjan i ett pressmeddelande. För hela första kvartalet.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Högre potatispriser i hamstringens spår

Hamstrande svenskar har drivit upp priset på potatis, rapporterar atl.nu. I mars ökade försäljningen kraftigt och nådde nivåer som man annars bara ser vid storhelger som jul och påsk.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk. I coronakrisens spår väljer de flesta att skippa skidresan och stannar istället hemma. Helgen före påsk minskade resor till de stora skidorterna i fjällen med över 90 p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Amerikansk stororder till Skanska

Skanska har fått i uppdrag att renovera den ikoniska hängbron Benjamin Franklin Bridge, som går mellan de amerikanska städerna Philadelphia och Camden. Kontraktet är värt motsvarande 1,9 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. Bro.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amanda Lind i EU-möte: Läget är akut

Sveriges kulturminister Amanda Lind (MP) deltog under onsdagen i ett möte med övriga EU-länders kulturministrar. – Fokus för mötet var kulturen och mediernas situation. Samtliga deltagare lyfte hur akut läget är och hur det påverkar och slår extremt hår.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hon snuvades på toppjobb – polisen får skarp kritik för att ha gett tjänsten till man

Marie Jarnérus: ”Det är en lättnad och jag började faktiskt gråta”..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bäddat för seriestart i mitten av juni

Så här inleder de NV-skånska lagen i sina förbundsserier..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Oljepriset upp inför möte om kvoter

Oljepriset stiger på världsmarknaden inför dagens videokonferens om produktionskvoter mellan Opecländerna, Ryssland och andra stora oljeproducenter. Ett terminskontrakt för så kallade brentolja för leverans om en månad går upp drygt 1 procent till 33:25.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svart låda tagen från virusdrabbat fartyg

Polisen har beslagtagit den svarta lådan från det coronadrabbade kryssningsfartyget Ruby Princess i Australien. Tillslaget är en del i en brottsutredning som inletts efter att tusentals passagerare tilläts gå i land från fartyget i mitten av mars, trots.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minister: Samtala med knarkgängen om corona

Brasiliens hälsominister anser att landets myndigheter bör föra samtal med knarkhandelsgäng och milisgrupper i kåkstäderna om hur man bäst hanterar coronavirusutbrottet. En spridning i de så kallade favelorna skulle kunna få allvarliga konsekvenser på g.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.