SVT > Videos

Tuesday, 07 April, 12:49

SVT - 14 okt 11 kl. 18:14

Juholt: "Jag är ledsen att jag gjort människor besvikna"Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt från socialdemokraternas presskonferens..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JuholtJag är , ledsenatt jag gjort människor , besvikna
Sydsvenskan - 24 okt 11 kl. 06:30

Juholt till Malmö idag

När Håkan Juholt kommer till Skåne på biktresa idag gör han det med historiskt låga väljarsiffror i ryggen. Stödet för Socialdemokraterna har rasat med nära tio procentenheter på tre veckor.
Det har bara gått en månad sedan Håkan Juholt senast gästade Malmö.

Sydsvenskan - 10 okt 11 kl. 06:30

Juholt förnekar varning Expert: Misstagen har varit till Juholts fördel

En S-ledare under press slog tillbaka igår. - Det är lögn, säger Håkan Juholt om att han redan 2009 skulle ha förstått att riksdagens bostadsbidrag var för stort.
Vid en hastigt inkallad pressträff i fredags gjorde Juholt en så kallad pudel genom att lägga sig platt för avslöjandet om att han sedan 2007 har tagit emot 160 000 kronor för mycket i bidrag från riksdagen för dubbel bosättning.

BT - 07 okt 11 kl. 12:26

Juholt informerades redan i somras

S-ledaren Håkan Juholt har under flera år fått full ersättning för övernattningsboende i Stockholm - trots att lägenhetens delats med hans sambo.
- Jag har inte haft koll på reglerna, säger han.
Men Juholt informerades redan i somras, enligt riksdagsförvaltningen.

BT - 07 okt 11 kl. 10:24

Juholt: Hade inte koll på reglerna

S-ledaren Håkan Juholt har under flera år fått full ersättning för övernattningsboende i Stockholm - trots att lägenhetens delats med hans sambo.
Juholt lovar nu att betala tillbaka pengarna.
- Jag har inte haft koll på de regler som finns och det är jag ledsen för, säger Håkan Juholt inför ett stort pressuppbåd på en presskonferens på Socialdemokraternas partikansli.

BT - 07 okt 11 kl. 08:53

Juholt : "Jag kände inte till reglerna"

Upp till 90 000 kronor kan S-ledaren Håkan Juholt vara skyldig riksdagen för att inte ha redovisat sina boendeförhållanden korrekt, skriver Aftonbladet. Juholt lovar nu att betala tillbaka summan. Riksdagsledamöter får ersättning för övernattningsboende i Stockholm.

Nyheter 24 - 02 jan 12 kl. 09:36

Vem tror på Juholt?


Ännu en tung socialdemokrat sågar sin partiordförande - hur många liv har Juholts politiska karriär? 2011 var ett mindre bra år för Håkan Juholt. Första året som partiordförande sammanfattas med skarp kritik från flera håll och med kraftigt sjunkande opinionssiffror som betyg.

Dagen - 09 dec 11 kl. 03:00

Juholt om förlåtelse...brrr

I förra veckans Skavlan (SVT1 2.12) satt författaren Linn Ullmann, dotter till Ingmar Bergman och skådespelerskan Liv Ullman, mitt emot Håkan Juholt i studion. Han bullrar på, yvig.

BT - 07 okt 11 kl. 18:31

Juholt betalar tillbaka 160 000

S-ledaren Håkan Juholt lät under flera år riksdagen betala hyran även för sambon. Han ber nu om ursäkt och betalar tillbaka drygt 160 000 kronor. ?

BT - 18 okt 11 kl. 00:30

Offerkoftan passar Håkan Juholt illa

I går inledde Håkan Juholt sin ?jag-är-ledsen-att-jag-gjort-er-besviken?-resa.

Nya Wermlands Tidningen - 21 okt 11 kl. 07:30

En ledsen och sorgsen Juholt besökte Karlstad

? Jag är innerligt ledsen, sorgsen och bedrövad... Detta upprepade Håkan Juholt, Socialdemokraternas partiordförande, gång på gång under sitt besök i Karlstad på torsdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.