SVT > Videos

Friday, 10 April, 02:08

SVT - 14 okt 11 kl. 14:48

Ledningarna undersöktaPå fredagen undersöktes vattenledningar för att hitta orsaken till de förhöjda nivåer av bakterier som finns i kranvattnet i Eskilstunas norra delar. Och under tiden har man ordnat med kokat vatten och vatten på flaskor. Medverkande: Oscar Eriksson Mattias Sinan Karin Karlström, förskolechef Fredrik Tidman, handlare Eva Alhällen Johanna Martín, undersköterska Åsa Larsson, undersköterska Gunilla Hanning, enhetschef Snäckberget Sanna Richter reporter.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Eskilstunas, Eriksson, Sinan, Karlström, Tidman, Alhällen, Martín, Larsson, Hanning, Snäckberget, Richter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ledningarna, undersökta
YLE - 04 feb 16 kl. 14:57

Det undersökta vraket utanför Jussarö var inte Hanneke Wrome

Museiverket har låtit undersöka vraket av vad man trodde var det medeltida vraket Hanneke Wrome. Resultaten visar att de undersökta delarna i stället tillhör ett 1700-talsfartyg som förlist utanför Jussarö. Museiverket vet ännu inte om de kommer att fortsätta undersöka andra vrakdelar utanför Jussarö i Ekenäs skärgård.

YLE - 22 feb 17 kl. 10:14

Kultmålvakten lämnar Sutton – "vi kommer att bli undersökta och det här har förvandlats till en mardröm"

Målvakten Wayne Shaw har skapat rubriker under de senaste veckorna. När Sutton United, som spelar på den femte högsta serienivån, mötte Arsenal i FA-cupen åt Shaw en pirog på avbytarbänken. Nu har han lämnat klubben och undersöks av fotbollsförbundet och spelkommissionen.

Sydsvenskan - 30 maj 17 kl. 08:40

Tre av fyra undersökta ensamkommande över 18

De första medicinska åldersbedömningarna som gjorts visar att en överväldigande majoritet av de undersökta ensamkommande asylsökande barnen troligen är över 18 år. – Utlåtandet är inget utslagsgivande bevismedel utan en pusselbit till den utredning vi sj.

GöteborgsPosten - 30 maj 17 kl. 12:13

Tre av fyra undersökta ensamkommande över 18

De första medicinska åldersbedömningarna som gjorts visar att en överväldigande majoritet av de undersökta ensamkommande asylsökande barnen troligen är över 18 år..

UNT - 30 maj 17 kl. 12:12

Tre av fyra undersökta ensamkommande över 18

De första medicinska åldersbedömningarna som gjorts visar att en överväldigande majoritet av de undersökta ensamkommande asylsökande barnen troligen är över 18 år..

DN - 30 maj 17 kl. 09:05

Tre av fyra undersökta ensamkommande över 18

De första medicinska åldersbedömningarna som gjorts visar att en överväldigande majoritet av de undersökta ensamkommande asylsökande barnen troligen är över 18 år. – Utlåtandet är inget utslagsgivande bevismedel utan en pusselbit till den utredning vi själva har genomfört, säger Daniel Salehi på Migrationsverket..

SmålandsPosten - 30 maj 17 kl. 19:27

Tre av fyra undersökta ensamkommande över 18

De första medicinska åldersbedömningarna av ensamkommande asylsökande barn visar att en överväldigande majoritet av dem troligen är över 18 år. På Migrationsverket är man inte förvånad, eftersom de undersökta ungdomarna hörde till en grupp där åldern var svår att bestämma..

DN - 18 maj 18 kl. 23:15

Majoritet av undersökta telekomsajter kan bryta mot EU-lagstiftning

Majoriteten av 207 undersökta webbplatser i EU som erbjuder telekomtjänster kan bryta mot EU:s lagstiftning. Det visar en genomgång som EU-kommissionen har gjort..

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 11:44

Benrester i Bohuslän undersökta

I september hittades delar av en underkäke vid Gullmarsfjorden i Bohuslän. Det var då oklart om käken tillhörde en person som utsatts för ett brott eller vem den tillhörde. Nu har käken undersökt undersöks..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 13 kl. 13:05

Kroppsdelar i Boden undersökta

Den rättsmedicinska undersökningen av de kroppsdelar som hittades i Boden i måndags kväll är nu klar. Fyndet gjordes i samband med sökandet efter en försvunnen 20-årig kvinna..

ÖstersundsPosten - 04 aug 16 kl. 14:55

Mystiska såren på älgar undersökta – tjurarna kan ha kliat sönder huden själva

Jaktlag runtom i Sverige har under några år förbryllats av utbredda sår på älgkroppar. Efter de undersökningar som nu genomförts kan SVA konstatera att såren måste ha funnits på kropparna länge..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.