SVT > Videos

Saturday, 28 March, 13:09

SVT - 14 okt 11 kl. 18:08

Riksidrottsförbundet i samabete med Rädda BarnenRädda Barnen och Riksidrottsförbundet inleder ett samarbete för att kunna ge stöd till oroliga idrottsföräldrar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rädda Barnen, Barnen, Riksidrottsförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksidrottsförbundeti , samabetemed , Rädda, Barnen
Kristianstadsbladet - 19 mar 13 kl. 09:10

Förbundet diskuterar ringflickor

Foto: Scanpix
I lördagens proffsboxningsgala poserade två lättklädda tjejer i ringen. Nu har diskussionen blossat upp: Boxningsförbundets styrelse diskuterar förekomsten av ringflickor efter Kristianstadsbladets artikel.
?

Västerbottens Folkblad - 13 feb 19 kl. 14:01

”Låt barnen slippa vuxnas rasism”

De som Svenska riksidrottsförbundet på allvar bör ta avstånd från är föreningsföreträdare som gör rasistiska generaliseringar, inte barn som testar på idrott, skriver Linda Westerlind. Riksidrottsförbundet la ut en bild på två barn. Bilden ska ha varit tagen vid en prova på-dag, och det man kan utläsa av bilden är att barnen får testa på […].

BT - 02 feb 14 kl. 09:28

Idrotten måste utgå från barnen själva

Friskare barn som blir friskare vuxna. Dessutom från tidig ålder skolade i demokratifrågor och föreningskunskap. Kan det bli bättre?

News55 - 05 jul 18 kl. 09:14

Pensionärsorganisationerna: Idrott kan rädda äldres liv

– Vi vill skapa en folkrörelse där folkhälsan står i centrum. Vi vet idag att många av våra äldre har problem med fallolyckor. Träning förebygger det, säger Eva Eriksson, förbundsordförande SPF Seniorerna.

Barometern - 24 aug 17 kl. 10:34

Här är barnen mest aktiva i idrottsföreningar

Många unga är aktiva i idrottsföreningar. Det visar siffror från Riksidrottsförbundet..

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 15 kl. 04:00

Vägen till ett OS-guld börjar ofta med rätt föräldrar

Vill du försöka bli olympisk mästare eller vinna VM? Börja med att välja rätt föräldrar! Nyligen kom en rapport som Riksidrottsförbundet beställde av Linnéuniversitet i Växjö.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 15 kl. 04:00

Peta petningarna!

Det doftar sött av liniment och blött gräs. På andra sidan ekbordet sitter tre medelålders män i träningsoveraller. Bakom dem trängs färgglada vimplar från Tyskland, Bolivia och Vinslöv.

Skånskan - 15 okt 19 kl. 14:27

Pidde P rockade loss rejält med alla eleverna

Svalöv Skåneidrotten och Riksidrottsförbundet satsar hårt på att eleverna runt om i landskapet ska röra på sig ännu mer.
Därför har man anlitat omåttligt populäre artisten Pidde P – alias Petter Hedwall – och i går turnerade han runt om på skolorna i Svalövs kommun.Fem stopp blev det under en hektisk förmiddag och intresset gick det inte att ta fel på:
Fullt ös blev det också under den halvtimmen som barnen och Pidde P rockade loss.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

BT - 11 sep 14 kl. 12:33

Vi är redo att ställa upp

Replik. Svar till Hjalmarsson/Westmalm (FP), BT 8/9.
I Almedalen i somras lovade Kristdemokraternas Göran Hägglund idrott i skolan varje dag.

TA - 23 nov 12 kl. 15:54

Sexbrottsdömd idrottsledare slutar

En ledare har snabbt lämnat sitt uppdrag i en idrottsförening i Umeå sedan det blivit känt att han är dömd för sexbrott mot barn, rapporterar lokala medier.
I måndags kom ett anonymt tips till länsförbundet. Ledaren konfronterades med uppgifterna och klev direkt av sitt uppdrag och avsade sig medlemskapet i föreningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.