SVT > Videos

Sunday, 05 April, 03:41

SVT - 14 okt 11 kl. 17:55

Därför las förundersökningen nerÖveråklagare Björn Ericson beslutade i dag att lägga ner förundersökningen mot Håkan Juholt (S). Orsaken är att det saknas regler för privat hyrda lägenheter för riksdagsledamöterna..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Björn Ericson, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför las, förundersökningen, ner
Västerbottens Folkblad - 13 nov 15 kl. 13:17

Söker vittnen till misshandel – gärningsmannen hade nazistsymboler

Polisen söker vitten till en misshandel i Umeå den 21 september i passagen mellan Folkets hus och gamla Stadsbiblioteket. Gärningsmannen ska ha haft kläder med nazistsymboler. – Det är underligt att ingen har sett något på en av Umeås mest trafikerade  platser kring 15.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 19:00

Valfuskanmälan las ner samma dag

fränninge Både kommunen och moderaterna väntar på en polisutredning om det misstänkta valfusket i Fränninge.
Men de väntar förgäves. Polisen beslöt redan samma dag som anmälan gjordes att inte starta någon förundersökning.

Västerbottens Folkblad - 24 sep 13 kl. 10:03

Misstänkt för mordförsök får ersättning

En man från Umeå satt anhållen och häktad i drygt åtta dagar. Brottsmisstankarna var mordförsök, alternativt medhjälp till mordförsök. Förundersökningen las ner och nu får [...

Västerbottens Folkblad - 16 dec 13 kl. 11:17

Stora och små krav från frikända

En frihetsberövad man där förundersökningen las ner vill ha 18.800 kronor i ersättning från staten. En annan man kräver 985 kronor plus 18 kronor för en bussbiljett.

Västerbottens Folkblad - 09 jun 14 kl. 07:54

Misstänktes för våldtäkt – får skadestånd

En ung man från en grannkommun till Umeå satt anhållen, misstänkt för våldtäkt. Nu får han ett skadestånd. Mannen satt anhållen i tre dagar förra året, förundersökningen las ner och det blev alltså inget åtal.

Nyan - 08 sep 14 kl. 08:09

Ingen misstänkt för inbrott i Kattby

Polisen har fortfarande ingen misstänkt för det inbrott som skedde i Hammarland Kattby den 17 augusti i år. En kvinna anmälde då att någon hade varit in i hennes radhuslägenhet medan hon själv var borta från bostaden i 20 minuter.
I ett pressmeddelande skriver polisen att man misstänker att en mindre mängd kontanter och tobaksrekvisita försvunnit från lägenheten.

DalaDemokraten - 17 jun 15 kl. 13:15

44-åring åter anhållen för mord på sin sambo

Kvinna hittades död i parets lägenhet sedan de båda männen själva larmat polisen. Den nu anhållen 44-åringen satt sedan i häkte fram till 5 juni. Förundersökningen las 18 dagar senare ner av chefsåklagare Fredrik Skoglund..

Jönköpingsnytt - 12 dec 16 kl. 14:06

JO utreder inte polisens agerande

Justitieombudsmannen, JO, kommer inte att gå vidare med den anmälan som en av sönerna till det mördade paret i Hökensås gjorde mot polisen efter att förundersökningen om mordbrand las ner..

BT - 19 dec 12 kl. 13:53

Nytt gatubråk i Göteborg

Rykten går om nya planerade upplopp i Göteborg efter gårdagens stök.
Ett par hundra tonåringar samlades i dag i korsningen mellan Nordhemsgatan och Andra Långgatan, alldeles i närheten av det för dagen stängda Framtidsgymnasiet. Vid 13.

BT - 19 dec 12 kl. 06:43

Nya kravaller: En gripen och tre omhändertagna

Även i dag har hundratals tonåringar samlats i Göteborg som följd av att flera ungdomar blivit uthängda och sexkränkta på flera sociala medier. En person har gripits efter att ha kastat knallskott in i en folksamling. 15 personer har tagits om hand av polis för att ha stört ordningen.

Västerbottens Folkblad - 10 sep 13 kl. 08:12

Misstänkt för medhjälp till mord ? får ersättning för lidande

Mannen från en inlandskommun satt häktad och anhållen, misstänkt för mord. Förundersökningen las ned och nu får mannen 10.000 kronor från staten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.