SVT > Videos

Monday, 30 March, 08:39

SVT - 14 okt 11 kl. 17:56

Fabrik i tidigare blåsväder
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fabriki tidigare , blåsväder
YLE - 25 okt 16 kl. 04:54

BBC: Flyktingbarn gör modekläder

Flera kända klädföretag har anlitat underleverantörer i Turkiet som utnyttjat syriska flyktingar som billig arbetskraft, bland dem också minderåriga. BBC prickar bland annat Marks & Spencer, Zara och Mango jeans. BBC-programmet Panorama avslöjar att underleverantörer till kända klädmärken har utnyttjat syriska flyktingar som billig arbetskraft inom klädproduktionen.

Kristianstadsbladet - 24 okt 12 kl. 07:17

Månadslön 500 kronor i H&M-fabrik

Tre kronor i timmen är lönen för textilarbetare i Kambodja som gör kläder åt svenska klädjätten H & M. Pengarna räcker inte för en familj att leva på. Många tvingas skuldsätta sig för att ha råd med mat, enligt SVT-programmet Kalla Fakta.

BT - 24 okt 12 kl. 07:10

Månadslön 500 kronor i H&M-fabrik

Tre kronor i timmen är lönen för textilarbetare i Kambodja som gör kläder åt svenska klädjätten H & M. Pengarna räcker inte för en familj att leva på. Många tvingas skuldsätta sig för att ha råd med mat, enligt SVT-programmet Kalla Fakta.

BT - 24 okt 12 kl. 07:21

Månadslönen 500 kronor i H&M-fabrik

Tre kronor i timmen är lönen för textilarbetare i Kambodja som gör kläder åt svenska klädjätten H & M. Pengarna räcker inte för en familj att leva på. Många tvingas skuldsätta sig för att ha råd med mat, enligt TV 4-programmet Kalla Fakta.

SmålandsPosten - 19 jun 13 kl. 08:00

Tingsryd bygger fabrik åt Hallabro Plast

Under våren 2014 kommer Hallabro Plast AB att flytta sin verksamhet från Hallabro till en nybyggd fabrik på nya industriområde strax söder om Tingsryd.
? Jag behöver en fastighet att kunna växa i, säger Åke Sääf som äger företaget.

Skånskan - 02 jun 18 kl. 05:00

Risk för gasolycka kan stoppa nya bostäder

ESLÖV Närheten till Felixfabriken och risken för en gasolycka med ammoniak kan stoppa planerna på att bygga 116 nya bostäder runt Orkla/Procordias tidigare huvudkontor i Eslöv.Fastighetsägaren Företagshus, som köpte marken när Orklas huvudkontor flyttades till Malmö för några år sedan, vill bygga bostäder där. Men en riskanalys som gjorts visar att det kan bli svårt.

HBL - 28 dec 13 kl. 05:00

Arbetarna marscherade ut från Fiskars fabrik

Ett nytt lönesystem skapar dålig stämning i Fiskars fabrik i Billnäs. Förra veckan marscherade hela trädgårdslinjen ut i protest.– Ingen är stolt över att vi gjorde det, men vi var tvungna.

YLE - 13 maj 15 kl. 12:03

Alla modekedjor vet inte hur deras kläder tillverkas

Det är alltjämt svårt att få klarhet i hur modekedjornas kläder tillverkas - och långt ifrån alla modekedjor i Finland har ens själva koll på de omständigheter som deras kläder tillverkas i. En del av de stora modeföretagen som säljer kläder i Finland medger att de inte själva direkt övervakar hela produktionskedjan i de billiga tillverkningsländerna. De flesta märkesföretag vill inte heller specifikt uppge hur ofta det genomförs kontroller i fabriker i sådana länder som klassats som högriskländer.

DN - 19 aug 15 kl. 20:16

SCA stänger fransk fabrik

Koncernen SCA avvecklar inom kort en fransk produktionsanläggning. Det rör sig om en fabrik i Saint-Cyr-en-Val, strax söder om Orléans i centrala Frankrike, som producerar mjukpapper, skriver hygien- och skogsjätten i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 07 mar 17 kl. 15:38

Uppror på H&M-leverantörens fabrik

En produktionslinje vid en fabrik i Burma, som tillverkar kläder åt H&M, har förstörts av protesterande arbetare som kräver bättre villkor och arbetsförhållanden. Det skriver Reuters..

SR - 07 mar 17 kl. 15:08

H&M-fabrik förstörd i Burma

I Burma har en fabrik som producerar kläder för svenska H&M förstörts av arbetare som kräver bättre arbetsvillkor och förmåner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.