SvD > Nyheter

Sunday, 29 March, 04:58

SvD - 14 okt 11 kl. 18:02

Folkpartist vill säga tvåttio istället för 20Hjälp för elever med svenska som andraspråk..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkpartistvill , säga, tvåttio, iställetför 20
Politologerna - 14 feb 14 kl. 08:00

Att vara eller inte vara intellektuell i politiken – recension av Maud Olofssons bok ”Jag är den jag är”

Maud Olofsson har kommit ut med sina memoarer. När jag fick höra talas om att memoarerna skulle släppas i början av valåret undrade jag om Olofsson skulle göra en Kjell-Olof Feldt, det vill säga ta chansen att läxa upp de sina. Olofsson är trots allt upphovskvinna till Alliansen, en konstellation som just nu inte övertygar i opinionsundersökningarna.

Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 12:03

Gå med i Tages världsparti för fred

Går det att skriva något glättigt, när man vet att politiker som vill neka kvinnor rösträtt har valts in i EU?
När politiker som vill rensa ut tredje världen med att sprida ebola ska vara med och bestämma (hur han nu tror att ebolaviruset enbart skulle söka sig till ickevita, fattiga människor övergår mitt lilla förstånd). När vindarna blåser åt ett håll som skulle göra flera i min närhet till icke önskvärda element.

BT - 11 aug 14 kl. 09:47

Demokratin skall stå över allt

Sedan Sverigedemokraterna för några år sedan genom ett demokratiskt val kom in i riksdagen, har många krafter försökt få partiet att framstå som odemokratiskt, rasistiskt, ja, till och med nazistiskt. Ingenting i partiets program styrker detta. Hur många har läst det?

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 10:15

Liberaler trycks tillbaka ? nationalister går framåt

Liberalism byts i snabb takt ut mot nationalism i länets kommunfullmäktige. Folkpartiet har förlorat 75 procent av mandaten sedan 2002. Samtidigt har Sverige­demokraterna ökat från noll till 39.

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:40

Lokalpatriot som har hittat hem

Foto: Bass Nilsson
För tio år sedan hade han en ålderskris och började ta flygcertifikat. När Ystads Allehandas chefredaktör Lars Mohlin från Kristianstad nu fyller 50 år, har han accepterat sin ålder men någon flygare blev han aldrig. I?

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 11:42

En pedagog i allt han tar sig an

Foto: Tommy Svensson
Det finns en del att göra hemma, men det berättar inte Anders Nicander först utan föreslår att vi träffas i väntsalen vid järnvägsstationen. ”Bromölla ligger så bra till”, säger han.
Han fascineras av Filip Lindgrens utställning med fossiler och gestaltningarna av urtida djur i väntsalen.

SvD - 11 jul 12 kl. 13:15

?Borgerligt superparti slår ut liberalismen?

Folkpartist: Carl B Hamilton bör fundera över sin egen hemvist istället..

BT - 12 okt 12 kl. 00:30

Ropen skalla, omdöme åt alla

SSU i Sjuhärad bjuder in till kulturrevolution. En folkpartist reagerar i BT mot att SSU väljer att ha ett av 1900-talets värsta politiska brott mot mänskligheten som förebild. En SSU-veteran tycker istället att Folkpartiets politik idag är ett större problem.

Alliansfritt Sverige - 24 jan 13 kl. 10:45

Läxrut skapar slitningar i FP

UTBILDNING. RUT-avdrag för läxhjälp är en av alliansregeringens absolut sämsta idéer. Föräldrar som har råd kan ge bättre utbildning till sina barn, medan föräldrar som inte har råd inte har den möjligheten.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 13 kl. 10:22

Alliansfritt Kungälv!

Alliansen i Kungälv har under en längre tid varit på fallrepet. Tidigare var det Moderaterna som kände sig överkörda av de andra allianspartierna, trots att de är större än de andra allianspartierna tillsammans. Nu väljer istället Folkpartiet att gå ur alliansen sedan man från Folkpartiets sida känt att man hamnat utanför budgetdiskussionen.

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 07:00

Bonnier - en svensk dynasti

Foto: Scanpix
Två granskande reportageböcker om familjen Bonniers utkommer i dagarna. Kulturskribent Jan Karsson ger sig in i landets dominerande mediesläkt och möter arvstvister, patriarker, en judisk historia och frågan om det kulturella kapitalet.
Reportageböcker
Björn af Kleen: "Lucke & Lull ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.