Politikerbloggen > Opinion

Thursday, 09 April, 06:01

Politikerbloggen - 14 okt 11 kl. 17:37

- Viktigt att landsmötet ryter till mot partiledningenDEBATT. Efter att länge ha röstat emot M och S i frågor om svensk migrationspolitik har Folkpartiet gjort en tvärvändning till förmån för att i alliansen gå Moderaternas ärenden. Nu måste folkpartiet sätta ner foten i denna viktiga fråga och visa på lite liberal handlingskraft. Det skriver Liberala ungdomsförbundets Adam Cwejman och Jonathan Macznik i [...
Läs mer på Politikerbloggen
Läs mer om:
Debatt, Folkpartiet, Moderaternas, Liberala, Adam Cwejman, Jonathan Macznik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigtatt , landsmötet, rytertill mot , partiledningen
Regeringen - 03 feb 17 kl. 13:30

Alice Bah Kuhnke besöker Trondheim och hundraårsfirandet av det första samiska landsmötet

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke besöker Trondheim den 5-7 februari. Ministern kommer bland annat att delta vid firandet av hundraårsjubileet för det första samiska landsmötet och möta representanter för samiska organisationer..

Expressen - 02 okt 15 kl. 11:04

Folkpartiet har fått en lokal till landsmötet

I slutet av september kunde Expressen avslöja att Folkpartiet stod utan lokaler inför deras landsmöte. Anledningen var usel ekonomi uppgav flera uppgiftslämnare. Hoppet om att få använda riksdagshusets lokaler släcktes snabbt då lokalerna inte får användas till partiaktiviteter.

Dalarnas tidningar - 17 nov 17 kl. 16:00

Dalaliberaler till nationella landsmötet för att vända den tuffa opinionsvinden

Det går tungt i opinionen för Liberalerna. Det ska partiets stora landsmöte ändra på, hoppas dalaliberalerna. – Den nya politik vi nu ska ta beslut om tror jag kommer vända vinden, säger länsordförande Bo Brännström (L)..

Barometern - 17 nov 19 kl. 16:13

Lättade liberaler efter landsmötet

Liberalerna kommer med lättnad genom sitt landsmöte. En orsak är att Januariöverenskommelsen knappt nämndes..

Expressen - 29 sep 15 kl. 10:11

Folkpartiet står utan lokal inför landsmöte

När bara sju veckor återstår till Folkpartiets landsmöte står partiet utan lokal, kan Expressen nu avslöja. Enligt flera uppgiftslämnare är partiets ekonomi usel och partiledningen hoppades därför kunna hålla landsmötet i riksdagshusets lokaler i Stockholm. – Det stämmer att vi ska byta lokal, då riksdagen har ändrat sig trots att vi har samverkat kring detta sen årskiftet, bekräftar pressekreteraren Natalia Rylander..

SR - 21 nov 15 kl. 00:56

FP:s landsmöte vill att gårdar ska få sälja egenproducerad alkohol

Gårdsförsäljning av alkohol är den enda fråga som partiledningen har förlorat under landsmötet som avslutas imorgon..

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 15:53

Landsmöte för FP i november

Folkpartiet kommer att kalla till ordinarie landsmöte 20-22 november, enligt partiets kansli. En stående punkt på landsmötena är val av partiledare och partistyrelse. På förra landsmötet, i Västerås hösten 2013, valdes Jan Björklund om för två år.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 15 kl. 15:53

Landsmöte för FP i november

Folkpartiet kommer att kalla till ordinarie landsmöte 20-22 november, enligt partiets kansli. En stående punkt på landsmötena är val av partiledare och partistyrelse. På förra landsmötet, i Västerås hösten 2013, valdes Jan Björklund om för två år.

SvD - 02 feb 15 kl. 15:52

Landsmöte för FP i november

Folkpartiet kommer att kalla till ordinarie landsmöte 20-22 november, enligt partiets kansli. En stående punkt på landsmötena är val av partiledare och partistyrelse. På förra landsmötet, i Västerås hösten 2013, valdes Jan Björklund om för två år..

ÖstersundsPosten - 06 feb 17 kl. 16:04

Många härjedalingar firar samisk nationaldag i Trondheim - hundrårsjubiléum av första samiska landsmötet

Den samiska nationaldagen firas med pompa och ståt i Trondheim och många samer från Härjedalen är på plats. En av dem är Malin Wilks, designer i Funäsdalen.
– Väldigt roligt att det sker något stort även här i södra Sapmi, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.