Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 20:38

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 16:10

Fler anmälningar ska nu granskasFörundersökningen mot S-ledaren Håkan Juholt läggs ned. Det saknas regler för privat hyrda lägenheter för riksdagsledamöterna, skriver åklagaren Björn Ericson. Nu ska dock fler anmälningar mot S-ledaren granskas.


.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Håkan Juholt, Björn Ericson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, anmälningarska nu , granskas
BT - 28 apr 14 kl. 07:34

Allt fler anmälningar mot förfallna tomter

Borås stad får allt fler anmälningar om svartbyggen, bygglovsbrott och vanvårdade fastigheter. Se fler bilder i artikeln. Personalen sliter på övertid men hinner ändå inte med – vilket leder till irritation hos medborgare som har slagit larm om brister.

Kristianstadsbladet - 10 jul 18 kl. 06:00

Allt fler anmälningar om barn som far illa

Anmälningar som rör barn som riskerar fara illa ökar lavinartat. Hittills i år har nästan 1 000 fler anmälningar gjorts än samma tid ifjol. .

YLE - 15 aug 12 kl. 07:24

AL: Allt fler anmälningar om byggfel

Det blir allt vanligare med fel och brister i samband med byggen och renoveringar, skriver tidningen Aamulehti. Konsumentmyndigheterna tar varje år emot allt fler anmälningar om sådana. Mängden fall har fördubblats på tio år och det kan numera ta ett och ett halvt år för en klagande att få sitt ärende avgjort.

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 08:45

Fler anmälningar om ekobrott – färre domar

Det här skriver Dagens Industri. 2016 anmäldes enligt tidningen 42.364 ekobrott, och antalet har ökat sedan 2014.

Polisen - 14 maj 13 kl. 14:55

Kampanj ska ge fler anmälningar om hedersvåld

Nu sätts åter fokus på hedersvåld i en kampanj för att få fler utsatta att vända sig till polisen. Kampanjen är landsomfattande och ska leda till att polisen får in fler anmälningar att hantera..

BT - 21 okt 14 kl. 11:08

Fler anmälningar mot åtalad för sexövergrepp

Den förskolepraktikant som åtalats för sexbrott mot barn misstänks nu för fler övergrepp. Utredningen mot den man som praktiserat på en förskola i Borås och som åtalats för bland annat sexuellt övergrepp mot barn och utnyttjande av barn för sexuell posering, växer, uppger Sveriges Radio Sjuhärad. Rättegången mot mannen avslutas nu på torsdag, brotten han i nuläget misstänks för ska ha begåtts under förra hösten och fram till i juli i år.

SR - 16 aug 16 kl. 03:00

Fler anmälningar om sexuella ofredanden väntas på festival

I dag drar festivalen We Are Sthlm igång. Förra årets festival blev startskottet för debatten om sexuella ofredanden och övergrepp på musikfestivaler. I år räknar festivalen med fler ännu fler anmälningar..

UNT - 28 jun 16 kl. 05:00

Allt fler anmälningar handlar om mobbning på nätet

Allt fler anmälningar till Barn- och elevombudet handlar om barn som mobbas på nätet..

P3 - 16 aug 16 kl. 06:21

Festivalen räknar med fler anmälningar om sexbrott i år

Förra årets upplaga av We Are Sthlm blev startskottet för debatten om sexuella övergrepp på musikfestivaler. I år tror arrangören att det kommer komma ännu fler anmälningar..

Sydsvenskan - 26 nov 17 kl. 07:00

Fler anmälningar om bedrägerier

Konsumentverket får in allt fler anmälningar om bedrägerier som gäller tjänster via nätet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Flera företag försöker lura till sig kontokortsnummer genom att ta ett annats företags namn och logga, och locka med erbjudanden.

Kristianstadsbladet - 26 nov 17 kl. 07:00

Fler anmälningar om bedrägerier

Konsumentverket får in allt fler anmälningar om bedrägerier som gäller tjänster via nätet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Flera företag försöker lura till sig kontokortsnummer genom att ta ett annats företags namn och logga, och locka med erbjudanden för olika tjänster och abonnemang.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.