SvD > Nyheter

Wednesday, 08 April, 08:10

SvD - 14 okt 11 kl. 17:29

Statsvetare: Ljusning för Juholt
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsvetare, Ljusningför , Juholt
DI - 28 mar 11 kl. 18:01

Statsvetare om Juholt: "Hade varit snyggare gå ut själv"

Det hade varit snyggt och passande om Håkan Juholt själv gått ut med bedrägeribrottet. Det säger författaren och S-kännaren Christer Isaksson till di.se.

SVT - 11 okt 14 kl. 12:58

Statsvetare om Juholt-affären: Ett parti i extrem kris

Håkan Juholts tumultartade avgång 2011 föregicks av konspirationer i S-toppen och hemliga möten bakom stängda dörrar, enligt en ny bok. – Partiet befann sig i en extrem kris, säger statsvetaren Ulf Bjereld..

BT - 07 okt 11 kl. 08:53

Juholt : "Jag kände inte till reglerna"

Upp till 90 000 kronor kan S-ledaren Håkan Juholt vara skyldig riksdagen för att inte ha redovisat sina boendeförhållanden korrekt, skriver Aftonbladet. Juholt lovar nu att betala tillbaka summan. Riksdagsledamöter får ersättning för övernattningsboende i Stockholm.

Sydsvenskan - 10 okt 11 kl. 06:30

Juholt förnekar varning Expert: Misstagen har varit till Juholts fördel

En S-ledare under press slog tillbaka igår. - Det är lögn, säger Håkan Juholt om att han redan 2009 skulle ha förstått att riksdagens bostadsbidrag var för stort.
Vid en hastigt inkallad pressträff i fredags gjorde Juholt en så kallad pudel genom att lägga sig platt för avslöjandet om att han sedan 2007 har tagit emot 160 000 kronor för mycket i bidrag från riksdagen för dubbel bosättning.

DI - 10 okt 11 kl. 16:38

Statsvetare: Snäppet värre för Juholt

Enligt Stig-Björn Ljunggren, socialdemokratisk statsvetare i Uppsala, innebär förundersökningen att läget har blivit "snäppet värre" för Juholt. Men han tror samtidigt att det hela mynnar ut i att ärendet blir nedlagt..

Dagen - 28 dec 11 kl. 03:00

Ännu en sten på börda för Juholt

Det är ingen vågad gissning att 2011 kommer att gå till historien som det år när den parti­politiska kartan i Sverige började ritas om. Det handlar både om processer inom partierna och om förskjutningar i väljar­opinionen. Vilket det långsiktiga resultatet av konvulsionerna blir är en öppen fråga men statsvetare och modernhistoriker har all anledning att gnugga händerna över att ett spännande forskningsområde materialiserat sig.

Nyhetskanalen - 20 jan 12 kl. 07:57

Statsvetare: "Juholt klarar helgen"

Ulf Bjereld, statsvetare och själv socialdemokrat, tror att Juholt säkrat sin politiska överlevnad, åtminstone över helgen..

Newsmill - 10 mar 11 kl. 15:41

Juholt ett modigt förslag av valberedningen

Jag tillhör ju dem som varit starkt kritisk till det sätt på vilken nomineringsprocessen gått till. Desto skönare är det då att kunna säga att jag tycker valberedningen presenterar ett modigt förslag. Håkan Juholt är tryggt placerad i partiets mittfåra, med en lätt dragning åt vänster.

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 11 kl. 15:29

Tuff uppgift för Juholt

Partiledaren Håkan Juholt avslutade kongressen genom att blicka framåt mot de uppgifter han ska ta sig an den närmaste tiden. Statsvetare tror att det viktigaste för Juholt är att vinna tilltro och framstå som regeringsfähig..

BT - 11 apr 11 kl. 15:51

Reinfeldts svar till Juholt

Statsminister Fredrik Reinfeldt tycker inte det är viktigt att just han debatterar med S-ledaren Håkan Juholt inför omvalet i Västra Götaland. ? Det är de som söker väljarnas mandat där som ska föra debatt när de söker vinna väljarnas förtroende, säger Reinfeldt till TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.