BT > Inrikes

Monday, 06 April, 21:17

BT - 14 okt 11 kl. 16:55

Misstänkt för mordhjälp frigavs
En 20-årig man, som begärts häktad för inblandning i mordet på en 19-åring på en uteservering i Malmö i augusti, försattes på fredagen på fri fot efter häktningsförhandlingen i Malmö tingsrätt.
Enligt åklagaren är mannen misstänkt för medhjälp till mord. I hans bostad hittade polisen ett handeldvapen, det är dock oklart om det är mordvapnet.
Offret sköts till döds. Två bröder, 28 och 29 år gamla, är sedan tidigare häktade misstänkta för mordet.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänktför , mordhjälp, frigavs
Kristianstadsbladet - 29 jul 13 kl. 12:49

Misstänkt guldrånare frigavs


En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot, rapporterar P4 Malmöhus.Den andre misstänkte rånaren, 28 år gammal, är fortsatt häktad. Han är misstänkt för grovt rån och fyra mordförsök.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 13 kl. 12:51

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot, rapporterar P4 Malmöhus. Den andre misstänkte rånaren, 28 år gammal, är fortsatt häktad. Han är misstänkt för grovt rån och fyra mordförsök.

BT - 29 jul 13 kl. 12:51

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot, rapporterar P4 Malmöhus. Den andre misstänkte rånaren, 28 år gammal, är fortsatt häktad. Han är misstänkt för grovt rån och fyra mordförsök.

UNT - 29 jul 13 kl. 12:49

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot. Den andre mannen, 28 år gammal, är kvar i häktet misstänkt för grovt rån och mordförsök.(TT).

Sydsvenskan - 29 jul 13 kl. 13:11

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot. Den andre mannen, 28 år gammal, är kvar i häktet misstänkt för grovt rån och mordförsök..

Sydsvenskan - 18 feb 16 kl. 21:31

Misstänkt för mordförsök släppt

En 16-årig pojke har släppts på fri fot av tingsrätten i Östersund. Men enligt lokala medier är han fortfarande misstänkt för ett mordförsök utanför en mataffär i Frösön i söndags kväll.Pojkens låga ålder är ett av skälen till att han frigavs liksom att en häktning befarades orsaka allvarliga men för honom.

BT - 17 jul 12 kl. 04:59

Frigavs efter misstänkt mordförsök

Polisen i Östergötland frigav på tisdagsmorgonen en 37-årig man som tidigare var misstänkt för mordförsök på en 42-årig man.
- Han är inte längre misstänkt för något brott. Det har visat sig att 42-åringen skadade sig själv med en kniv, säger vakthavande polisbefälet Jan-Eric Palmqvist.

Magazin24 - 04 feb 13 kl. 18:03

Man misstänkt för narkotikabrott

En man i 30-årsåldern i Arboga är misstänkt för ringa narkotikabrott. Mannen påträffades i Arboga strax före klockan 16 på måndagen. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

SmålandsPosten - 18 okt 14 kl. 09:31

Ytterligare en man misstänkt för utpressningsförsök

Under lördagskvällen greps ytterligare en ung man misstänkt för inblandning i det utpressningsförsök som inträffade under fredagen. Det var på fredagen som polisen grep två män i Växjö, misstänkta för att ha försökt pressa en person på pengar. Männen, som båda är i 18-årsåldern, anhölls under fredagskvällen.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 15:56

Misstänkt för sexutnyttjande frigavs


En 24-årig man som suttit anhållen för misstänkta våldtäkter mot barn släpptes fri efter häktningsförhandlingen. Varbergs tingsrätt ogillade på onsdagen åklagarens beskrivning att mannen gjort sig skyldig till våldtäkter mot två barn i och runt Kungsbacka. Han är nu på sannolika skäl misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 12:49

Misstänkt för dödsmisshandel avled


En 21-årig man som varit häktad för att ha misshandlat en jämnårig man till döds i centrala Uppsala har avlidit, rapporterar lokala medier.21-åringen frigavs i fredags, fortfarande misstänkt för misshandel och vållande till annans död. Dagen efter hittades han avliden och polisen rubricerar det som självmord.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.