UNT > Inrikes

Friday, 03 April, 03:56

UNT - 14 okt 11 kl. 16:53

Misstänkt för mordhjälp frigavsEn 20-årig man, som begärts häktad för inblandning i mordet på en 19-åring på en uteservering i Malmö i augusti, försattes i dag på fri fot efter häktningsförhandlingen i Malmö tingsrätt. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänktför , mordhjälp, frigavs
Kristianstadsbladet - 29 jul 13 kl. 12:49

Misstänkt guldrånare frigavs


En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot, rapporterar P4 Malmöhus.Den andre misstänkte rånaren, 28 år gammal, är fortsatt häktad. Han är misstänkt för grovt rån och fyra mordförsök.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 13 kl. 12:51

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot, rapporterar P4 Malmöhus. Den andre misstänkte rånaren, 28 år gammal, är fortsatt häktad. Han är misstänkt för grovt rån och fyra mordförsök.

BT - 29 jul 13 kl. 12:51

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot, rapporterar P4 Malmöhus. Den andre misstänkte rånaren, 28 år gammal, är fortsatt häktad. Han är misstänkt för grovt rån och fyra mordförsök.

UNT - 29 jul 13 kl. 12:49

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot. Den andre mannen, 28 år gammal, är kvar i häktet misstänkt för grovt rån och mordförsök.(TT).

Sydsvenskan - 29 jul 13 kl. 13:11

Misstänkt guldrånare frigavs

En av de två män, som suttit häktade för det väpnade rånet mot en guldbutik i Ängelholm i maj, har försatts på fri fot. Den andre mannen, 28 år gammal, är kvar i häktet misstänkt för grovt rån och mordförsök..

Sydsvenskan - 18 feb 16 kl. 21:31

Misstänkt för mordförsök släppt

En 16-årig pojke har släppts på fri fot av tingsrätten i Östersund. Men enligt lokala medier är han fortfarande misstänkt för ett mordförsök utanför en mataffär i Frösön i söndags kväll.Pojkens låga ålder är ett av skälen till att han frigavs liksom att en häktning befarades orsaka allvarliga men för honom.

BT - 17 jul 12 kl. 04:59

Frigavs efter misstänkt mordförsök

Polisen i Östergötland frigav på tisdagsmorgonen en 37-årig man som tidigare var misstänkt för mordförsök på en 42-årig man.
- Han är inte längre misstänkt för något brott. Det har visat sig att 42-åringen skadade sig själv med en kniv, säger vakthavande polisbefälet Jan-Eric Palmqvist.

Magazin24 - 04 feb 13 kl. 18:03

Man misstänkt för narkotikabrott

En man i 30-årsåldern i Arboga är misstänkt för ringa narkotikabrott. Mannen påträffades i Arboga strax före klockan 16 på måndagen. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

SmålandsPosten - 18 okt 14 kl. 09:31

Ytterligare en man misstänkt för utpressningsförsök

Under lördagskvällen greps ytterligare en ung man misstänkt för inblandning i det utpressningsförsök som inträffade under fredagen. Det var på fredagen som polisen grep två män i Växjö, misstänkta för att ha försökt pressa en person på pengar. Männen, som båda är i 18-årsåldern, anhölls under fredagskvällen.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 15:56

Misstänkt för sexutnyttjande frigavs


En 24-årig man som suttit anhållen för misstänkta våldtäkter mot barn släpptes fri efter häktningsförhandlingen. Varbergs tingsrätt ogillade på onsdagen åklagarens beskrivning att mannen gjort sig skyldig till våldtäkter mot två barn i och runt Kungsbacka. Han är nu på sannolika skäl misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 12:49

Misstänkt för dödsmisshandel avled


En 21-årig man som varit häktad för att ha misshandlat en jämnårig man till döds i centrala Uppsala har avlidit, rapporterar lokala medier.21-åringen frigavs i fredags, fortfarande misstänkt för misshandel och vållande till annans död. Dagen efter hittades han avliden och polisen rubricerar det som självmord.

Fler nyheter från UNT

UNT - 45 minuter sedan

Smitta på vart fjärde äldreboende i Stockholm

Covid-19 har upptäckts på vart fjärde äldreboende i Stockholms län, rapporterar SVT Nyheter..

UNT - 1 timme sedan

Svenskar på väg hem från Peru

Flera strandsatta svenskar finns enligt UD ombord på ett plan som lyfte från Lima i Peru under torsdagskvällen, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

UNT - 3 timmar sedan

Myndighet ska producera handsprit till vården

Riksantikvarieämbetets kulturvårdslaboratorium i Visby ska börja tillverka handsprit till vården, rapporterar Sveriges Radios P4 Gotland..

UNT - 3 timmar sedan

Studie: Därför sprids coronaviruset så lätt

Coronaviruset trivs bäst i de övre luftvägarna, visar en studie publicerad i tidskriften Nature..

UNT - 5 timmar sedan

SL:s trafik ska ha full kapacitet på måndag

Stockholms Lokaltrafik (SL) medger problem med trängsel, speciellt på bussarna, i strid med Folkhälsomyndighetens krav..

UNT - 5 timmar sedan

Coronakrisen: Myrorna stänger insamlingsboxar

Andrahandskedjan Myrorna stänger insamlingsboxarna och slutar ta emot skänkta varor på insamlingscentralerna på grund av coronakrisens effekter på försäljning och personalbemanning, skriver Myrorna i ett pressmeddelande..

UNT - 5 timmar sedan

Grupp ska samordna insatser mot coronaviruset

Regeringen ger Nationellt organ för dialog och samråd mellan regeringen och det civila samhället (NOD) i uppgift att hjälpa till med att samordna civilsamhällets insatser under coronakrisen, skriver Regeringskansliet i ett pressmeddelande..

UNT - 5 timmar sedan

Valio återkallar yoghurt

Valio återkallar produkten Valio laktosfri naturell yoghurt med 2,5 procent fetthalt..

UNT - 6 timmar sedan

Fler vill bli läkare och sjuksköterska

Fler personer har sökt till läkar- och sjuksköterskeprogrammet sedan ansökan öppnades, jämfört med samma period i fjol, skriver Dagens Nyheter..

UNT - 6 timmar sedan

Skyddstopp hävt på Östra sjukhuset i Göteborg

Strax efter klockan 19 på torsdagen hävdes det skyddsstopp som fackförbundet Kommunal lagt på en avdelning på Östra sjukhuset i Göteborg tidigare på dagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.