DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 08:14

DI - 14 okt 11 kl. 15:28

Håkan Juholt sitter kvarSocialdemokraternas verkställande utskott ställde sig i dag enigt bakom den omstridde partiledaren Håkan Juholt. Det blev beskedet efter ett långt krismöte..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Juholt, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håkan, Juholtsitter , kvar
Barometern - 25 mar 20 kl. 10:29

Håkan Juholt kvar på Island

Utrikesdepartementet beslutat att tillfälligt kalla hem viss personal. Det beslutet gäller inte ambassadör Håkan Juholt. ”Jag är kvar och frontar arbetet på ambassaden.

BT - 20 jan 12 kl. 13:08

Håkan Juholt kvar - tills vidare

Håkan Juholt sitter tills vidare kvar som partiledare, trots att några S-distrikt öppet krävt hans avgång. Se tv-klippet längst ned i artikeln. Striden riskerar att klyva Socialdemokraterna ?

Expressen - 22 aug 16 kl. 15:55

Håkan Juholt raderas från S Youtube-kanal

Socialdemokraterna har raderat Stefan Löfvens företrädare Håkan Juholt och hans olika tal från partiets officiella Youtube-kanal. Mona Sahlins fem år gamla partiledartal finns dock kvar. – Lika sorgligt som allvarligt, säger Håkan Juholt till Expressen..

E24 - 21 jan 12 kl. 03:02

Juholt kvar - men vad händer i dag?

Socialdemokraternas verkställande utskott har deklarerat sitt fortsatta förtroende för Håkan Juholt. Men enskilda socialdemokrater och flera partidistrikt har krävt partiledarens avgång. Och allt eftersom fredagen gick blev ryktena intensivare om att VU egentligen beslutat att han inte kan sitta kvar..

Expressen - 27 sep 12 kl. 13:50

Det här avslöjas i ny bok om Håkan Juholt

När den här bilden tas ringer dåvarande S-ledaren Håkan Juholt desperat till en av sina företrädare, Ingvar Carlsson, för att "få stöd och råd om hur han kunde gå vidare". Det avslöjas i en ny bok om Juholt - där han ger sig på bland andra partisekreteraren Carin Jämtin. Enligt Juholt försökte hon och andra "känna åt vilket håll vinden blåste" - i stället för att själva påverka utgången när avgångskrav riktades mot honom.

Barometern - 25 apr 14 kl. 06:48

Håkan Juholt rördes av filmen Godheten

Det var en rörd Håkan Juholt som debatterade i Lindås Folkets hus efter att ha sett Stefan Jarls film Godheten. Det var Emmaboda filmsällskap med Magnus Olsson i spetsen som tagit såväl filmen som riksdags­ledamoten, och tidigare partiledaren, Håkan Juholt (S) till Lindås. Filmens utgångspunkt är att den politiska makten har kapitulerat inför finansvärlden, att klassklyftorna växer och att människor blivit handels­varor.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Håkan Juholt om katastrofsiffrorna: "Allvarligt och anmärkningsvärt"

Sossarnas störtdykning i opinionen fortsätter. På torsdagen kom en undersökning som visade att stödet för regeringspartiet ligger på 27,1 procent. Och fredagens mätning från Yougov som publicerats i Metro, visar att den usla trenden fortsätter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Trillingnötsälskaren Håkan Juholt: "En nöt som tagit beslutet"Vill du rädda trillingnöten?

Att trillingnöten och körsbärslikören tas bort från den klassiska Aladdinasken slog ned som en bomb i Sverige på tisdagsförmiddagen. Nyheter24 hörde av sig till en av alla trillingnötsfans i Sverige för att se vad han tycker om beslutet att skippa den populära pralinen när Aladdinasken firar 75-årsjubileum. "Den som tagit beslutet torde vara en nöt"Socialdemokraternas förre partiledare Håkan Juholt tycker inte om dagens besked.

Nyheter 24 - 04 jul 12 kl. 11:36

Håkan Juholt - Sveriges 3:e sexigaste politiker


Nästan för sexig för sitt eget bästa. Håkan Juholt hamnar på tredje plats i år igen. I fjol var han Socialdemokraternas stora hopp (gick dock mindre bra med den saken) och i år är han en kaxig riksdagsledamot.

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 18 kl. 19:46

Håkan Juholt öppnar turistbyrå i residenset

Sveriges ambassadör på Island tar sin uppgift att marknadsföra Sverige på stort allvar. I sommar öppnar Håkan Juholt turistbyrå i residenset. Den som gästar Reykjavik under fotbolls-VM kan också få chans att slå en straff mot ambassadören.

Sydsvenskan - 22 apr 18 kl. 19:46

Håkan Juholt öppnar turistbyrå i residenset

Sveriges ambassadör på Island tar sin uppgift att marknadsföra Sverige på stort allvar. I sommar öppnar Håkan Juholt turistbyrå i residenset. Den som gästar Reykjavik under fotbolls-VM kan också få chans att slå en straff mot ambassadören.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Stockholmsbörsen ser ut att öppna med en rejäl uppgång

Europabörserna ser ut att ta rygg på Asien och inleda måndagens handel med relativt kraftiga uppgångar. .

DI - 4 minuter sedan

Electrolux tar upp miljardlån på obligationsmarknaden

Vitvarujätten Electrolux har tagit upp lån på 3,4 miljarder kronor på obligationsmarknaden, enligt ett pressmeddelande..

DI - 3 minuter sedan

Fallande orderingång i tyska industrin

Orderingången till Tysklands tillverkningsindustri sjönk 1,4 procent i februari jämfört med föregående månad..

DI - 5 minuter sedan

Sedana Medical höjer prognosen för andra gången på en vecka

Sedana Medical räknar med en omsättning på cirka 34 miljoner kronor i första kvartalet 2020, vilket motsvarar en tillväxt runt 90 procent….

DI - 5 minuter sedan

Nilörn slopar utdelningsförslaget

Etikettbolaget Nilörngruppen drar tillbaka tidigare förslag om en utdelning om 2:50 kronor per aktie, totalt 28,5 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Lindex påverkas inte av Stockmanns ansökan om företagssaneringsförfarande

Lindex finska ägare Stockmann Oyj Abp meddelar idag att de har beslutat att lämna in ansökan om företagssaneringsförfarande..

DI - 15 minuter sedan

Kära Nation

Över 70% av Sveriges företagare får ej hjälp av regeringens krispaket. Förståelsen hos regeringen för företagen är därmed över 70% fel..

DI - 15 minuter sedan

Fem saker du ska ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel med stigande kurser. Under helgen har dock både TF Bank och Boozt dragit tillbaka sina….

DI - 15 minuter sedan

AI-läkare på väg in i din mobil

Coronaviruset har riktat strålkastarljuset mot vården som aldrig förr. Och det är inte bara intensivvård som efterfrågas..

DI - 15 minuter sedan

Megatrenderna inom vården stärks i pandemins spår

Tre globala megatrender driver på investeringarna inom vårdsektorn. Den pågående pandemin kan ytterligare snabba på utvecklingen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.