Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 02:26

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:35

Juholt kvar som S-ledare - ska ut på turnéHåkan Juholt fortsätter som partiledare för Socialdemokraterna. Efter det över sex timmar långa VU-mötet på fredagen höll partiledaren en presskonferens på partihögkvarteret. - Jag började på morgonen presentera en idé om att jag har kraft och vilja att åka ut i landet och lyssna, berätta och höra vad många människor tycker, sa han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Juholt, Socialdemokraterna, VU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholt, kvarsom , S-ledareska ut på , turné
BT - 20 jan 12 kl. 13:08

Håkan Juholt kvar - tills vidare

Håkan Juholt sitter tills vidare kvar som partiledare, trots att några S-distrikt öppet krävt hans avgång. Se tv-klippet längst ned i artikeln. Striden riskerar att klyva Socialdemokraterna ?

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

FLASH:Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom..

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 16:45

Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom.
.

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:14

Juholt kvar som S-ledare: "Ber om ursäkt"

Håkan Juholt fortsätter som partiledare. Efter VU-mötet på fredagen höll partiledaren en presskonferens på partihögkvarteret. - Jag började på morgonen presentera en idé om att jag har kraft och vilja att åka ut i landet och lyssna, berätta och höra vad många människor tycker, sa han..

SVT - 14 okt 11 kl. 20:31

Juholt kvar som partiledare

Socialdemokraternas ledare Håkan Juholt stannar på sin post och förundersökningen mot honom läggs ner. Redan i morse inledes ett krismöte där hans framtid skulle avgöras..

SVT - 17 okt 11 kl. 20:14

Juholt ut på förtroende-turné

Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt startade i dag sin turné i landet för att återvinna det förtroende som gått förlorat under krisen med hans bidragsaffär..

DI - 10 mar 11 kl. 12:33

Vänsterlutning med Juholt som S-ledare

Med Håkan Juholt i topp vinner socialdemokraternas vänsterfalang mark. Det försämrar partiets chanser att vinna val, anser författaren och S-kännaren Christer Isaksson. Men s-märkte statsvetaren Ulf Bjereld ser Juholt som en mittenorineterad pragmatiker..

Sydöstran - 10 mar 11 kl. 12:48

Juholt ny S-ledare

Allt talar nu för att Håkan Juholt från Oskarshamn blir ny partiledare för socialdemokraterna. I går kväll blixtinkallades distriktsordförandena för ett möte med valberedningen i dag. Enligt flera källor heter den ende kandidaten Juholt..

Affärsvärlden - 10 mar 11 kl. 10:53

?Håkan Juholt ny S-ledare?

Den 48-årige Håkan Juholt blir förseslås av valberedningen till ny partiledare för Socialdemokraterna. Det skriver flera medier. Klockan 11 i dag samlas partiets 26 distriktsordföranden för att ta ställning till förslaget..

SVT - 10 mar 11 kl. 19:44

Juholt blir S-ledare

Håkan Juholt blir Socialdemokraternas nye partiledare och Carin Jämtin ny partisekreterare. En enig valberedning presenterade sina förslag på en presskonferens i dag..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Legendariska sångaren John Prine i kritiskt tillstånd

Den legendariska sångaren och låtskrivaren John Prine är livshotande sjuk i Coronaviruset.Det meddelar artistens familj på Twitter och Facebook..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: 26-årig kvinna död i corona

En 26-årig kvinna har dött i covid-19 på Södersjukhuset i Stockholm, enligt uppgifter till Dagens Nyheter.Det är i så fall det hittills yngsta kända dödsoffret i Sverige.Region Stockholm vill dock inte bekräfta uppgifterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Donald Trump: Därför har vi så många fall

Antalet bekräftade coronafall i USA var under söndagen 125 000 och 2 409 människor hade avlidit efter att ha smittats av viruset. Under söndagskvällen höll president Donald Trump en pressträff där han berömde landets insatser mot viruset.  – Nu kommer vi ta fram 50 000 nya tester per dag.

Expressen - 3 timmar sedan

Villa totalt övertänd – person kan finnas kvar

En brand rasar i en villa i Lilla Edet på sena söndagskvällen.Räddningstjänsten bekämpar lågorna.– Vi befarar att det möjligtvis kan finnas någon person kvar, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 3 timmar sedan

Karaokefest bröt mot nya förbudet – polisen slog till

Karaokefesten i Storbritannien fick ett abrupt slut.Efter Boris Johnsons nya förbud slog polisen till mot 25 vuxna och barn som var mitt uppe i en ”enorm fest”. ”Total chock”, skriver brittiska polisen på Twitter.

Expressen - 3 timmar sedan

Man gripen för hot och misshandel

En man i 20-årsåldern greps under söndagskvällen i Alvesta för att utsatt en annan man för misshandel och hot, skriver Smålandsposten.Mannen misstänks även för olaga frihetsberövande..

Expressen - 3 timmar sedan

Alkoholforskaren: Karantän kan vara bra

Om du redan känner att du dricker för mycket, kan självisolering hemma bli tufft. Risken finns nämligen att alkoholdrickandet ökar under karantän. Men du kan också ta hjälp av pandemin för att dricka mindre.

Expressen - 4 timmar sedan

Carl Bildts känga till Folkhälsomyndigheten

Sverige sticker ut i världen i hanteringen av coronaviruset.Nu skickar Carl Bildt en känga till Folkhälsomyndigheten som han menar hävdar att allt är under kontroll. ”En gammal svensk tradition.

Expressen - 4 timmar sedan

Man grovt misshandlad – uppgifter om knivvåld

En man har förts till sjukhus efter att ha blivit grovt misshandlad i en lägenhet i Borås på söndagskvällen, skriver BT.Enligt uppgifter till tidningen ska en kniv ha använts och en man har gripits för brottet..

Expressen - 4 timmar sedan

Trump till angrepp mot prins Harry och Meghan

Prins Harry och hertiginnan Meghan är på besök i USA – och har fått ett speciellt välkomnade av president Donald Trump på Twitter: ”Nu har de lämnat Kanada för USA och hursomhelst, USA kommer inte betala för deras säkerhetsbevakning. De måste betala!”, skriver presidenten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.