Expressen > Nyheter

Monday, 06 April, 06:02

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:37

Jämtin: Det är en lång väg tillbakaEtt enigt verkställande utskott stöder partiledaren Håkan Juholt i hans beslut att sitta kvar. Det hävdade partisekreterare Carin Jämtin efter det sex timmar långa mötet. - Det är en lång väg tillbaka, men vi är beredda att gå den vägen, sade hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Håkan Juholt, Carin Jämtin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JämtinDet är en , lång, vägtillbaka
Sydsvenskan - 01 maj 16 kl. 11:26

Jämtin: Vi står mitt i politisk strid

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin inledde sitt förstamajtal i Sundbyberg med en beskrivning av det politiska läget.— Vi står mitt i en stor politisk strid i Sverige, sade hon och talade om att regeringen genomför en kursändring, där skattesänkningar ersätts med stora investeringar.— Det sker inte utan högerns protester.

Skånskan - 16 aug 16 kl. 12:11

Carin Jämtin avgår

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin avgår.
I ett inlägg på socialdemokraternas webbplats säger Carin Jämtin att hon inte kommer att stå till förfogande vid Socialdemokraternas partikongress nästa år.
– Efter en tids tankearbete har jag landat i beslutet att lämna mitt uppdrag som partisekreterare för Socialdemokraterna.

Expressen - 10 jan 13 kl. 20:23

Jämtin och Tollefsen i bråk efter tacklingen

Det hettade till rejält i början av den andra perioden mellan HV 71 och Färjestad. Huvudpersoner: HV:s Andreas Jämtin och Färjestads Ole-Kristian Tollefsen. Tollefsen var på väg att tackla Jämtin när HV-spelaren drog upp handen i ansiktet på norrmannen.

Expressen - 10 jan 13 kl. 20:40

Experten om Jämtin: "Oscarsnominering"

Andreas Jämtin var i händelsernas centrum under den andra perioden mellan HV 71 och Färjestad. Efter att ha hamnat i bråk med Ole-Kristian Tollefsen blev han senare tacklad av Anton Grundel utanför spelet. Experten Arto Blomsten menar dock att Jämtin filmade.

Barometern - 10 maj 14 kl. 16:40

Jämtin knackade dörr i Oxhagen

Fler jobb, jobb med schyssta villkor och en stark klimatpolitik. Det är de viktigaste frågorna för Socialdemokraterna i EU-parlamentet. – Men vår allra viktigaste uppgift är att höja valdeltagandet, säger Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin som besökte Kalmar på lördagen för att valtala och medverka i partiets distriktskongress.

Kristianstadsbladet - 04 sep 14 kl. 19:49

… medan Jämtin mötte studerande

Foto: Bosse Nilsson
Socialdemokraternas partisekreterare, Carin Jämtin, besökte Hässleholm. Vid besöket på Norra station lovade hon drygt 38 miljoner kronor mer till skola och utbildning i Hässleholm om det blir en socialdemokratisk regering efter valet.
Carin Jämtin besökte på onsdagen bland annat Högskolan Kristianstad och nu var det dags för Hässleholm om Norra station där hon besökte Flexvux och Yrkeshögskolan Syd.

Kristianstadsbladet - 13 okt 14 kl. 20:35

Jämtin dementerar kuppförsök

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin kommenterar nu uppgifterna i den omtalade boken "Partiledaren som klev in i kylan". Att hon ska ha deltagit i ett kuppförsök mot Håkan Juholt, vilket påstås i boken, dementerar hon. - Det skulle aldrig falla mig in som partisekretare att kuppa eller bete sig på det sättet, säger hon till aftonbladet.

BT - 13 okt 14 kl. 20:35

Jämtin dementerar kuppförsök

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin kommenterar nu uppgifterna i den omtalade boken "Partiledaren som klev in i kylan". Att hon ska ha deltagit i ett kuppförsök mot Håkan Juholt, vilket påstås i boken, dementerar hon. - Det skulle aldrig falla mig in som partisekretare att kuppa eller bete sig på det sättet, säger hon till aftonbladet.

Sydsvenskan - 27 mar 15 kl. 17:18

Jämtin lämnar HV71

Efter två SM-guld och totalt åtta säsonger, fördelat på två sejourer mellan 2003 och 2015, lämnar Andreas Jämtin, 31, HV71.— Jag kommer sakna klubben och fansen. Haft fina år här nere och atmosfären i arenan är enorm.

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 15 kl. 17:18

Jämtin lämnar HV71

Efter två SM-guld och totalt åtta säsonger, fördelat på två sejourer mellan 2003 och 2015, lämnar Andreas Jämtin, 31, HV71.— Jag kommer sakna klubben och fansen. Haft fina år här nere och atmosfären i arenan är enorm.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 15:39

Jämtin flyttar till Kroatien

Andreas Jämtin, 32, lämnar den svenska ishockeyn. Forwarden har skrivit på för Medvescak Zagreb, meddelar den kroatiska KHL-klubben på sin hemsida.Jämtin, med AIK som moderklubb, har gjort totalt 525 SHL-matcher, 107 slutspelsmatcher — och dragit på sig 1 433 utvisningsminuter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Michael upptäckte inbrott i hemmet – jagade tjuven

När Michael Tarland, 65, kom hem på lördagsnatten upptäckte han inbrottstjuvar i sitt hus i Skövde.Han satte genast efter en av dem in i skogen, innan han parkerade sin taxi framför tjuvarnas bil för att hindra dem från att fly.– De hade rivit ut varenda låda, slängt allt på golvet, det kändes kränkande men samtidigt skönt att jag fick revansch direkt, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Så gör stjärnorna för att skydda sig mot corona

WASHINGTON DC. Flera av nöjes- och filmvärldens största namn håller sig isolerade i sina hem. Stjärnorna har berättat om hur de håller sig säkra – och uppmanar fansen att vara försiktiga.

Expressen - 1 timme sedan

9 lyxhus i Sydsverige att drömma om – eller köpa

Vi befinner oss i märkliga tider – då kan det vara skönt att få drömma sig bort en stund. Kanske är någon av er ute efter en förändring i livet och är redo att byta upp bostaden? Hur som helst, här är nio lyxiga och speciella hus att drömma om – eller att köpa.

Expressen - 1 timme sedan

Lilla Elton föddes mitt under coronakaoset

Sent i mars 2020 sitter Jennie Malm Blomqvist, 28, och Martin Malm Blomqvist, 29, och väntar på att få bli föräldrar. Deras beräknade förlossningsdatum är just den här onsdagen.Men coronakrisen innebär stora förändringar för Sveriges förlossningsmottagningar.

Expressen - 1 timme sedan

”Under kriser ser man att färre barn sätts till världen”

Coronakrisen kan leda till att barnafödandet minskar – bland annat på grund av sämre ekonomi och ökad oro.– Det har redan varit en nedåtgående trend i barnafödande, att detta skulle sätta i gång framtidsoptimismen är inte sannolikt, säger demografiprofessor Gunnar Andersson till TT..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump: Jag skulle ha mask om jag trodde det var viktigt

Melania Trump har de senaste dagarna uppmanat människor att bära mask för att begränsa smittspridningen av coronaviruset – men hennes make har fortfarande inga planer på att täcka ansiktet.– Jag skulle ha mask om jag trodde det var viktigt, säger USA:s president Donald Trump.Nu får han mothugg av förmodade presidentvalsmotståndaren Joe Biden..

Expressen - 5 timmar sedan

Ygemans ”ryska nätattack” var svenska aktivister

Sveriges energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman delade en artikel med rubriken ”Ygeman mål för rysk nätattack” och anklagade Ryssland för att destabilisera den svenska 5G-debatten. Men när SVT granskade det aktuella Facebook-inlägget upptäcktes inga utländska botar – spåren ledde i stället till en lägenhet i Stockholm..

Expressen - 6 timmar sedan

Friska barn hålls hemma: ”Halva klassen saknas”

Det har blivit påsklov i Göteborg. Men även sedan innan har flera skolbänkar gapat tomma på olika håll i staden, uppger lärare och rektorer.Enligt P4 Göteborg håller många föräldrar sina barn hemma från skolan – trots att de är friska.

Expressen - 6 timmar sedan

Testkapaciteten ska öka till 100 000 i veckan

Sverige coronatestar i dag färre än många andra länder.Men inom några veckor ska kapacitet öka till upp till 100 000 tester i veckan, säger Karin Tegmark Wisell på Folkhälsomyndigheten i ”Agenda” i SVT..

Expressen - 7 timmar sedan

Boris Johnson till sjukhus för provtagning

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson testades positivt för coronaviruset för tio dagar sedan.Nu har han förts till sjukhus för att ta prover då han fortfarande har symtom, uppger BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.