Realtid > Ekonomi

Monday, 06 April, 20:45

Realtid - 14 okt 11 kl. 16:31

Förundersökning mot Juholt läggs nedDet saknas reglering för privat hyrda lägenheter för riksdagsledamöter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningmot , Juholt, läggs, ned
SvD - 22 jan 13 kl. 17:51

Förundersökning om hockeybråk nedlagd

En förundersökning inleddes - men lades ned..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förundersökning om Serafen-affär läggs ned

Förundersökning om den starkt kritiserade försäljningen av vårdcentralen Serafen på Kungsholmen i Stockholm läggs ned.Chefsåklagare Alf Johansson vid Riksenheten mot korruption uppger att det inte går att styrka att någon person som varit i förtroendeställning haft något brottsligt uppsåt.Stockholms läns landsting sålde vårdcentralen för 694.

Expressen - 26 nov 15 kl. 11:07

Förundersökning om terrorbrott läggs ned

Förundersökning om förberedelse till terroristbrott läggs ned av Vice chefsåklagare Hans Ihrman vid Riksenheten för säkerhetsmål.Moder Mothanna Magid greps och förhördes i Boliden men blev sedan avskriven samtliga misstankar – och nu läggs alltså förundersökningen ner..

Dagens PS - 31 okt 19 kl. 11:26

Piraten slipper undan – undersökning läggs ned

Förundersökningen mot fildelningssajten The Pirate Bays medgrundare Fredrik Neij läggs ned, och ett eventuellt upphovsrättsbrott är nu preskriberat. Det skriver Ny Teknik. I tillslag mot en serverhall i Nacka 2014 beslagtogs en stor mängd servrar som ska ha tillhört The Pirate Bay.

FriaTider - 25 okt 13 kl. 16:51

Förundersökning mot Billström läggs ned

Ekobrottsmyndighetens förundersökning rörande migrationsminister Tobias Billströms (M) misstänkta insideraffärer läggs ned..

SVT - 06 nov 15 kl. 16:36

Förundersökning mot poliser läggs ned

Förundersökningen mot de polismän som sköt ned den 21-åring som attackerade lärare och elever på Kronans skola i Trollhättan läggs ned, uppger TV 4 Nyheterna. Enligt åklagare Lena Kastlund har det inte begåtts något brott när polisen öppnade eld mot gärningsmannen..

SvD - 06 nov 15 kl. 16:25

Förundersökning mot poliser läggs ned

Förundersökningen mot de polismän som sköt ned den 21-åring som attackerade lärare och elever på Kronans skola i Trollhättan läggs ned, uppger TV 4 Nyheterna. Enligt åklagare Lena Kastlund har det inte begåtts något brott när polisen öppnade eld mot gärningsmannen..

SVT - 05 jul 17 kl. 11:44

Förundersökning om branden på konsthögskolan läggs ned

Efter branden på Kungliga konsthögskolan på Skeppsholmen i Stockholm i september förra året inledde polisen en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet. Förundersökningen har nu lagts ned då polisen inte kunnat styrka brandorsaken..

Corren - 18 jul 12 kl. 15:14

Förundersökning mot poliser läggs ned

En man i 20-årsåldern anmälde poliser i Linköping för misshandel och tjänstefel i samband med ett ingripande mot honom. Åklagarmyndigheten beslutar nu att förundersökningen angående misshandel och tjänstefel läggs ned..

SVT - 25 okt 13 kl. 11:50

Förundersökning mot Billström läggs ned

Förundersökningen mot Tobias Billström läggs ned.

Expressen - 22 nov 13 kl. 10:32

Förundersökning om nallebjörnar läggs ned

Förundersökningen om misstänkt brott efter att en reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned, beslutar åklagaren Lars Hedvall. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Vidareutlåning till företag utvidgas till enskilda firmor

Inom ramen för programmet för företagsutlåning kommer Riksbanken att erbjuda fler anbudstillfällen.  Programmet utvidgas även till att omfatta vidareutlåning till enskild firma (enskild näringsverksamhet)..

Realtid - 2 timmar sedan

Stockholmsbörsen stängde på plus 4,1 procent

OMX tog rygg på den amerikanska börsdagen och stängde i dur..

Realtid - 3 timmar sedan

Avtal 24 drabbat av cyberattack – kunduppgifter saknas

Avtal 24 drabbades under söndagen av en cyberattack. "Vi vet ännu inte omfattningen av attacken, men det vi vet är att vår databas har blivit hackad och att vi har blivit bestulna på kunduppgifter," skriver CEO Magnus Stein i ett brev till sina kunder..

Realtid - 4 timmar sedan

Wall Street rusar i öppningen

De amerikanska börserna öppnar handelsveckan i glädjerop..

Realtid - 4 timmar sedan

Norwegian varslar alla anställda i Sverige

Norwegian varslar samtliga anställda i Sverige om uppsägning. .

Realtid - 5 timmar sedan

"Väldigt stor ökning på efterfrågan inom rekonstruktion"

Coronavirusets framfart slår hårt mot näringslivet. När intäkterna faller ökar konkurserna och företagsrekonstruktionerna. Detta skapar mer affärer för affärsjuristerna..

Realtid - 6 timmar sedan

"Ni har makt och möjlighet att skydda demokratiska rättigheter"

"Populism, hat och urholkning av demokratins infrastruktur kan inte löpa oemotsagd på verkstadsgolv eller i styrelserum." Det skriver Sasja Beslik, chef för hållbar finansutveckling på J. Safra Sarasin med anledning av dagens rapport från Amnesty International..

Realtid - 6 timmar sedan

Vartannat företag vet inte om deras policy för mänskliga rättigheter följs

Enligt en ny undersökning gör hälften av företagen ingen uppföljning om deras policy för mänskliga rättigheter efterlevs i sin egen verksamhet eller sina leverantörsled..

Realtid - 8 timmar sedan

Allraförsvaret till motattack

Försvaret riktar stenhård kritik mot Ekobrottsmyndighetens och Pensionsmyndighetens överklagande av Allra-domen: "Försök att skapa förvirring" och fel att som åklagaren gissa vad “mannen på gatan” kan tänkas acceptera..

Realtid - 8 timmar sedan

49 500 varslade i spåren av pandemin

Sedan 1 mars fram tills nu har drygt 49 500 personer blivit varslade om uppsägning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.