Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 16:04

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 16:27

En till ambulans efter mopedolyckaStrax efter klockan 15.30 kolliderade en moped och en personbil p Sknegatan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till ambulansefter , mopedolycka
SmålandsPosten - 20 jun 13 kl. 07:14

En lindrigt skadad i mopedolycka

En mopedolycka inträffade vid lunchtid i går i Hovmantorp. Föraren fick lindriga skador medan passageraren klarade sig oskadd. Två Hovmantorpsbor på en EU-moped svängde från Kullagatan in mot glasbrukets parkering.

Nyheter Väst - 21 mar 14 kl. 20:04

Mopedolycka i Ale.

Runt 19:30 tiden kolliderade två mopeder på götborgsvägen mellan Alafors och Älvängen. En avförd med ambulans. Det var ett gäng ungdomar som var ute och åkte moped när de som körde längst fram bromsade kraftigt och de bakom inte han reagera innan olyckan var framme.

Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 15:48

Tre skadade i mopedolycka


Tre ungdomar skadades allvarligt, dock inte livshotande, i en mopedolycka i Mönsterås på fredagen. En pojke skjutsade två flickor på mopeden. När ynglingen skulle köra om en personbil svängde denna vänster och fordonen kolliderade.

DalaDemokraten - 08 jun 13 kl. 21:08

Mopedolycka i Grangärde

En mopedolycka har inträffat på Gärdsvedsvägen i Ludvika. Ambulans och polis har larmats till platsen och det är oklart vilka ....

Västerbottens Folkblad - 18 sep 13 kl. 11:53

Mopedolycka i Skellefteå

En mopedolycka har inträffat på Storgatan i Skellefteå. Vid olyckan ska förarens hjälm ha flugit av. Ambulans och räddningstjänst har anlänt och föraren uppges vara [...

DalaDemokraten - 14 apr 14 kl. 10:12

Mopedolycka på Svärdsjövägen

En mopedolycka har inträffat på Svärdsjövägen, Falun. Mopedföraren uppges vara vaken och kontaktbar och ambulans samt polis är på väg.

Kristianstadsbladet - 14 sep 14 kl. 08:43

Två till sjukhus efter mopedolycka

Två personer fick föras till sjukhus efter en mopedolycka på söndagsmorgonen.
De båda personerna, som åkte på samma moped, åkte av okänd anledning av vägen mellan Torsebro och Nosaby. De fördes båda till sjukhus med ambulans, men några närmare uppgifter om skadeläget kan inte lämnas på söndagsmorgonen..

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 04:04

Två skadade i mopedolycka

Två män fördes i ambulans till sjukhus efter en mopedolycka på Kopparbergsgatan..

Dalarnas tidningar - 25 jun 15 kl. 13:41

Mopedolycka i Söderbärke

Vid 19-tiden på onsdagskvällen inträffade en mopedolycka i Söderbärke. Två 17-åringar körde efter varandra på Hedgatan och då den som åkte först bromsade för att svänga till vänster körde den bakomvarande in i mopeden framför och föraren föll i vägbanan. Han fördes i ambulans till Falu lasarett med knäskador..

DalaDemokraten - 25 jun 15 kl. 13:41

Mopedolycka i Söderbärke

Vid 19-tiden på onsdagskvällen inträffade en mopedolycka i Söderbärke. Två 17-åringar körde efter varandra på Hedgatan och då den som åkte först bromsade för att svänga till vänster körde den bakomvarande in i mopeden framför och föraren föll i vägbanan. Han fördes i ambulans till Falu lasarett med knäskador..

Västerbottens Folkblad - 29 jun 16 kl. 13:21

Mopedolycka i Umeå

En mopedolycka har inträffat vid korsningen där Skolgatan möter Västra Esplanaden i Umeå. Enligt SOS Alarm rör det sig om en singelolycka. Räddningstjänst är framme på platsen och ambulans är på väg.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Krisläget oroar i Nato

Coronakrisen får inte leda till en säkerhetskris, varnar militäralliansen Nato. Garden hålls uppe, trots en nedskalad och förändrad verksamhet. Nato har skurit ned och ställt in en rad övningar under våren och använt flygplan för att skicka medicinsk ut.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Kallaste månaden på Svalbard sedan 2010

Medeltemperaturen på Svalbard var minus 16,2 grader i mars. Det har inte varit så kallt på den norska ögruppen sedan november 2010 – alltså för 111 månader sedan. Den globala uppvärmningen går ungefär dubbelt så snabbt i Arktis som i resten av världen o.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Partierna överväger att ställa in Almedalen

Riksdagspartierna för samtal om att ställa in politikerveckan i Almedalen i år, uppger Dagens Nyheter. Uppgiften bekräftas av partiföreträdare för TT. Enligt vad TT erfar har ett parti redan bestämt sig för att föreslå att årets evenemang ställs in men.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Turkmenistan förbjuder coronavirus

Nyheterna om coronaviruset sprider sig över världen. Men inte i Turkmenistan. Där har det auktoritära styret förbjudit själva ordet, enligt pressfrihetsorganisationen Reportrar utan gränser (RSF).

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Superstjärnan fortsätter över Tokyo-OS

Simone Biles hade tänkt avsluta karriären i år efter sommar-OS i Tokyo. När det beslutades att spelen skjuts upp till nästa sommar tog det ett tag för gymnastikstjärnan att bestämma sig. Men nu är det klart.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tre coronadödsfall i Kalmar på samma boende

Tre personer som avlidit i covid-19 bodde på samma särskilda boende i Kalmar län. En anställd på Kalmar länssjukhus har smittats med viruset, men siffran kan vara högre eftersom regionen har brist på provtagningsvätska. Tre äldre män i Kalmar län har av.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Norske Tix gör succé med karantänlåt

The Weeknd dominerar topplistor runt om i världen. Men inte i Norge. Där är låten "Karantene", som skildrar livet i hemmakarantän, mest strömmad på Spotify just nu.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sveriges regering och EU måste tala klarspråk om Ungern

Besluten i Budapest är ett demokratitest för alla..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kräver stopp för fotbollen i Vitryssland

Vitryssland har som enda land i Europa låtit högstaligan spela vidare i coronakrisen. Snart kan det vara slut med det – i alla fall om spelarfacket Fifspro får som det vill. – Vi vädjar till samma försiktighetsåtgärder som har vidtagits i resten av fotb.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bilaal får inte bedriva förskoleverksamhet

I december drog Umeå kommun in tillståndet för den fristående förskolan Bilaal, vilket överklagades av förskolan. Nu meddelar förvaltningsrätten att man går på kommunens linje, enligt SVT Västerbotten. När Umeå kommun drog in tillståndet för den friståe.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.