SN > Nyheter

Wednesday, 01 April, 04:43

SN - 14 okt 11 kl. 16:13

Bloggar: Vem är värst - Juholt eller Bildt?En debatt rasar på partibloggen om vem som har gjort sig skyldig till allvarligaste försyndelsen, Håkan Juholt med sitt pengafiffel eller Carl Bildt som satt i styrelsen får Lundin Oil under en tid när företaget misstänks för folkrättsbrott i Sudan..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Bildt, Juholt, Carl Bildt, Lundin Oil, Sudan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BloggarVem är , värst, Juholteller , Bildt
Nyheter 24 - 19 sep 11 kl. 09:44

Bloggresumén: Historielöshet, feminism, upphovsrätt och Carl Bildt


VECKANS BLOGGRESUMÉ NYHETER. Vad har engagerat Nyheter24:s nyhetsbloggare den gångna veckan? Här kommer en update!

Nyheter 24 - 15 mar 11 kl. 19:04

SSU-basen: Förändra hela partiet Juholt


SSU:s förbundsordförande Jytte Guteland sågar den socialdemokratiska partikulturen och kräver förändring. ? Vi är för nervösa och stänger in oss i enskilda rum i stället för att berätta för vad man står, säger hon till Nyheter24.

Nyheter 24 - 11 mar 11 kl. 16:53

Caroline Szybers fräcka kupp mot Juholt


Nyheter24:s bloggare letar efter lik i postlådan hos sociademokraternas blivande partiledare Håkan Juholt. Med anledning av socialdemokraternas partikongress om två veckor bloggar Jytte Gyteland (s) och Caroline Szyber (kd) hos Nyheter24. Och redan i sitt andra inlägg genomför Caroline Szyber en fräck kupp mot Håkan Juholt där det kristdemokratiska stjärnskottet försöker avslöja Juholts hemligheter.

YLE - 03 jul 17 kl. 04:35

Bloggar och tankesmedjor vanliga källor i asylbeslut

Den vanligaste källan Migrationsverket hänvisar till i asylbesluten är medier. Det visar en sammanställning som Yle Nyheter har gjort av källorna i 13 negativa asylbeslut. Genomgången visade att Migri hämtar en stor del av sin information från FN:s flyktingorgan UNHCR och säkerhetsråd UNSC, samt från olika europeiska migrationsmyndigheter.

YLE - 05 apr 17 kl. 04:00

Oklart vad som är kommersiellt innehåll på bloggar och sociala medier

Flera finländska stjärnor på plattformar såsom Youtube och Instagram gör det inte alltid klart när det de säger eller skriver är ett kommersiellt budskap, på uppdrag av ett företag, och när det inte är det. Det här beror både på okunskap och på att det råder förvirring om vilka riktlinjer man borde följa. "Det var fantastiskt att äta sushi!

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 19:03

YouTube har större påverkan än Instagram och bloggar

Troot Network tillsammans med OMD har idag släppt en studie kring användarbeteendet på bl.a. YouTube, bloggar och Instagram.

YLE - 14 dec 15 kl. 09:30

Bloggar, twitter, poddar - vem följer Svenskfinland?

Bloggar, twitter, poddar, livstilsgurun; det finns en uppsjö företeelser och personer vars liv och tankar vi följer. Lina Björkskog når tusentals läsare varje vecka. Lina Björkskog är fysioterapeut till utbildningen, men jobbar numera som personlig tränare, PT, både live och på nätet.

Posh24 - 20 dec 12 kl. 14:28

Deras bloggar var störst under 2012!

Bloggvärlden har rullat på som tidigare under 2012, och storbloggarnas statistik har i vanlig ordning hållt sig på en hög nivå. Nu har Bloggportalen listat de bloggar som har haft flest besök under 2012 - och det handlar om många miljoner träffar per blogg. Spana in listan här nedan!

Posh24 - 20 dec 12 kl. 14:28

Deras bloggar var allra störst i Sverige under 2012!

Bloggvärlden har rullat på som tidigare under 2012, och storbloggarnas statistik har i vanlig ordning hållt sig på en hög nivå. Nu har Bloggportalen listat de bloggar som har haft flest besök under 2012 - och det handlar om många miljoner träffar per blogg. Spana in listan här nedan!

Alingsås tidning - 09 feb 13 kl. 10:51

Stayhar bloggar under sportlovsveckan 

HERRLJUNGA: Sportlovsveckan är det anställda på företaget Stayhard i Herrljunga som bloggar på AT-webben. Först ut är vd Joakim Naumburg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.