Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 02 April, 17:46

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 14:27

Håkan Juholt stannar som S-ledareMötet med Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott, som beskrivits som ett ödesmöte för Håkan Juholt drog ut på tiden och vid 15:30-tiden var det slut. Ett enigt VU ställer sig bakom Juholt.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Juholt, Socialdemokraternas, Håkan Juholt, VU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håkan, Juholt, stannarsom , S-ledare
BT - 30 maj 12 kl. 18:49

Håkan Juholt sämst på att närvara

Socialdemokraternas förre ledare Håkan Juholt är den ledamot som har lägst närvaro vid riksdagsbeslut sedan valet 2010. Det visar en genomgång som tidningen Riksdag & Departement gjort. Juholt har endast varit på plats vid en tredjedel, 34 procent, av omröstningarna.

Expressen - 16 okt 14 kl. 16:38

Håkan Juholt: Djupt smärtsamt

Daniel Suhonens bok "Partiledaren som klev in i kylan" – om hur det gick till när Håkan Juholt tvingades bort som Socialdemokraternas ledare i januari 2012 – har väckt livlig debatt. Nu yttrar sig huvudpersonen för första gången själv: – Det är djupt smärtsamt att läsa och boken är brutalt ärlig. Jag läser den sakta för att jag vill verkligen ta in det som står.

Expressen - 30 apr 13 kl. 18:26

"Det är det värsta som kan hända en ledare"

När Djurgården fick svarta rubriker efter "Terror-Tommys" attack på Anders Frisk 1995 satt Anders Grönhagen på Djurgårdens tränarbänk. Nu kallas trotjänaren in på nytt ? sedan Magnus Pehrsson har avgått efter hot.

UNT - 28 apr 15 kl. 19:38

Hon kan bli Årets kvinnliga ledare

Emma Ottenström från Edge Cheerdance i Uppsala kan bli Årets kvinnliga ledare när det Svenska Idrottsledarpriset för 2014 ska delas ut i maj..

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 14:27

Juholt stannar som S-ledare

Mötet med Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott, som beskrivits som ett ödesmöte för Håkan Juholt drog ut på tiden och vid 15:30-tiden på fredagen var det slut. Beskedet blev att ett enigt VU ställer sig bakom Juholt.
.

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 11 kl. 10:25

Juholt kan bli ny S-ledare

Håkan Juholt föreslås av valberedningen till partiledarposten i Socialdemokraterna och Carin Jämtin föreslås som partisekreterare, uppger flera medier..

DI - 10 mar 11 kl. 12:33

Vänsterlutning med Juholt som S-ledare

Med Håkan Juholt i topp vinner socialdemokraternas vänsterfalang mark. Det försämrar partiets chanser att vinna val, anser författaren och S-kännaren Christer Isaksson. Men s-märkte statsvetaren Ulf Bjereld ser Juholt som en mittenorineterad pragmatiker..

Sydöstran - 10 mar 11 kl. 12:48

Juholt ny S-ledare

Allt talar nu för att Håkan Juholt från Oskarshamn blir ny partiledare för socialdemokraterna. I går kväll blixtinkallades distriktsordförandena för ett möte med valberedningen i dag. Enligt flera källor heter den ende kandidaten Juholt..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ekot: Folksams vd kan bli ny S-ledare

Folksamchefen Anders Sundström har tillfrågats om han vill bli ny S-ledare efter Håkan Juholt. Det uppger källor till både Aftonbladet och Ekot..

Affärsvärlden - 10 mar 11 kl. 10:53

?Håkan Juholt ny S-ledare?

Den 48-årige Håkan Juholt blir förseslås av valberedningen till ny partiledare för Socialdemokraterna. Det skriver flera medier. Klockan 11 i dag samlas partiets 26 distriktsordföranden för att ta ställning till förslaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.