Expressen > Nyheter

Monday, 06 April, 20:53

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:14

Juholt kvar som S-ledare: "Ber om ursäkt"Håkan Juholt fortsätter som partiledare. Efter VU-mötet på fredagen höll partiledaren en presskonferens på partihögkvarteret. - Jag började på morgonen presentera en idé om att jag har kraft och vilja att åka ut i landet och lyssna, berätta och höra vad många människor tycker, sa han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Juholt, VU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholt, kvarsom , S-ledare, Berom , ursäkt
BT - 20 jan 12 kl. 13:08

Håkan Juholt kvar - tills vidare

Håkan Juholt sitter tills vidare kvar som partiledare, trots att några S-distrikt öppet krävt hans avgång. Se tv-klippet längst ned i artikeln. Striden riskerar att klyva Socialdemokraterna ?

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

FLASH:Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom..

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 16:45

Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom.
.

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:35

Juholt kvar som S-ledare - ska ut på turné

Håkan Juholt fortsätter som partiledare för Socialdemokraterna. Efter det över sex timmar långa VU-mötet på fredagen höll partiledaren en presskonferens på partihögkvarteret. - Jag började på morgonen presentera en idé om att jag har kraft och vilja att åka ut i landet och lyssna, berätta och höra vad många människor tycker, sa han.

SVT - 14 okt 11 kl. 20:31

Juholt kvar som partiledare

Socialdemokraternas ledare Håkan Juholt stannar på sin post och förundersökningen mot honom läggs ner. Redan i morse inledes ett krismöte där hans framtid skulle avgöras..

DI - 10 mar 11 kl. 12:33

Vänsterlutning med Juholt som S-ledare

Med Håkan Juholt i topp vinner socialdemokraternas vänsterfalang mark. Det försämrar partiets chanser att vinna val, anser författaren och S-kännaren Christer Isaksson. Men s-märkte statsvetaren Ulf Bjereld ser Juholt som en mittenorineterad pragmatiker..

Sydöstran - 10 mar 11 kl. 12:48

Juholt ny S-ledare

Allt talar nu för att Håkan Juholt från Oskarshamn blir ny partiledare för socialdemokraterna. I går kväll blixtinkallades distriktsordförandena för ett möte med valberedningen i dag. Enligt flera källor heter den ende kandidaten Juholt..

Affärsvärlden - 10 mar 11 kl. 10:53

?Håkan Juholt ny S-ledare?

Den 48-årige Håkan Juholt blir förseslås av valberedningen till ny partiledare för Socialdemokraterna. Det skriver flera medier. Klockan 11 i dag samlas partiets 26 distriktsordföranden för att ta ställning till förslaget..

SVT - 10 mar 11 kl. 19:44

Juholt blir S-ledare

Håkan Juholt blir Socialdemokraternas nye partiledare och Carin Jämtin ny partisekreterare. En enig valberedning presenterade sina förslag på en presskonferens i dag..

DI - 25 mar 11 kl. 16:46

Juholt ny S-ledare

Socialdemokraternas extrakongress valde på fredagen Håkan Juholt till ny partiordförande..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Extremister terrorstämplas – har koppling till bombdåd i Göteborg

USA terrorstämplar ultranationalistiska Ryska imperiska rörelsen (RIR) med hänvisning till attacker som genomförts av svenska nazister i Göteborg.– Den här gruppen har blod på sina händer, säger Nathan Sales, koordinator för kontraterrorism, enligt nyhetsbyrån AFP..

Expressen - 30 minuter sedan

Danmark ska börja öppnas igen: ”Ett försiktigt steg åt gången”

Under tre veckor har Danmark varit stängt och danskarna har levt med hårda restriktioner för att bekämpa spridningen av coronaviruset. Nu meddelar statsministern Mette Frederiksen att landet ska börja lätta på restriktionerna.– Därför ska vi i dag presentera den första försiktiga fasen i återöppning av Danmark, säger statsminister Mette Frederiksen under ett pressmöte på måndagskvällen..

Expressen - 45 minuter sedan

Så är statusen för största Göteborgsevenemangen

Göteborg är en evenemangsstad och i takt med att coronapandemin breder ut sig är läget ovisst för många av sommarens höjdpunkter. GT har sammanställt läget på några av de största evenemangen i Göteborgsområdet. Hur tänker arrangörerna om framtiden?

Expressen - 1 timme sedan

En person till sjukhus efter storbråk

En person har förts till sjukhus efter att ett storbråk utbröt i centrala Hultsfred på måndagskvällen.En annan person har omhändertagits för fylleri.– Det är ett 20-tal personer som bråkat, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Färre döda, börsrekyl – och lättade restriktioner

Europa andas försiktig optimism igen.Flera länder, som Italien och Spanien, har redovisat allt lägre dödssiffror flera dagar i rad.Börsen stiger – och Österrike och Danmark vill lätta på sina restriktioner..

Expressen - 1 timme sedan

Landslagsstjärnan jobbar extra på sjukhuset i Malmö

Basketproffset Kalis Loyd, 31, flydde Coronakrisen i Spanien.Nu är hon hemma i Malmö och extrajobbar på sjukhuset. – Det är konstiga tider, absolut.

Expressen - 1 timme sedan

Forskare vill testa blodgivare för corona

Forskare på Karolinska institutet vill testa blodgivares blod för corona.– Vi hoppas kunna komma i gång så fort som möjligt, säger Lennart Hammarström, professor i immunologi vid KI.Syftet är att se vilka som haft viruset och att studera antikroppar..

Expressen - 1 timme sedan

Uppror i regionerna mot regeringens maktplan

Regeringen gick i dag vidare med sitt förslag om att få mer makt. I det ingår också att regeringen ska få rätt omfördela mediciner och sjukvårdsutrustning mellan regionerna. Det väcker stor oro i de delar av landet som ännu inte har så mycket spridning av coronaviruset.

Expressen - 2 timmar sedan

Anders Tegnell tror att Håkans spelningar ställs in

Statsepidemiologen Anders Tegnell säger till GP att Håkan Hellströms spelningar på Ullevi i sommar antagligen inte kommer kunna hållas. – Oddsen är rätt dåliga just nu måste jag säga, säger Tegnell till tidningen.Samtidigt uppger arrangören FKP Scorpio att ”mycket pekar” på att spelningarna inte blir av i juni och att de kommer flyttas fram..

Expressen - 2 timmar sedan

Lagrådet vill se förtydligande om regeringens maktförslag

Lagrådet har sagt sitt om regeringens förslag om utökade möjligheter att vidta snabba åtgärder mot coronaviruset.De vänder sig inte mot innehållet – men har invändningar mot hur lagtexten formulerats. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.