DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 11:08

DI - 14 okt 11 kl. 16:13

Förundersökningen mot Juholt läggs nedFörundersökningen mot Juholt läggs ned, uppger Åklagarmyndigheten på sin hemsida..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Juholt, Åklagarmyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningenmot , Juholt, läggs, ned
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förundersökning om Serafen-affär läggs ned

Förundersökning om den starkt kritiserade försäljningen av vårdcentralen Serafen på Kungsholmen i Stockholm läggs ned.Chefsåklagare Alf Johansson vid Riksenheten mot korruption uppger att det inte går att styrka att någon person som varit i förtroendeställning haft något brottsligt uppsåt.Stockholms läns landsting sålde vårdcentralen för 694.

YLE - 12 sep 14 kl. 16:42

Förundersökningen mot stadsdirektör Johansson läggs ner

Raseborgs tidigare utvecklingsdirektör Jyrki Hakkarainen bad polisen utreda om stadsdirektör Mårten Johansson kan dömas för diskriminering i arbetslivet och arbetarskyddsbrott, men nu läggs förundersökningen ner. Det är häradsåklagare Heidi Röblom som fattat beslut om att avsluta förundersökningen. Orsaken, enligt beslutet från Västra Nylands åklagarämbete, är att ärendet redan behandlats så många gånger i olika instanser och på olika sätt.

SVT - 05 jul 17 kl. 11:44

Förundersökning om branden på konsthögskolan läggs ned

Efter branden på Kungliga konsthögskolan på Skeppsholmen i Stockholm i september förra året inledde polisen en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet. Förundersökningen har nu lagts ned då polisen inte kunnat styrka brandorsaken..

Realtid - 15 jun 17 kl. 09:39

Förundersökningen mot SCA-cheferna läggs ned

Kammaråklagare Thomas Forsberg vid Riksenheten mot korruption har beslutat att lägga ned förundersökningen om mutbrott mot företrädare för SCA. Förundersökningen, som handlat om jaktrepresentation och resor, läggs ned i sin helhet, skriver åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

Dagens PS - 31 okt 19 kl. 11:26

Piraten slipper undan – undersökning läggs ned

Förundersökningen mot fildelningssajten The Pirate Bays medgrundare Fredrik Neij läggs ned, och ett eventuellt upphovsrättsbrott är nu preskriberat. Det skriver Ny Teknik. I tillslag mot en serverhall i Nacka 2014 beslagtogs en stor mängd servrar som ska ha tillhört The Pirate Bay.

ÖstersundsPosten - 08 aug 17 kl. 09:11

Förundersökningen mot Anders Borg läggs ned

Förundersökningen mot den tidigare finansministern läggs ned. Det var på en skärgårdsfest i helgen han ska ha uppträtt hotfullt och sade sig fått en "blackout".
– Det saknas förutsättningar att fortsätta leda den här förundersökningen, säger Mats Eriksson, kommunikatör på Stockholmspolisen till Aftonbladet..

Länstidningen i Jämtland - 08 aug 17 kl. 09:11

Förundersökningen mot Anders Borg läggs ned

Förundersökningen mot den tidigare finansministern läggs ned. Det var på en skärgårdsfest i helgen han ska ha uppträtt hotfullt och sade sig fått en "blackout".
– Det saknas förutsättningar att fortsätta leda den här förundersökningen, säger Mats Eriksson, kommunikatör på Stockholmspolisen till Aftonbladet..

Expressen - 26 nov 15 kl. 11:07

Förundersökning om terrorbrott läggs ned

Förundersökning om förberedelse till terroristbrott läggs ned av Vice chefsåklagare Hans Ihrman vid Riksenheten för säkerhetsmål.Moder Mothanna Magid greps och förhördes i Boliden men blev sedan avskriven samtliga misstankar – och nu läggs alltså förundersökningen ner..

BT - 25 okt 13 kl. 11:56

Undersökning mot Billström läggs ned

Förundersökningen kring Tobias Billströms aktieaffärer i Northland Resources läggs ner av chefsåklagaren vid finansmarknadskammaren på Ekobrottsmyndigheten. "Det är vår uppgift att granska misstankar kring finansmarknadsbrott. I det här fallet har det inte gått att bevisa att Tobias Billström haft insiderinformation när han tidigare i år köpte aktier i Northland Resources", skriver chefsåklagare Martin Tidén i ett pressmeddelande.

Västerbottens Folkblad - 28 mar 14 kl. 14:45

Länsbor misstänka för grov misshandel – nu läggs förundersökningen ner

De båda länsborna har varit misstänkta för en synnerligen grov misshandel i sex månader. Nu har förundersökningen lagts ned. – Det går inte att bevisa brott, säger kammaråklagare Peter Hellsing till Folkbladet.

Expressen - 20 apr 16 kl. 08:03

Förundersökningen mot Wolf läggs ned

Förundersökningen mot Swedbanks sparkade vd – Michael Wolf – läggs ned, enligt Dagens Industri.DI skriver att åklagaren Olof Kronlund gått på den linje som Wolfs advokat, Leif Gustafson, förespråkat..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Seafire AB (publ) ser en stabil efterfrågan

Seafire ser en stabil och ökande efterfrågan i koncernens större bolag under första kvartalet och särskilt under mars 2020..

DI - 3 minuter sedan

Christian Berner vidtar besparingsåtgärder i spåren av corona

Teknikhandelsbolaget Christian Berner aviserar besparingsåtgärder samt skjuter upp årsstämman på grund av coronaviruspandemin..

DI - 10 minuter sedan

Diamantjätten ställer in auktion

Den världsledande diamantförsäljaren De Beers har tagit beslutet att helt ställa in årets tredje försäljningscykel (auktion) på grund av….

DI - 10 minuter sedan

Sedana Medical rusar efter försäljningsprognos

Medicinteknikbolaget Sedana Medical rusar med nästan 18 procent på måndagen efter att bolaget meddelat att man räknar med en….

DI - 15 minuter sedan

Lesjöfors verksamhet i Kina tillbaka i normal drift

Beijer Almas fjädertillverkare Lesjöfors har återgått till normalläge i sin kinesiska produktion men leveranserna till fordonsindustrin har….

DI - 15 minuter sedan

Tysk ventilator-jätte varnar för utbudsproblem

Det tyska medicinteknikbolaget Drägerwerk varnar för att den globala efterfrågan på ventilatorer i och med utbrottet av covid-19 kommer att….

DI - 30 minuter sedan

American Express ger bort allt reklamutrymme till restauranger

Tomma restauranger, till följd av coronakrisen, innebär ökad arbetslöshet och livsverk som går i kras..

DI - 30 minuter sedan

Hotellkedjan öppnar upp för bostadssökande och vårdpersonal

För att rädda hotelljobb går Elite Hotels ihop med Blocket Bostad och hyr ut till bostadssökande..

DI - 30 minuter sedan

Köprådet föll platt – fyndchans i utbombad nischbank

Rådet att köpa nischbanken föll platt. Inriktningen mot konsumenter och detaljhandel ökar osäkerheten..

DI - 30 minuter sedan

Stigande Europaräntor – pundet pressas efter sänkt kreditbetyg

Tyska statspappersräntor sjunker påtagligt i förmiddagens handel på måndagen. Euron handlas samtidigt lägre mot dollarn än toppnoteringarna….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.