TA > Inrikes

Thursday, 02 April, 07:47

TA - 14 okt 11 kl. 09:53

Förundersökningen mot Håkan Juholt läggs nedMötet med Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott, som beskrivits som ett ödesmöte för Håkan Juholt, drog ut på tiden innan tre ledamöter kom ut från partihögkvarteret. Ett enigt utskott uttalade då sitt förtroende för Juholt.
.
Läs mer på TA
Läs mer om:
Håkan Juholt, PerssonScanpix Samtidigt, VU, Socialdemokraternas, Carin Jämtin, Jämtin, Sverige, Håkan, Åklagarmyndigheten, Peter Hultqvist, Socialdemokraterna, Dalarna, Håkan Juholts, Karlsson, Örebro, Jonas Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningenmot , Håkan, Juholt, läggs, ned
YLE - 12 sep 14 kl. 16:42

Förundersökningen mot stadsdirektör Johansson läggs ner

Raseborgs tidigare utvecklingsdirektör Jyrki Hakkarainen bad polisen utreda om stadsdirektör Mårten Johansson kan dömas för diskriminering i arbetslivet och arbetarskyddsbrott, men nu läggs förundersökningen ner. Det är häradsåklagare Heidi Röblom som fattat beslut om att avsluta förundersökningen. Orsaken, enligt beslutet från Västra Nylands åklagarämbete, är att ärendet redan behandlats så många gånger i olika instanser och på olika sätt.

DN - 07 okt 15 kl. 11:30

Förundersökning mot gymnastiktränare läggs ner

Förundersökningen mot den gymnastiktränare som polisanmälts av Svenska gymnastikförbundet läggs ner. Om eventuella brottsoffer väljer att träda fram kan ärendet dock återupptas, skriver åklagaren i sitt beslut..

Expressen - 12 jul 17 kl. 09:07

Förundersökningen mot Borg läggs ned

Förundersökningen om mutbrott mot förre finansminister Anders Borg är nedlagd.Chefsåklagare Alf Johansson anser att han inte kan bevisa att ett brott har begåtts. .

Västerbottens Folkblad - 03 feb 14 kl. 08:04

Förundersökning mot assistansföretag läggs ner

VH Assistans, med kontor bland annat i Umeå, anmäldes till åklagare för misstänkt brott enligt arbetsmiljölagen. Nu lägger åklagaren ner förundersökningen. Anledningen är att med det utredningsmaterial som åklagaren tagit del av går det enligt henne inte att bevisa att den som kan misstänkas gjort sig skyldig till ett brott.

NSD - 18 jun 12 kl. 13:11

Mordutredning läggs ned

Männen som tidigare varit misstänkta för mordet på Roger Björnfot i Rantajärvi är friad från brottsmisstanke.Kammaråklagare Åke Hansson har lagt ner förundersökningen.- Brott kan inte styrkas, säger polisens förundersökningsledare Lotta Daniels..

YLE - 27 aug 14 kl. 04:23

Mårten Johanssons ärekränkningsmål läggs delvis ner

Förundersökningen om Raseborgs stadsdirektör Mårten Johansson har blivit ärekränkt läggs delvis ner. Orsaken är att det blir för dyrt och omfattande, i proportion till det eventuella straffet, att hitta dem som har skrivit två anonyma kommentarer på Svenska Yles webb. Det är häradsåklagare Heidi Röblom vid Västra Nylands tingsrätt som på ekonomisk grund har fattat beslutet att begränsa förundersökningen.

BT - 22 okt 14 kl. 11:15

Utredning om terrobomb i Stockholm läggs ner

Som väntat läggs utredningen nu ner. "Förundersökningen nedlägges. Misstänkt avliden", skriver vice chefsåklagare Agnetha Hilding Qvarnström, Riksenheten för säkerhetsmål, i sitt beslut.

BT - 26 nov 13 kl. 19:39

Bedrägeriutredning om Tripp läggs ner - igen: "Lurad och sviken"

Förundersökningen om bedrägeri har åter lagts ner mot kvinnan som drev resebyrån Tripp i Borås och anklagades för att ha blåst kunder på pengar och flygbiljetter. – Det värsta är inte pengarna utan känslan att bli lurad och sviken, säger Kaj Forslund, en av de drabbade. Enligt åklagaren Jim Westerberg på ekobrottsmyndigheten (EBM) i Göteborg kan uppsåtet, det vill säga avsikten, att begå bedrägeri inte styrkas "med tillräcklig grad av säkerhet".

Nyan - 04 aug 16 kl. 07:00

Kvinna knivhöggs av ex-man

En kvinna knivskars svårt i sitt hem i Godby i går. Med på flykten tog den misstänkte mannen med sig två av deras barn. Strax innan klockan 18 var jakten över.

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 14 kl. 10:40

Stockholmsbomb - utredning läggs ner

Utredningen kring självmordsbombningen i Stockholm för fyra år sedan läggs som väntat ner. Totalt har 1 600 förhör hållits enligt åklagaren. Just nu håller Åklagarmyndigheten och Säpo en presskonferens om beslutet.

News55 - 30 jan 18 kl. 12:07

Lasse Kronér efter anklagelserna: “Hur kan jag tvätta bort stämpeln?”

I förra veckan lades förundersökningen om sexuella trakasserier ned mot programledaren och underhållaren Lasse Kronér. I sitt beslut skriver åklagarmyndigheten att det saknas “anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal i form av sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning och sexuellt ofredande har förövats och det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen.” Ändå har Lasse Kronér svårt att se hur han ska ta sig vidare, skriver Expressen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.