Kristianstadsbladet > Inrikes

Tuesday, 07 April, 21:43

Kristianstadsbladet - 14 okt 11 kl. 15:41

Förundersökning mot Juholt nerlagdMötet med Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott, som beskrivits som ett ödesmöte för Håkan Juholt, drog ut på tiden innan tre ledamöter kom ut. Ett enigt utskott uttalade då sitt förtroende för Juholt.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Juholt, Ett, Socialdemokraternas, Håkan Juholt, Carin Jämtin, Erik Österberg, Österberg, Sveavägen, Stockholm, Hans Strandberg, Strandberg, TT, Karin Rosander, Juholts, SvD, Aftonbladets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningmot , Juholt, nerlagd
BT - 15 maj 14 kl. 18:58

Förundersökning om mord nerlagd

Brottsmisstankarna om det misstänkta mordet på Distansgatan är nu avskrivna. Sent på kvällen den 13 april hittades en kvinna död i en lägenhet på Distansgatan på Hässleholmen. I bostaden påträffades även vätska som befarades vara explosiv pikrinsyra, vilket ledde till att bombtekniker med specialfordon ryckte för att ta hand om kemikalien som oskadliggjordes.

SmålandsPosten - 04 jun 19 kl. 17:32

Förundersökning mot SD-politiker nerlagd

En förundersökning mot en sverigedemokratisk politiker i länet läggs ner. Före detta Sverigedemokraten Kerstin Ljungkvist polisanmälde partikamraten under fjolåret. .

Dalarnas tidningar - 18 feb 20 kl. 16:49

Inbrott i Avesta ridklubbs stall – förundersökning direkt nerlagd

Under natten mellan söndag och måndag har någon brutit sig in i Avesta ridklubbs stall i Krylbo.....

Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 20:06

Förundersökning mot svensk konstnär


Polska åklagare har inlett förundersökning sedan den svenska konstnären Carl Michael von Hausswolff sagt att han använt aska från utrotningslägret Majdanek i Polen när han målade tavlor. - Åklagarna inledde en förundersökning i saken på måndagen, säger Beata Syk-Jankowska, talesperson för åklagarmyndigheten i Lublin.Förundersökningen gäller misstanke om skändning av de döda eller stöld av mänskliga kvarlevor eller gravar.

Kristianstadsbladet - 18 nov 13 kl. 17:37

Förundersökning mot SD-ledamot


En förundersökning om hets mot folkgrupp ska inledas mot Sverigedemokraternas riksdagsledamot Thoralf Alfsson. Anledningen är ett inlägg om somalier på Alfssons blogg. Föreningen Juridikfronten polisanmälde formuleringar om att varje somalier som får uppehållstillstånd ökar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen al Shabaab.

UT - 10 jan 15 kl. 13:15

Ingen förundersökning efter polisskott i Gällstad

Den polis som sköt ihjäl en man i samband med ett ingripande i Gällstad på Trettondagen, kommer inte att bli föremål för förundersökning. Det är Lena Lithner, chefsåklagare vid Särskilda åklagarkammaren som beslutat att inte inleda förundersökning mot polisen. – Poliserna har till en början använt mindre angripande våld och försökt få mannen att ge upp genom både rop, pepparspray och batongslag men inget gav något resultat utan mannen fortsatte att använda kniv mot kvinnan.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 11:51

Förundersökning inleds mot Wallström

Nyheter Riksenheten mot korruption har beslutat inleda förundersökning om fackförbundet Kommunals tillhandahållande av lägenhet till utrikesminister Margot Wallström är ett mutbrott.På måndagen sa Margot Wallström sig inte vara det minsta orolig för en undersökning.  Samma sak säger hon via pressekreterare Erik Wirkensjö på tisdagen: – Jag välkomnar en undersökning.

Skånskan - 02 jul 18 kl. 09:28

Förundersökning om dödsolycka läggs ner

SJÖBO Åklagaren lägger ner förundersökningen om en arbetsplatsolycka i Sjöbo förra året.
Det går inte att bevisa att någon gjort sig skyldig till brott.Det anser kammaråklagare Christer Forssman när han nu lägger ner förundersökningen om misstänkt arbetsmiljöbrott.

Expressen - 22 maj 19 kl. 12:17

JUST NU: Förundersökning inledd mot Peter Lundgren

En åklagare har beslutat att inleda en förundersökning mot Peter Lundgren (SD) efter Expressens avslöjande. Peter Lundgren har medgett att han tog en kvinnlig partikamrat på brösten – händelsen har polisanmälts, en anmälan som nu går vidare till förundersökning.– Det är en förundersökning om sexuellt ofredande, säger Maria Sterup, chefsåklagare.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 18:30

JK inleder ingen förundersökning

Skurup Justitiekanslern, JK, har beslutat att inte inleda någon förundersökning rörande förtal.
Det var en rektor som polisanmälde en politiker efter kritik i media.Rektor Mattias Liedholm på nybyggda Prästamosseskolan polisanmälde socialdemokraternas gruppledare, Magnus Alm (S), efter att han i media kritiserat den nye rektorn i pressen.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 12:06

Förundersökning om mordet på Horner


Den internationella åklagarkammaren i Sverige har inlett en förundersökning med anledning av mordet på journalisten Nils Horner i Afghanistan. - Det är en förundersökning som leds av åklagare och Rikskriminalpolisens utredare är med i förundersökningen, säger Jessica Krasser Fremnell, pressekreterare på Rikskriminalpolisen, till dn.seNils Horner sköts ihjäl i tisdags i Kabul.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.