Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 13:39

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 15:58

Juholt: Jag ber om ursäkt- Det finns med rätta så många människor som sätter stora förhoppningar till mig och det socialdemokratiska partiet. Jag har gjort många av de människorna besvikna, säger Juholt.

.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JuholtJag , berom , ursäkt
Barometern - 07 aug 13 kl. 11:01

Juholt har fått tillbaka glöden

? Jag har aldrig valt fegvägen och lagt mig på soffan. Jag är en krigare.

Expressen - 01 apr 15 kl. 11:56

Håkan Juholt om interna striderna i S

Tidigare S-ledaren och riksdagsledamoten Håkan Juholt berättade i onsdagens program av Malou von Sivers "Efter tio" för första gången om boken "Partiledaren som klev in i kylan". Han blev motarbetad inifrån partiet, menar han. – Jag utmanades av starka maktintressen, säger han i programmet..

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 14 kl. 13:00

Fritzon räddade Juholt från tidigare avsättning

Foto: Annica Jönsson
Skånepolitikern Heléne Fritzons roll när förra S-ledaren Håkan Juholt avgick sätts i strålkastarljudet i en ny bok som Aftonbladet tagit del av. Hon beskrivs som den enda partitoppen som stod upp för sin ordförande när resten av ledningen svek.
Redan innan den kommer ut på Leopard förlag på måndag har ”Partiledaren som klev in i kylan” av Daniel Suhonen skakat om det politiska landskapet.

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 11:30

Fritzon räddade Juholt från tidigare avsättning

Foto: Annica Jönsson
Kristianstadspolitikern Heléne Fritzons roll när förra S-ledaren Håkan Juholt avgick sätts i strålkastarljudet i en ny bok. Hon beskrivs som den enda partitoppen som stod upp för sin ordförande när resten av ledningen svek.
Redan innan den kommer ut på Leopard förlag på måndag har ”Partiledaren som klev in i kylan” av Daniel Suhonen skakat om det politiska landskapet.

Sydsvenskan - 20 nov 11 kl. 01:30

"Förlåt mig"-turnén tog Juholt till Ullared

Foto: Thomas Löfqvist
Trots ihärdiga försök lyckades den lokala S-föreningen aldrig få Mona Sahlin att besöka Gekås i Ullared. Men igår kom hennes efterträdare Håkan Juholt hit.
??

Dagen - 09 dec 11 kl. 03:00

Juholt om förlåtelse...brrr

I förra veckans Skavlan (SVT1 2.12) satt författaren Linn Ullmann, dotter till Ingmar Bergman och skådespelerskan Liv Ullman, mitt emot Håkan Juholt i studion. Han bullrar på, yvig.

BT - 07 okt 11 kl. 18:31

Juholt betalar tillbaka 160 000

S-ledaren Håkan Juholt lät under flera år riksdagen betala hyran även för sambon. Han ber nu om ursäkt och betalar tillbaka drygt 160 000 kronor. ?

BT - 14 okt 11 kl. 17:53

Tuff resa tillbaka för Juholt

S-ledaren Håkan Juholt sitter kvar och slipper åtal.
Nu väntar en lång och svår förtroenderesa genom Sverige.
Efter ett sju timmar långt möte meddelade partiets verkställande utskott (VU) att Håkan Juholt har partitopparnas eniga stöd.

Expressen - 10 nov 14 kl. 08:45

Håkan Juholt: ”Umeå är inte Islamabad”

När Umeås kommunalråd, Lennart Holmlund (S), skulle avgå ombads Håkan Juholt att göra en avskedsfilm. Men inför visningen hade Umeås näringslivschef valt att "skugga" vissa delar av filmen. Censur hävdar Juholt som nu kräver en ursäkt.

YLE - 28 apr 16 kl. 07:56

Minister Lenita Toivakka ber om ursäkt för att ha vilselett riksdagen

Utrikeshandels- och utvecklingsminister Lenita Toivakka (Saml) ber nu om ursäkt för att hon inte berättat hela sanningen om sin roll i ett skatteplaneringsföretag. I en intervju i MTV:s morgonprogram sade Toivakka att hon borde ha uttryckt sig annorlunda. - Jag ber om ursäkt, om jag har vilselett om vilken roll jag haft genom att säga att jag inte var med, eftersom jag naturligtvis var med om man ser till det juridiska.

Sydsvenskan - 10 okt 11 kl. 06:30

Juholt förnekar varning Expert: Misstagen har varit till Juholts fördel

En S-ledare under press slog tillbaka igår. - Det är lögn, säger Håkan Juholt om att han redan 2009 skulle ha förstått att riksdagens bostadsbidrag var för stort.
Vid en hastigt inkallad pressträff i fredags gjorde Juholt en så kallad pudel genom att lägga sig platt för avslöjandet om att han sedan 2007 har tagit emot 160 000 kronor för mycket i bidrag från riksdagen för dubbel bosättning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.