Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 16:15

Affärsvärlden - 14 okt 11 kl. 16:00

Förvaltningschefen: Så ska du investera just nuAffärsvärlden träffar Philippe Bodereau, förvaltningschef på Pimco som förvaltar 1,3 miljarder dollar. Här är hans bästa investeringstips i krisen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Philippe Bodereau, Pimco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvaltningschefen, ska du , investera, justnu
SmålandsPosten - 22 jul 19 kl. 21:57

Förvaltningschefen slutar - kommunen letar efterträdare

Kommunen letar just nu efter ny chef för omsorgsförvaltningen. Den tidigare förvaltningschefen Mats Hoppe lämnar sin tjänst under 2020 för att gå i pension. – Jag fyller 67 år i maj.

LV - 21 mar 17 kl. 18:08

Förvaltningschefen: "Vet man inte vad som hänt ska man låta bli att sprida rykten vidare"

Svar på debattartiklar och kommentarer på sociala medier angående det ärende som just nu utreds angående en händelse på en skola i Vimmerby kommun..

BT - 03 dec 18 kl. 14:59

JUST NU: Ny hög chef i Marks kommun lämnar sitt jobb

Förvaltningschefen på bygg- och miljökontoret, Måns Hallén, lämnar sin tjänst. Marks kommun skriver i ett pressmeddelande att det är som en följd av kommunens nolltolerans mot kränkningar..

Skånskan - 02 maj 18 kl. 17:44

Äntligen byggstart för ny vårdbyggnad

MALMÖ Efter nästan tio års diskussioner och planering var det på onsdagen dags för byggstart för den nya tio våningar höga vårdbyggnaden på Skånes universitetssjukhus i Malmö.I huset och den kommande vårdbyggnaden är det tänkt att det ska finnas plats för 10 vårdavdelningar, 240 vårdplatser och drygt 2 000 anställda som sköter om patienterna. – Den nya vårdbyggnaden kommer att ge sjukhuset cirka 100 000 kvadratmeter ny vårdyta.

Dagens PS - 26 sep 18 kl. 09:03

”Överhettningstendenser” oroar kapitalförvaltare

Skandia Liv, som förvaltar 450 miljarder, har minskat andelen aktier i sin portfölj. Det framgår av en intervju i Di med chefen för kapitalförvaltning Lars-Göran Orrevall. ”För någon vecka sedan viktade vi ned vår aktieandel med en hygglig andel, vi har fått bra betalt för aktier under året och augusti var en fantastisk månad.

SmålandsPosten - 07 feb 14 kl. 06:25

?Jag är ingen maffiaboss?

Kommunalrådet i Alvesta, Mats Johnsson (M), kommenterar kring turerna som varit i Alvesta kommun. I inlägget från Lars-Olof Petersson säger han enligt Smålandsposten att jag bör ”ta Zona i örat” och ”skicka både honom och Mats Athley (M) på en grundutbildning i kommunal organisation och ärendehantering”.
Det låter ju klämmigt och käckt, men hur tycker Lars-Olof Petersson att en sådan åtgärd skulle vara förenlig med demokrati?

Skånskan - 03 nov 16 kl. 01:00

Ny lokal ska hyras för tio socialsekreterare

Skurup Individ- och familjeomsorgen har länge varit trångbodda på Fiskaregatan i Skurup, men nu är situationen akut. På onsdagskvällen beslöt kommunstyrelsen att en tom lokal i kommunhuset ska hyras för tio handläggare. ERWP.

Kristianstadsbladet - 21 dec 16 kl. 03:00

Krematoriet måste byggas ut

Kristianstads krematorium ska rustas upp för 27 miljoner kronor. "Vi behövde investera eller lägga ner", säger förvaltningschefen Bengt Alvland..

DI - 28 maj 19 kl. 09:26

Stjärnförvaltarens strategi: Så hittar jag succéaktier – ”kursen dubblerades på två veckor”

Tematiska investeringar är nyckelbegreppet på Tellus fonder, vars investmentbolagsfond pryds av fem stjärnor från Morningstar. I en intervju med Di berättar vd:n och förvaltningschefen Jan Petersson om hur han hittar vinnaraktier världen över, vilka innehav som har presterat starkast och vilka bolag han aldrig skulle investera i. ”Aktiekursen dubblerades på två veckor.

Kristianstadsbladet - 31 dec 12 kl. 06:30

Konkurrens om p-platser skapar konflikter

Foto: Lasse Ottosson
Den ene känner sig jagad och ständigt bötfälld. Den andre har förståelse men måste ändå göra sitt jobb. Konflikterna kring parkering i centrum fortsätter.

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 10:00

Konsult tog över känsligt spritärende

Foto: Lasse Ottosson
Kommunens alkoholhandläggare Inger Svensson arbetar inte längre med Kristianstads Evenemangs AB:s serveringstillstånd. På förvaltningschefens initiativ har jobbet lagts ut på en konsult.
Inger Svensson har arbetat med Kristianstads Evenemangs AB:s serveringstillstånd under en längre tid.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Peab drar tillbaka utdelningen

Byggbolaget Peabs styrelse har beslutat att dra tillbaka förslaget till årsstämman om ordinarie utdelning på 4:20 kronor per aktie. Beslutet har tagit med anledning av att de långsiktiga effekterna av coronaviruset är mycket svåra att bedöma..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sandvik drar tillbaka utdelningsförslag

Sandviks styrelse har beslutat att dra tillbaka tidigare utdelningsförslag och istället föreslå att ingen utdelning betalas ut..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Över 100 bolag har ändrat sina utdelningsförslag

Fram till lunchtid i måndags hade för svenskt vidkommande totalt 100 bolag hittills dragit tillbaka, senarelagt eller minskat sina utdelningar på grund av coronapandemin och dess effekter på ekonomin och bolag..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Så slår coronakrisen mot SAS

SAS-koncernens kapacitet minskade med över 45 procent i mars, som en effekt av coronapandemin och de resebegränsningar som införts..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

H&M i toppen på börsen

God stämning rådde på Stockholmsbörsen som fortsatte att handlas upp vid lunchtid på tisdagen. Liknande uppgångar sågs även på Europabörserna. På bolagsnivå låg H&M i toppen medan Astra Zeneca var i botten..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Industrivärden drar tillbaka utdelningsförslag

Investmentbolaget Industrivärden redovisar en totalavkastning på -17 procent för A-aktien och med -14 procent för C-aktien..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

SEB ser ökade politiska risker

I coronapandemins spår finns en ökad risk för social oro, med en relativt hög risk i stora tillväxtländer som Turkiet, Filippinerna och Indien..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

DNB: Klädjätten en relativ vinnare

Samtidigt som modebranschen ser ut att fortsätta att kämpa väntas H&M relativt sett visa en hygglig styrka i sin försäljningstillväxt, effektivitet, digitala utveckling och expansion på tillväxtmarknader. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Aktierna som går starkast på börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en klar uppgång efter måndagens rally i New York, i likhet med de större kontinentala börserna..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

De drar tillbaka sin utdelning

Flertalet bolag väljer att dra tllbaka sina utdelningsförslag på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.