Dagens Medicin > Nyheter

Friday, 03 April, 09:01

Dagens Medicin - 14 okt 11 kl. 16:56

Årets bröstsjuksköterskor prisadeBritt Andersson och Maria Forsell. Så heter årets bröstsjuksköterskor..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Andersson, Maria Forsell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets bröstsjuksköterskor, prisade

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - I förrgår: 06:00

Masar tipsar varandra på nytt forum

SKR har startat ett digitalt forum där medicinskt ansvariga sjuksköterskor, verksamhetschefer och andra nyckelpersoner i den kommunala sjukvården kan utbyta erfarenheter och tips med varandra. .

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

Mobila team vårdar äldre hemma

Östra sjukhuset i Göteborg skalar upp verksamheten med mobila team för att i hemmet hjälpa sköra äldre med misstänkt covid-19..

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

”Det är dags att använda de antikroppstester som redan finns”

Satsa massivt på antikroppstestning med enkla produkter för lokalt bruk, föreslår Gunnar O Klein, läkare och professor på Örebro universitet..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

Försörjning av sjukvårdsmaterial ”svag länk”

Lagerhållningen av sjukvårdsmaterial måste förbättras på alla nivåer för att samhället bättre ska klara svåra krissituationer och krig. Det säger regeringens utredare som pekar ut den nuvarande försörjningsberedskapen som en svag länk..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

Stockholm vill aktivera krislägesavtal

Region Stockholm har fattat beslut om att begära att krislägesavtalet aktiveras hos Sveriges Kommuner och Regioner, SKR..

Dagens Medicin - 17 timmar sedan

Corona på äldreboenden i var tredje kommun

Det finns bekräftade eller misstänkta fall av coronaviruset på äldreboenden i var tredje kommun i Sverige, visar en kartläggning från Ekot. Ett vårdbolag rapporterar att 50 äldre patienter har avlidit i covid-19..

Dagens Medicin - 17 timmar sedan

”Inför peer review av svensk sjukvård”

Sjukvårdspersonal borde regelbundet få be kunniga medicinska experter inom samma fält om granskning och råd om arbetsplatsen, skriver Lina Nordquist (L)..

Dagens Medicin - 17 timmar sedan

Kömiljardens krav pausas

Delar av prestationskraven för kömiljardspengar tas bort i år. Samtidigt skjuter staten till totalt 20 miljarder till kommuner och regioner i vårändringsbudgeten. Det meddelade partierna bakom januariavtalet i dag..

Dagens Medicin - 19 timmar sedan

Skyddsstopp på Östra sjukhuset i Göteborg

Fackförbundet Kommunal har utlyst skyddsstopp på en epidemiavdelning på Östra sjukhuset i Göteborg, rapporterar Sveriges Radio P4 Göteborg. På avdelningen finns patienter som väntar på svar om huruvida de är smittade av det nya coronaviruset eller inte..

Dagens Medicin - 19 timmar sedan

Försök inleds med plasma från tillfrisknade

Runt om i världen testas nu om blodplasma från tidigare coronasjuka patienter kan dämpa förloppet av covid-19. Forskare vid Karolinska institutet hoppas starta behandling i en studie i nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.