Polisen > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:39

Polisen - 14 okt 11 kl. 15:55

En anhållen och två gripna för grov mordbrandEn person har anhållits, skäligen misstänkt, för den grova mordbranden i Berga centrum. Ytterligare personer har gripits och förhör pågår..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Berga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En anhållenoch , två, gripnaför , grov, mordbrand
Expressen - 01 jan 17 kl. 13:51

Man anhållen misstänkt för grov kvinnofridskränkning

Polisen i Värmland har under nyårsdagens morgon gripit två män som är misstänkta för grov kvinnofridskränkning. Det ena brottet ska ha skett i Karlstadstrakten, det andra i Kristinehamn.– Båda är gripna, den ene är anhållen, berättar Bjarne Andersson, vakthavande polisbefäl i Värmland.

Skånskan - 01 dec 16 kl. 11:14

46-åring anhållen för grov misshandel

ERWP.fif(0)HÖÖR
En 46-årig man från en mindre ort i Höörs kommun sitter anhållen som misstänkt för grov misshandel efter att ha misshandlat sin sambo/hustru. Mannen hämtades till förhör av polisen på tisdagseftermiddagen och anhölls efter det.

BT - 26 dec 14 kl. 10:08

Man anhållen för grov mordbrand

En man i 50-årsåldern sitter anhållen och misstänks för grov mordbrand i Halmstad. Larmet om att ett hus i området Söndrum i Halmstad brann kom under juldagskvällen - Villan brann ner till grunden men ingen människa har kommit till skada. Ägaren var inte på plats, säger Lars Grimbeck, kommunikationschef vid Hallandspolisen till TT.

BT - 04 feb 14 kl. 17:39

Anhållen för mord i Malmö - misstänks för dåd i Borås

Den 51-årige mannen misstänks för grov mordbrand på Bergsäter då två personer fick räddas balkongvägen. Nu har han också anhållits för mord på en kvinna i Malmö för drygt femton år sedan. Hon påträffades död där efter en brand i december 1998.

Skånskan - 07 dec 18 kl. 19:38

Offer anhållen för grov misshandel

Malmö Den drogpåverkade och beväpnade mannen bröt sig in i lägenhet på von Rosens väg och tog tag i ett sexårigt barn.
Barnets farmor slet då tillbaka barnet varpå lägenhetsinnehavaren kom stormande och sänkte inkräktaren.
Nu sitter både inkräktaren och lägenhetsinnehavaren anhållna.

Trelleborgs Allehanda - 29 jul 12 kl. 13:39

Man anhållen för försök till grov mordbrand

Polisen grep under natten mot söndagen en man som försökte sätta eld på Hamncaféet i Ystad. Mannen är i nuläget endast anhållen för nattens försök till brand, men polisen ska undersöka samröre med de andra bränderna.
Polisen grep i strax innan klockan fyra i morse en man när han var i färd med att försökta anlägga en brand på Hamncaféet i Ystad.

Magazin24 - 25 apr 13 kl. 08:42

Anhållen för grov kvinnofridskränkning

En man från Hallstahammar ska ha misshandlat sin sambo under en längre tid. På tisdagen fick hon nog och nu sitter han anhållen. Vid klockan 13 på tisdagen kallades polisen till en plats i Hallstahammar, där en kvinna hade fått ta emot ett slag i pannan av sin sambo som var så pass hårt att hon fick en bula.

SmålandsPosten - 28 nov 13 kl. 06:09

23-åring anhållen för grov våldtäkt

En 23-årig man sitter anhållen misstänkt för grov våldtäkt och övergrepp i rättssak. Mannen har varit anhållen i sin frånvaro och greps under onsdagsförmiddagen i sin bostad i Växjö. Våldtäkten ska enligt anmälan ha inträffat i en bostad den 13 oktober.

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 12 kl. 17:35

24-åring anhållen för grov misshandel

En 24-årig man sitter anhållen för grov misshandel och olaga hot. Han ska enligt polisanmälan ha misshandlat sin flickvän i måndags.
Efter att flickvännen polisanmält mannen ska han ha kört utanför hennes bostad och skickat hotfulla sms till henne mellan klockan 23 på måndagen och klockan 05 på tisdagsmorgonen.

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 15:28

30-åring anhållen för grov kvinnofridskränkning

En 30-årig man greps och anhölls natten till torsdagen, misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Enligt polisen kan misshandeln ha pågått sedan 2008. Det misstänkta brottet ska ha uppdagats då en 34-årig kvinna ringde till polisen och berättade att hon misshandlats.

BT - 06 dec 14 kl. 06:08

Anhållen för mordförsök jobbar med ungdomar: "Är inte helt märkligt"

En 22-årig boråsare som anhölls som misstänkt för mordförsök efter torsdagskvällens skottlossning på Hulta är anställd av Borås stad och jobbar med ungdomar. – Blotta misstanken om att någon är inblandad i sådant kan räcka för att omgående stänga av personen, säger Dag Forsström, chef för Borås stads arbetslivsförvaltning som ordnade jobb åt 22-åringen. Förvaltningen var även inblandad då den sexåtalade förskolepraktikanten fick arbete.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - Igår: 17:24

Polisen arbetar för ökad trygghet genom närvaro på gator och torg

Arbetet för ökad säkerhet och trygghet sker i vardagen och poliser från region Stockholms lokalpolisområden är regelbundet i lokala centrum eller andra allmänna platser i Stockholms län och på Gotland för att öka tryggheten..

Polisen - Igår: 15:15

Polisinsats i Sävja inom ramen för operation Rimfrost

Polisen har genomfört ett flertal person- och fordonskontroller i stadsdelen Sävja i Uppsala med syfte att höja tryggheten för de boende i området..

Polisen - Igår: 11:49

Polisen skickar brev till äldre om att skydda sig mot bedrägerier

Bedrägerier är ett ständigt återkommande brott och en särskilt utsatt grupp är äldre. Men det finns enkla tips på hur man kan minimera risken för att utsättas för en bedragare..

Polisen - I förrgår: 11:06

Stort antal falska sedlar i omlopp

Stor ökning av 500 kronors sedlar senaste året. Under januari till mars är det sex gånger så många ärenden..

Polisen - I förrgår: 15:17

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - I förrgår: 13:04

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - I förrgår: 12:20

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - I förrgår: 11:50

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - 02 apr 20 kl. 11:14

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - 02 apr 20 kl. 10:32

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.