Expressen > Nyheter

Saturday, 28 March, 18:36

Expressen - 14 okt 11 kl. 15:44

Juholt får fullt stöd av VUHåkan Juholt sitter kvar. Socialdemokraternas verkställande utskott ger Juholt fullt stöd. - Vår partiordförande har meddelat att han är villig att fortsätta. Vi har ställt oss bakom det, säger Sven-Erik Österberg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VU, Juholt, Sven-Erik Österberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholtfår , fullt, stödav VU
Expressen - 13 okt 11 kl. 19:00

Juholt: "Fullt naturligt att folk känner oro"

Expressen.se mötte på torsdagskvällen en hårt pressade Håkan Juholt utanför Socialdemokraternas partihögkvarter på Sveavägen 68 i Stockholm. Kort före hade han mött en rad krav på avgång inifrån partiet.

Dagen - 24 mar 11 kl. 03:00

Weiderud nöjd med valet av Juholt

Broderskaps ordförande blev lika överraskade som övriga Sverige när hans parti nominerade sin nya partiledare. Det avslöjar Peter Weiderud för Dagen.

I morgon väljs Håkan Juholt på Socialdemokraternas extrakongress.

BT - 13 okt 11 kl. 07:45

Juholt: "Jag tar ingen time out"

Håkan Juholt har låtit riksdagen betala en hyrbil under samma period som han fått ersättning för resor med den privata bilen, skriver Expressen. Vad tror du om Håkan Juholts framtid? Kan han sitta kvar efter de senaste händelserna?

BT - 31 okt 11 kl. 10:50

Juholt personifierar krisen i S

Valet av Håkan Juholt som partiledare och hans person är det yttersta symtomet på att det socialdemokratiska partiet inte är vad det en gång varit, skriver Fredrik Hammarbäck. Pest eller kolera. Det var alternativen som Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott ställdes inför då det hade att avgöra huruvida partiordförande Håkan Juholt skulle ges fortsatt förtroende.

Sydsvenskan - 13 okt 11 kl. 18:27

Juholt vill sitta kvar

Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
S-ledaren Håkan Juholts dagar kan vara räknade. Envisa men obekräftade uppgifter gör gällande att partiet nu försöker få honom att avgå frivilligt.
Men själv är han inställd på att rida ut stormen.

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 14:04

S-möte om Juholt drar ut på tiden

Foto: Scanpix
"Medlemmar avgör om jag sitter kvar", sade Juholt i morse när han gick in i morse till mötet med verkställande utskottet.
Medlemmar avgör om jag sitter kvar, sade Juholt i morse när han gick in. Håkan Juholt anlände strax efter klockan åtta till mötet med det verkställande utskottet (VU).

Sydsvenskan - 23 jan 12 kl. 07:15

Medierna fällde inte Juholt

Foto: Lars Dareberg
Var det medierna som fällde Håkan Juholt?
Svaret är förstås nej. Håkan Juholt föll på eget grepp, på de många misstagen och på oförmågan att ena partiet.

BT - 26 mar 11 kl. 15:11

Inga detaljer från Juholt

Feststämning och folkyra. Efter exakt en timmas tal exploderade kongressen i glädjescener. Det var ingen hejd på lovorden för Håkan Juholts sätt att blåsa liv i ett trött parti igen.

BT - 07 okt 11 kl. 18:31

Juholt betalar tillbaka 160 000

S-ledaren Håkan Juholt lät under flera år riksdagen betala hyran även för sambon. Han ber nu om ursäkt och betalar tillbaka drygt 160 000 kronor. ?

Nyheter 24 - 08 okt 11 kl. 14:13

Juholt ska ha varnats redan 2009


Håkan Juholt erkänner att han brutit mot reglerna men menar att han gjort det omedvetet. Nu skriver Aftonbladet att han ska ha varnats för sitt beteende redan 2009. Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt har under fyra år fått 320 000 kronor i ersättning av skattebetalarna för sin och sambons lägenhet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Svenskarna strandade – räddades av bonde

Nya Zeeland har stängt ner hela samhället i coronakrisen.Isabella Johansson Streijffert, 21, och Vendela Vallberg, 20, har varit ute som backpackers i flera månader och köpt en bil som även skulle vara deras hem i en månad. – Jag ringde hem till mamma och storgrät.

Expressen - 30 minuter sedan

Zandra: Så klarar vi distansförhållandet

Zandra bor i Lund, Ömer i Turkiet.Sedan utbrottet av coronaviruset har paret inte kunnat träffas.I väntan på att återförenas hittar Zandra och Ömer närhet genom videosamtal.

Expressen - 1 timme sedan

Här gassar räven i solen – i Malmö

Det är inte bara vi människor som kan uppskatta en stund i vårsolen. Under en promenad runt kalkbrottet i Malmö fångade Henrik en räv som låg och gassade i solen. – Vi har några rävar som springer runt Malmö och ibland in i stan, säger Mats Wirén, ekolog i Malmö stad.

Expressen - 1 timme sedan

Dotterns larm: Mamma får inte testas för corona

Sofia Hallonqvists mamma lider av en neuromuskulär sjukdom som påverkar bland annat muskler, lungor och hjärta. Trots det får hon inte testa sig för coronasmittan även fast hon uppvisat symtom – något som gör dotter Sofia Hallonqvist både besviken och frustrerad.– De enda personerna som de testar nu säger dem ju är riskgrupper och personer som behöver läggas in.

Expressen - 1 timme sedan

Fullt utvecklad villabrand – familj flydde lågorna

En fullt utvecklad brand rasar i en villa i Kungsäter i Varbergs kommun.Det är ett stort pådrag på platsen – räddningstjänsten har elva enheter framme.– De boende tog sig ut under 112-samtalet, säger Andreas Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Här är fem positiva besked i coronatider

När de flesta rubriker och rapportering handlar om spridningen av coronaviruset och allt negativt det leder till runtom i världen kan det kännas oroligt och mörkt. Men det finns ljusglimtar även i det onda. Här är några av dem.

Expressen - 3 timmar sedan

Jag önskar att jag inte visste hur svindlande mörkt det blir

Jag brukar inte ha svårt att hitta orden eller komma på något att skriva om saker som rör USA. Jag har följt utvecklingen i landet så länge och så nära att jag snarare alltid har tusen saker jag vill berätta om. Men nu har jag fått leta länge efter vad jag vill beskriva och hur.

Expressen - 3 timmar sedan

Finansmannen köper 500 lunch- lådor – delar ut till vårdpersonal

Både restaurangbranschen och vården drabbas hårt när coronakrisen nu har brett ut sig över världen.Då väljer finansmannen Sven Hagströmer att köpa 500 matportioner av krögaren Pontus Frithiof för att skänka till vårdpersonalen på Karolinska universitetssjukhuset. – Det är våra hjältar verkligen, de är fantastiska, säger Sven Hagströmer..

Expressen - 3 timmar sedan

Giesecke: Vi har fått för mycket makt om viruset

Vem har ansvaret för besluten i coronakrisen – politikerna eller experterna? Regeringen hänvisar ofta till Folkhälsomyndigheten, vilket har fått kritiker att morra – är det kanske inte regeringen som har det yttersta ansvaret?– Jag kan tycka att vi epidemiologer har fått lite för stor makt, säger tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke..

Expressen - 3 timmar sedan

Sänkta krav på skyddsutrustning

Kraven på den personliga skyddsutrustningen i regionerna har sänkts – något som oroar vårdpersonalen.Enligt uppgifter till Ekot kommer Folkhälsomyndigheten att uppdatera sina rekommendationer och gå på samma linje som regionernas beslut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.