Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 05 April, 19:17

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 15:46

Väntat ? men är det hållbart?Verkställande utskottet i S ger nu inte helt överraskande Håkan Juholt sitt stöd. Han kan sitta kvar på partiledarposten. 1-0 till Juholt. Det här tyder på att åklagarens granskning inte kommer att leda till att åtal väcks..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Håkan Juholt, Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väntatmen är det , hållbart
PrivataAffärer - 16 jul 19 kl. 08:03

Billerud Korsnäs bättre och sämre än väntat

Rörelseresultatet uppgick till 194 miljoner kronor och rörelsemarginalen blev 3,1 procent för det andra kvartalet 2019. Infront Datas sammanställning av tre analytikers prognoser för rörelseresultatet låg i genomsnitt på 174 miljoner kronor och på en rörelsemarginal om 2,7 procent. Det justerade rörelseresultatet blev 154 miljoner kronor och den justerade rörelsemarginalen uppgick till 2,4 procent.

Cornucopia - 01 nov 18 kl. 17:38

Dödsbesked för Kiruna? LKAB har mindre malm än väntat

Kirunas primära existensberättigande, den svenska järnmalmsjätten LKAB, meddelar att bolagets järnmalmsfyndighet i Kiruna inte forsatter nedåt i samma volymer som man trott. Bolagets och därmed Kirunas framtid efter år 2035 är därmed osäker, och det kan alltså handla om ett dödsbesked för staden. En påminnelse om att ändliga resurser är just ändliga.

BT - 13 nov 19 kl. 06:51

Ohållbart långa väntetider för att få bevaka med kamera: ”Inte acceptabelt”

Bristande resurser på datainspektionen innebär idag lång väntan på kamerabevakningstillstånd. I Borås har en förskola väntat nästan ett år på tillstånd. – Det är inte acceptabelt, säger Peder Englund på Borås stads centrum för kunskap och säkerhet..

YLE - 23 jun 15 kl. 14:16

Domstol ogillade Elisas Anviakupp

Det var fel att förkasta de röster de som tre tidigare Anviaägda bolagen hade gett vid senaste bolagsstämma. Det konstaterar Egentliga Finlands tingsrätt i sin dom. När telekombolaget Anvia höll sin senaste bolagsstämma i maj blev det oväntat dramatiskt.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

SmålandsPosten - 27 nov 13 kl. 13:01

Guldtränaren slutar i Malmö FF

Rikard Norling lämnar oväntat det allsvenska mästarlaget Malmö FF. Det känns "ohållbart att fortsätta utan full energi" enligt Norling som rykten nu placerar i norska Brann.- Jag har framfört mina anledningar.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 16:02

Hållbarhet svår fråga för sparare

Intresset för att handla ekologiskt ökar. Men i sitt sparande ägnar många väldigt lite intresse åt hållbarhetsfrågor.Förvirring om vad som kan definieras som hållbart försvårar för spararna, anser ekonomen Günther Mårder.

TA - 23 sep 14 kl. 16:10

Hållbarhet svår fråga för sparare

Intresset för att handla ekologiskt ökar. Men i sitt sparande ägnar många väldigt lite intresse åt hållbarhetsfrågor.Förvirring om vad som kan definieras som hållbart försvårar för spararna, anser ekonomen Günther Mårder.

BT - 23 sep 14 kl. 16:10

Hållbarhet svår fråga för sparare

Intresset för att handla ekologiskt ökar. Men i sitt sparande ägnar många väldigt lite intresse åt hållbarhetsfrågor. Förvirring om vad som kan definieras som hållbart försvårar för spararna, anser ekonomen Günther Mårder.

Alingsås tidning - 13 jul 17 kl. 06:00

Passivhuscentrum i startgroparna

Passivhuscentrum väntar nu spänt på chansen att få visa varför de ska få växla upp och bli ett nationellt informationscentrum för hållbart byggande. Vad kommer det stå i Boverkets upphandling och hur länge har anbudsgivare på sig att lämna bud? Ja, det är frågor som finns på Stora Torget 3A, hos Passivhuscentrum.

Skånskan - 21 jan 19 kl. 05:00

Miljötänk är vardag på Villervalla

SJÖBO Villervalla förskola fick tillsammans med Solvalla bygdegårdsförening ta emot kommunens första hållbarhetspris.
När Skånskan besöker förskolan får barnen lära den hopplösa Skräp-Fia var man ska kasta sitt avfall och att PET-flaskor givetvis ska in i pantmaskinen.Den här dagen dyker den slarviga Skräp-Fia upp bland träden utanför förskolan i Solvalla bygdegård och tycker att det är en jättebra idé att dekorera grenarna med plast- och pappersförpackningar.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya Lyrikvännen känns som en nyfunnen vänskap

Anna Hallberg får nya impulser, men känner sig också trygg i tidskriften som nu byter stad..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Minskning i antalet nya dödsfall i Italien

Antalet nya dödsfall i Italien med koppling till coronaviruset det senaste dygnet är det lägsta på över två veckor. Sammanlagt 525 liv har krävts de senaste 24 timmarna. – Det är goda nyheter, men vi bör inte sänka garden, säger Angelo Borrelli, chef fö.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Coronaviruset dråpslag mot USA:s ekonomi

USA:s dagliga BNP har gått ner med 29 procent jämfört med första veckan i mars, enligt en studie av finansanalysföretaget Moody's Analytics. Den kraftiga inbromsningen är helt unik och går inte att jämföra med andra ekonomiska kriser i landets historia..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vem blir du under coronahotet – den som bedriver häxjakt eller den som gör gott?

Kommentar till forskare: ”Varje gång du tar bussen till jobbet dödar du en mormor.".

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bjöd in till fest – disciplineras av Man City

Kyle Walker är i blåsväder. Den engelske landslagsspelaren bjöd in till fest mitt under coronakrisen. Nu väntar disciplinära åtgärder från hans klubb Manchester City.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klirr i kassan när Gais sände derbyrepris

Superettan-klubbens drag i coronakrisen: derbyrepris från 2009 – och försäljning av virtuell fika. Hur mycket pengar som Gais drog in? 200 000–250 000 kronor, enligt ordföranden Jonas Anderssons uppskattning.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Modochefens kritik: Gynnar bara SHL

Hockeyallsvenska topplaget Modo brandskattas just nu på sina stjärnor. Klubbens sportchef Fredrik Glader är kritisk och menar att Svenska ishockeyförbundets beslut att stänga ned säsongen gjordes utan eftertanke. – Man borde ha diskuterat och bollat för.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

C: Regeringen bör samarbeta med Moderaterna

Centerpartiet vill att Moderaterna hjälper regeringen och samarbetspartierna att arbeta fram kommande krispaket, skriver partiföreträdare på Dagens Nyheters debattsida. "Sannolikheten för att ett nytt omfattande ekonomiskt krispaket behöver sättas in är.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

OS-mästaren vann virtuellt cykellopp

Cykelklassikern Flandern runt kunde inte avgöras som vanligt i år. Då körde tolv åkare loppet hemifrån i stället på sina träningscyklar. Det 260 kilometer långa loppet kortades ner till 32 kilometer och avgjordes virtuellt på söndagseftermiddagen efters.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Veckans viktigaste nyheter

Detta har hänt i veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.