Datormagazin > Teknik

Friday, 03 April, 10:02

Datormagazin - 14 okt 11 kl. 13:38

Microsoft tar över SkypeNy är Skype en del av Microsoft. Mjukvarujättens köp av bolaget för 8,5 miljarder dollar är i det närmaste avslutat..
Läs mer på Datormagazin
Läs mer om:
Skype, Microsoft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Microsoft, taröver , Skype
Mobil - 24 okt 16 kl. 08:56

Microsoft tar bort Skype ur egna mobilerna

När Microsoft uppdaterar Skype blir majoriteten av alla mobiler med Windows som system utan..

E24 - 10 maj 11 kl. 14:08

Bekräftat: Microsoft köper Skype för 53 miljarder kr

Microsoft köper Skype för 8,5 miljarder dollar i kontanter. Det framgår av ett pressmeddelande..

HBL - 21 nov 13 kl. 10:24

Microsoft tar över på Kägeludden

Nokia flyttar till Karaporten i Esbo, där bland annat nätbolaget NSN redan finns.Microsoft tar över Nokias huvudkontor på Kägeludden i Esbo, i samband med att mobiltelefonverksamheten övergår till Microsoft. Nokias extra inkallade bolagsstämma välsignade försäljningen av mobiltelefonerna i tisdags.

Dagensanalys.se - 03 okt 19 kl. 07:50

Microsoft tar över som innovatören bland jättarna

Inte trodde du väl att någon skulle skriva att Microsoft är numera den stora innovatören bland jättarna, men så är det. Igår lanserades flera nya enheter av Microsoft men det var i slutet som man visade sin innovationskraft. Näst sist ut var en tablet/laptop i miniformat med dubbla skärmar.

Dagensanalys.se - 06 apr 18 kl. 21:02

Se hit alla poddare Microsoft lanserar Skype for Content Creators

Microsoft som äger Skype har äntligen fattat att tjänsten kan användas för att producera poddar. Om du ringer upp någon på Skype och vill göra en podd så måste du i dagsläget ladda ned och installera Skype Recorder och betala några spänn för den. Microsoft vill ändra på situationen och lanserar därför Skype for Content Creators.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 11 kl. 05:55

Microsoft köper Skype

Microsoft är nära en uppgörelse om att köpa internettelefonföretaget Skype Technologies för motsvarande drygt 50 miljarder kronor inklusive skulder, uppger en källa med insyn i affären. Överenskommelsen väntas offentliggöras redan under tisdagsmorgonen, enligt källan som vill vara anonym. Microsoft ville inte kommentera och Skype kunde inte nås för en kommentar..

Sydsvenskan - 24 mar 15 kl. 03:27

Microsoft tar sikte på mobilkunderna

Microsoft har inlett ett samarbete med Samsung och andra tillverkare av mobiler och surfplattor. Enligt överenskommelsen ska tillverkarna tillhandahålla program som Word och Skype på enheter med Microsoft-konkurrenten Googles operativsystem Android, uppger bolaget.Utöver Samsung ska ytterligare tio mobiltillverkare installera Microsoftprogram på sina Androidenheter.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 15 kl. 03:27

Microsoft tar sikte på mobilkunderna

Microsoft har inlett ett samarbete med Samsung och andra tillverkare av mobiler och surfplattor. Enligt överenskommelsen ska tillverkarna tillhandahålla program som Word och Skype på enheter med Microsoft-konkurrenten Googles operativsystem Android, uppger bolaget.Utöver Samsung ska ytterligare tio mobiltillverkare installera Microsoftprogram på sina Androidenheter.

Mobil - 02 jun 17 kl. 16:02

Microsoft moderniserar Skype

Säger man ordet meddelandetjänst så tänker sannolikt de flesta av oss inte på Skype i första hand. Den saken vill Microsoft uppenbarligen ändra på, för nu har man presenterat ett helt omarbetat Skype. Inspirationen har man med all önskvärd tydlighet hämtat från konkurrenter som Snapchat, Whatsapp och Facebook Messenger..

SvD - 24 mar 15 kl. 03:26

Microsoft tar sikte på mobilkunderna

Microsoft har inlett ett samarbete med Samsung och andra tillverkare av mobiler och surfplattor. Enligt överenskommelsen ska tillverkarna tillhandahålla program som Word och Skype på enheter med Microsoft-konkurrenten Googles operativsystem Android, uppger bolaget..

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - 16 timmar sedan

Kraften i power over ethernet – PoE

Power over ethernet, PoE, spänner över ett allt större produktspann. Vi reder ut begreppen och ger svar på vad det är och varför du också ska använda det..

Datormagazin - 18 timmar sedan

Programtips: Reaper 5.978

Reaper är ett proffsverktyg för en DAW - Digital Audio Workstation. Du kan importera valfri ljudkälla, inklusive MIDI, och sedan kan du bearbeta ditt ljudalster till dess att du blir nöjd..

Datormagazin - Igår: 07:12

Så jobbar du säkrare hemifrån enligt MSB

Att jobba hemifrån innebär många gånger stora omställningar. Nu har MSB tagit fram ett par dokument som ska göra att vi alla jobbar lite säkrare..

Datormagazin - Igår: 13:28

Fitbit Charge 4 – ett smartare aktivitetsarmband

Kan Fitbit Charge 4 vara prylen som får alla stillasittande distansarbetare att aktivera sig? Ja, helt omöjligt är det inte..

Datormagazin - I förrgår: 08:42

Test: Gigabyte Aorus KD25F

Aorus KD25F är en av Gigabytes senaste flaggskeppsskärmar för gaming och som vanligt när det kommer till Aorus ligger fokus på laggfritt spelande..

Datormagazin - I förrgår: 17:33

M.2 och PCIe

Fråga: Vad används PCI-E 3.0x1 till? Jag ska också använda lagringsenhet M.

Datormagazin - I förrgår: 12:37

Datorer som passar för trading

Texten nedan är en annons av och från finanso.se När du handlar med aktier är kunskaper och talang inte det enda som krävs, utan du måste även ha rätt verktyg. Eftersom nästan all aktiehandel görs online idag är en dator det viktigaste verktyget.

Datormagazin - I förrgår: 11:54

Jabra släpper Evolve2 85 – lyxlurar för jobbet

Jabras nya headset i Evolveserien, Evolve2 85, bockar av i stort sett allt på vår vill-ha-lista. Men skam vore väl annars, de kostar cirka 4 800 kronor..

Datormagazin - 31 mar 20 kl. 09:19

Test: Xiaomi Mi Note 10

Här är basmodellen av Mi Note 10 från Xiaomi. En mobil där fokus ligger på den nya kameran på 108 megapixel. Men låt inte upplösningen lura dig..

Datormagazin - 30 mar 20 kl. 16:08

Test: AOC CU34G2

Vi testar AOC:s senaste Freesync-optimerade skärm. Enheten är ultrabred med 21:9-format och en upplösning på 3 440 x 1 440 pixel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.