Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 30 March, 21:07

Affärsvärlden - 14 okt 11 kl. 15:36

Juholt: Jag sitter kvarMed ett enigt verkstllande utskott i ryggen r Hkan Juholt redo att fortstta som Socialdemokraternas partiledare..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JuholtJag sitter , kvar
BT - 20 jan 12 kl. 13:08

Håkan Juholt kvar - tills vidare

Håkan Juholt sitter tills vidare kvar som partiledare, trots att några S-distrikt öppet krävt hans avgång. Se tv-klippet längst ned i artikeln. Striden riskerar att klyva Socialdemokraterna ?

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 12 kl. 20:40

Juholt kvar ? oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna ? men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

NT - 20 jan 12 kl. 20:37

Juholt kvar - oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna - men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

UNT - 20 jan 12 kl. 20:37

Juholt kvar - oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna - men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

DI - 20 jan 12 kl. 13:30

Därför sitter Juholt kvar

Partikulturen, bristen på motkandidater och det faktum att valet börjar närma sig är de främsta skälen till att Håkan Juholt troligen får sitta kvar som partiledare för S. Det säger författaren och S-kännaren Christer Isaksson..

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

FLASH:Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom..

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 16:45

Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom.
.

Kristianstadsbladet - 20 jan 12 kl. 16:47

Juholt kvar som partiledare

Foto: Scanpix
"Han har åkt hem till Oskarshamn för att vila."
Efter flera långa överläggningar under tordagen och fredagen kom Jämtin ut för att berätta vad som sagts på Socialdemokraternas verkställande utskott. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för Juholt och han sitter kvar, men har efter de långa mötena åkt hem till Oskarshamn för att vila upp sig efter den turbulens som varit i media den senaste tiden.

E24 - 21 jan 12 kl. 03:02

Juholt kvar - men vad händer i dag?

Socialdemokraternas verkställande utskott har deklarerat sitt fortsatta förtroende för Håkan Juholt. Men enskilda socialdemokrater och flera partidistrikt har krävt partiledarens avgång. Och allt eftersom fredagen gick blev ryktena intensivare om att VU egentligen beslutat att han inte kan sitta kvar..

Barometern - 25 mar 20 kl. 10:29

Håkan Juholt kvar på Island

Utrikesdepartementet beslutat att tillfälligt kalla hem viss personal. Det beslutet gäller inte ambassadör Håkan Juholt. ”Jag är kvar och frontar arbetet på ambassaden.

Expressen - 14 okt 11 kl. 16:14

Juholt kvar som S-ledare: "Ber om ursäkt"

Håkan Juholt fortsätter som partiledare. Efter VU-mötet på fredagen höll partiledaren en presskonferens på partihögkvarteret. - Jag började på morgonen presentera en idé om att jag har kraft och vilja att åka ut i landet och lyssna, berätta och höra vad många människor tycker, sa han..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Bankaktier faller efter slopade utdelningar

Aktien i Unicredit, Italiens största bank, faller med nästan 5 procent på Milanobörsen sedan banken dragit tillbaka ett förslag om utdelning och återköp av aktier. Beslutet ligger i linje med rekommendationer från Europeiska centralbanken (ECB)..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

SCA återkallar utdelningsförslaget

Skogskoncernen SCA:s styrelse har beslutat att återkalla sitt utdelningsförslag inför årsstämman som en försiktighetsåtgärd och för att bättre kunna överblicka coronapandemins konsekvenser..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Landeborn: Då kan man ta börsoron med lugn

De bästa börsdagarna ofta kommer direkt efter de allra värsta – så även denna gång, skriver Danske Banks sparekonom Maria Landeborn i ett veckobrev och pekar på de faktorer som gör att man kan ta den rådande oron med lugn..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Flera nya namn in i Leo Vegas styrelse

Valberedningen i bettingbolaget Leo Vegas föreslår att Mathias Hallberg, Carl Larsson, Per Norman och Torsten Söderberg väljs in i styrelsen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Assa Abloy sänker utdelningen

Assa Abloy ändrar det föreslagna utdelningsförslaget till 2:00 kronor från tidigare 3:85 kronor. Detta som en följd av rådande osäkerhet från coronautbrottet..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Trump och Putin ska diskutera priskriget på olja

Donald Trump kommer att prata med sin ryske kollega Vladimir Putin på måndagen för att diskutera olja och det priskrig som pågår mellan Ryssland och Saudiarabien..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Getinge i topp på oregelbunden börs

Stockholmsbörsen inledde måndagen på plus men index föll snabbt tillbaka och pendlade sedan mellan plus och minus..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Nordea: Bolaget står emot stormen - köp

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Dustin till köp från behåll. Riktkursen sätts till 67 kronor..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Historiskt höga varsel

Antalet varslade i mars är historiskt högt och arbetslösheten kan komma att stiga till 10 procent. Det sade Annika Sundén, analyschef, vid en presskonferens på måndagen..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Börsen vände dur till moll

Stockholmsbörsen inledde måndagen optimistiskt men föll snabbt ned under nollstrecket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.