Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 30 March, 02:52

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 14:27

Ett enigt VU stöttar Håkan JuholtMötet med Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott, som beskrivits som ett ödesmöte för Håkan Juholt, har drog ut på tiden ochvid 15:30-tiden var den slut. Ett enligt VU ställer sig bakom Juholt.
Medlemmar avgör om jag sitter kvar, sade Juholt i morse när han gick in.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
VU, Håkan Juholt, Socialdemokraternas, Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett enigtVU , stöttar, Håkan, Juholt
Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 08:30

Det enda gymnasiet stänger

Foto: Peter Åklundh
Östra Göinge kommun blir utan gymnasieskola. Intagningen stängs och ungdomsgymnasiet avvecklas på Stenforsaskolan i Sibbhult. Ett enigt omsorgs- och utbildningsutskott tog beslutet i går.

YLE - 12 jul 15 kl. 18:45

Oppositionen missnöjd med informationsgången

Stora utskottet samlades i två repriser på söndagen för att rösta om Finlands linje och finansminister Alexander Stubbs (Saml) mandat. Oppositionen tycker den fick information för sent – Vi är missnöjda med den här situationen. Det är verkligen inte bra att vi får information genom medierna, säger Tytti Tuppurainen (SDP).

YA - 19 maj 14 kl. 06:30

Renare men dyrare med nytt verk

Foto: Ulf Mårtensson
Renare vatten som uppfyller kraven, höjd prislapp för kunderna. Rosendals reningsverk måste byggas om och kommunstyrelsen har nu sagt ja till upphandling av 60-miljonersprojektet.
Badhuset är inte den enda vattenrelaterade anläggningen i Tomelilla som ska uppdateras.

Cornucopia - 13 aug 14 kl. 20:01

Uppsamling om IS - islamism börjar diskuteras i svensk press

En konsekvens av IS-terroristernas massmord, folkmord och etniska rensning i Irak är att media nu börjat tala om vad islamism står för och innebär. Bonnier/Expressen har en mycket bra artikel som förklarar bakgrunden och våldets profet Qutbs läror och faktiska modernisering av den tidigare fredliga islam från 50-talet och framåt.

Ska ni läsa en enda artikel i gammelmedia idag så är det ovanstående artikel hos Bonnier/Expressen.

YLE - 11 apr 15 kl. 07:00

Små partier i Raseborg stöder Simola - de stora tiger

Kimitoöns kommundirektör Tom Simola får stöd av de små partierna i Raseborg inför valet av ny stadsdirektör den 27 april. SFP är enig om en kandidat medan SDP:s fullmäktigegrupp har inte ännu diskuterat sig fram till en gemensam kandidat. Stadsstyrelsen i Raseborg möts på måndag för att diskutera valet av stadsdirektör.

Skånskan - 22 sep 18 kl. 15:00

Dammar av planerna på villaområde i park

Hörby Hörby kommun dammar av planerna på att bygga bostäder i parken vid Älvdalen. Detta trots att förslaget stötte på hårt motstånd förra gången det var uppe.
– Vi kan inte ha en massa plättar här och var som skulle kunna användas för bostäder, säger kommunalrådet Susanne Meijer (S).

BT - 22 aug 13 kl. 21:54

Härbärge för hemlösa i Borås

Den 1 november ska Borås första härbärge för hemlösa vara i gång. Kostnaden beräknas bli cirka tre miljoner kronor för härbärget som kommer att ha 15-20 platser. Det ursprungliga förslaget till program mot hemlöshet fick synpunkter och jobbades om.

UT - 29 jun 14 kl. 08:04

MP: Så överklagar ni Ubbarp

Så här gör ni för att överklaga beslutet om Ubbarpspaketet. Det twittrade Miljöpartiet i Ulricehamn om efter fullmäktiges beslut. Men vem som skrev är oklart.

UT - 29 jun 14 kl. 08:04

MP: Så överklagar man Ubbarp

Så här gör ni för att överklaga beslutet om Ubbarpspaketet. Det twittrade Miljöpartiet i Ulricehamn om efter fullmäktiges beslut. Men vem som skrev är oklart.

YLE - 21 aug 15 kl. 06:15

Kyrkslättpolitiker vill veta vad asylenheten kostar

Snart kan det bli aktuellt med en stadigvarande flyktingförläggning i Kyrkslätt. Politikerna vill nu veta vad det skulle kosta och är kraftigt splittrade i frågan, också inom partierna. På måndag ska Kyrkslättpolitikerna få information om de 250 asylsökandena som Helsingfors flyktingförläggning tillfälligt har placerat i Evitskog i Kyrkslätt.

Skånskan - 10 maj 17 kl. 08:00

Susanne Meijer (S): ”Det är en liten plätt vi pratar om”

HÖRBY Kommunledningen backar inte om scenplanerna. Till nästa Valborg ska utescenen stå klar. Det berättar kommunalrådet Susanne Meijer (S).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.