SVT > Videos

Friday, 03 April, 18:32

SVT - 14 okt 11 kl. 15:31

Permanentboende planeras i ÅreDet råder bostadbrist i Åre och inflyttningen till byn minskar. Men nu vill en privat aktör bygga permanentbostäder i Åre å det händer inte ofta. Å det här välkomnar kommunstyrelsen. Medverkande: Anna-Caren Sätherberg (S), oppositionsråd Åre Kina Eldrot, Årebo Patrik Runmon, Årebo.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Åre, Caren Sätherberg, Eldrot, Runmon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Permanentboende, planerasi , Åre
Alingsås tidning - 08 okt 12 kl. 07:43

Här planeras för 150 nya bostäder 

ALINGSÅS: Omvandling till permanentboende och 150 nya bostäder i ett attraktivt vattennära område. Det är planen för utvecklingen av Färgens östra strand. Men innan bygget kan komma igång krävs det att vissa frågetecken rätas ut..

NSD - 10 maj 12 kl. 10:24

Fritidshus lockar permanentboende

Att köpa ett fritidshus för att ha det som permanentboende lockar allt fler norrlänningar. Men tomt är inte viktigt..

YA - 08 jul 17 kl. 00:01

Får inte bygga ut – möjliggör permanentboende

Den planerade utbyggnaden av fritidshuset möjliggör permanentboende, vilket kan störa försvarets verksamhet. Därför får fastighetsägaren nej både hos kommunen och länsstyrelsen..

YLE - 15 mar 13 kl. 04:19

Svårt veta hur mycket vindkraft som planeras

Att visa hur mycket vindkraft det planeras och byggs i Finland är nästintill omöjligt. Det finns ingen myndighet som har ansvar för att hålla koll på vilka vindkraftsprojekt som är under arbete i hela landet. Den statistik som finns till handa är sammanställd av lobbyorganisationen Finska vindkraftföreningen.

Magazin24 - 07 mar 13 kl. 10:04

Ny förskola planeras på Parkrinken

Stadsarkitektkontoret i Köpings kommun har tagit fram en samrådshandling där planer på en ny förskola intill Folkets Park presenteras. I handlingen framgår det att syftet med detaljplanen är att möjliggöra byggandet av en förskola på Skogsborg 1:1, området intill Folkets Park där ishockeyrinken Parkrinken låg. Det aktuella området Skogsborg 1:1 pekades i september 2012, i en översiktsplan som antogs av Köpings kommunfullmäktige, ut som ett tänkbart nytt bostadsområde, där exempelvis radhus, flerfamiljshus i form av punkthus eller äldreboende/seniorboende kunde vara aktuellt.

SmålandsPosten - 24 aug 13 kl. 08:23

250 nya bostäder planeras

Nu planeras det för ytterligare ett bostadsområde på Hovshaga. Den idag obebyggda ytan mellan Hovshaga kyrkogård och centrum planeras rymma mellan 200 och 250 bostäder. Hovshaga har av kommunen pekats ut som ett stadsutvecklingsprojekt och även om detaljplanearbetet för första etappen, Hovsdal, inte är klart eftersom planerna överklagats, går kommunen nu vidare med etapp två.

YLE - 05 jun 17 kl. 15:04

Evenemangscentrum med tornhotell och ishall för TPS planeras vid Logomo i Åbo

Ett upplevelse- och evenemangscentrum för 480 miljoner euro planeras till Logomo i Åbo. På området ska det byggas en ny allaktivititetsarena som blir ny arena för ishockeylaget TPS, som flyttar från Åbohallen. På området planeras också ett upplevelsecentrum som är menat för barnfamiljer, där ska bland annat finnas en lek- och äventyrspark.

Kristianstadsbladet - 10 aug 11 kl. 14:46

Flera nya områden planeras

Kulltorp, Färlöv, Åhus, Österäng och Balsby. Det är områden som snart kommer att bebyggas mer, för såväl bostäder som skolor och äldreboenden.
KRISTIANSTAD.

BT - 14 jan 15 kl. 09:17

Bostäder planeras på parkeringen

Ett 50-tal lägenheter planeras på gamla textilmuseets parkering. Om allt går vägen hoppas Hökerum Bygg ha ett färdigt bygglov i maj eller juni. Hökerum bygg planerar att bygga bostadsrätter intill Spinneriet, det gamla Textilmuseet.

YLE - 31 jan 17 kl. 17:27

Nytt affärscentrum planeras på gamla Roadside-tomten i Hangö

Fastighetsbolaget Castor Real Estate planerar ett närmare 4 000 kvadratmeter stort affärskomplex i hörnet av Sandövägen, Kapellhamnsvägen och Källvägen i Hangö. Företaget CastorCon med samma ägare har liknande planer vid Genvägen i Ekenäs, men företaget yppar ännu inga detaljer om sina planer. Castor Real Estate har köpt upp den tidigare så kallade Kesoil-tomten vid Sandövägen i Hangö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.