SVT > Videos

Thursday, 02 April, 06:17

SVT - 14 okt 11 kl. 15:25

Palatset slår upp sina portar
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Palatsetslår upp sina , portar
Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 04:00

Upp med portarna! Det tog lång tid men till slut kom vågen fram till palatset.

Det finns inte mycket kvar av den en gång sex kilometer långa mur som omgärdade sultanens palats i Yogyakarta på Java i Indonesien. De vita portarna i norr och söder är kvar, precis som de runda hörntornen – men i övrigt finns inga synliga gränser mot omvärlden. Men alla Yogyakartabor vet var muren en gång gick – och att det är en annan värld där, på andra sidan.

Skånskan - 08 maj 19 kl. 18:00

Zinkstatyerna tillbaka på Wienska Palatset

MALMÖ Wienska Palatset har återfått sina zinkstatyer efter den omfattande restaureringen. På tisdagen monterades de åter tillbaka. Ett arbete som dock inte gick helt felfritt när handen på en av statyerna gick av.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Barnkulturhuset Palatset i konkurs

Barnkulturhuset Palatset på Riddarholmen i centrala Stockholm har gått i konkurs, bara drygt tre månader efter starten.Bolaget Palatset Riddarholmen AB har lämnat in en konkursansökan i Stockholms tingsrätt. Stiftelsen Palatset finns dock kvar, uppger Svenska Dagbladet.

Politikerbloggen - 29 apr 11 kl. 12:03

FLYR SAGERSKA Reinfeldts flyttar när palatset renoveras

FASTNADE I HISSEN. Familjen Reinfeldt tvingas flytta från Sagerska då palatset måste renoveras. Renoveringsbehoven beskrivs som akuta.

NT - 14 jan 12 kl. 13:13

Palatset har inte gett upp hoppet

På lördagen var det öppet hus på nedläggningshotade barnkulturhuset Palatset i Stockholm. Men redan i fredags stod det klart att Palatset inte kommer slå igen efter helgen, som man tidigare befarat. Efter samtal med jurister har man beslutat att leta fler finansiärer i ytterligare några veckor, skriver SVT:s "Kulturnyheterna"..

YA - 25 okt 13 kl. 03:59

Det obefästa palatset

1930 var min far 18 år och hade redan arbetat fyra år på Kilsunds textilfabrik i Borås.
Det året valdes han till ordförande i den lokala fackföreningen. Den ryska revolutionen låg nära i tiden och påverkade ännu politiska stämningar i Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 25 okt 13 kl. 03:59

Det obefästa palatset

1930 var min far 18 år och hade redan arbetat fyra år på Kilsunds textilfabrik i Borås.
Det året valdes han till ordförande i den lokala fackföreningen. Den ryska revolutionen låg nära i tiden och påverkade ännu politiska stämningar i Sverige.

Kristianstadsbladet - 02 mar 14 kl. 07:24

Palatset var ett "renoveringsobjekt"


Bilderna på den överdådiga - och enligt många osmakliga - lyxen i den avsatte ukrainske presidenten Viktor Janukovytjs residens har fascinerat hela världen, och setts som en illustration av korruptionen under hans styre.Men enligt Janukovytj själv var det 620 kvadratmeter stora palatset "ett renoveringsobjekt" när han tillträdde. - Huset var gammalt.

BT - 02 mar 14 kl. 07:25

Palatset var ett "renoveringsobjekt"

Bilderna på den överdådiga - och enligt många osmakliga - lyxen i den avsatte ukrainske presidenten Viktor Janukovytjs residens har fascinerat hela världen, och setts som en illustration av korruptionen under hans styre. Men enligt Janukovytj själv var det 620 kvadratmeter stora palatset "ett renoveringsobjekt" när han tillträdde.- Huset var gammalt.

YLE - 15 maj 15 kl. 14:37

HIFK portar våldsamma fans

Både polis och ordningsvakter fick ta i med hårdhandskarna då HIFK:s fotbollsanhängare skämde ut sig i Tammerfors på torsdag. Nu går klubben ut och fördömer beteendet. Dessutom portar klubben personer involverade i incidenten.

NT - 10 apr 11 kl. 14:22

Palatset får 4 miljoner kronor

Palatset, det 5000 kvadratmeter stora kulturhuset för barn som håller på att färdigställas på Riddarholmen i Stockholm får i år 4 miljoner kronor av Stockholms stad, skriver Dagens Nyheter. Stockholms kulturborgarråd Madeleine Sjöstedt (FP) motiverar kommunens satsning på verksamheten med att efterfrågan på bra barnkultur är stor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.