Eurosport > Sport

Monday, 06 April, 23:07

Eurosport - 14 okt 11 kl. 15:20

Simning - Elittränare i bråk med simförbundetEtt storbråk har blossat upp inom svensk simning. Landets elittränare kritiserar Svenska simförbundet för att elitcentret i Eriksdalsbadet inte fungerar. "VM-resultaten talar för sig själva", säger Hans Chrunak..
Läs mer på Eurosport
Läs mer om:
Svenska, Eriksdalsbadet, Hans Chrunak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Simning, Elittränarei , bråkmed , simförbundet
Skånskan - 27 apr 16 kl. 16:27

Löddeklubbar bildar allians för ny simhall

Löddeköpinge Bygg ett bantat bad för allmänheten i Kävlinge, och en enklare simanläggning i Löddeköpinge.
Det föreslår den nybildade föreningsalliansen Sportcentersyd i Löddeköpinge i ett medborgarförslag till kommunens politiker.– Det är väsentligt billigare att bygga en anläggning som bara är inriktad på simning.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 16:38

Efter konkursen: Höörs simmare går till Hörby

SIMNING Det har gått lite drygt tre veckor sedan simmarna och deras tränare nåddes av det minst sagt oväntade beskedet att deras klubb, Höörs Simsällskap, försatts i konkurs.– Konkursen slog ner som en bomb. Ett chockartat besked för mig och de andra ledarna, meddelar Carina d’Aubigné, numera före detta chefstränare i Höörs SS.

YLE - 13 maj 14 kl. 13:45

Förbundspennan: Plask i SFI-bassängen

Det sjuder i simbassängen som aldrig förr. SFI-simningen är på väg mot de stora framgångarna. En förutsättning för att uppnå framgång är förstås ett bra arbete i föreningarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.