DN > Utrikes

Monday, 30 March, 11:35

DN - 14 okt 11 kl. 09:38

Starka känslor kring oljekatastrofDen filippinska fartygsbesättningen hålls gömd av rädsla för hämndaktioner, och surfnäringen i området håller på att slås ut. Det är några av följderna av oljekatastrofen kring fartyget Rena vid Nordön i Nya Zeeland..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Rena, Nordön, Nya Zeeland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, känslorkring , oljekatastrof
Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 11:31

Empati och Sympati – att hantera starka känslor

Vi har under de senaste tvåhundra åren i Sverige lärt oss att det är viktigt att vara rationell och bete oss på ett korrekt och sansat sätt. När alla är lugna är det lätt att vara empatisk och sätta sig in i andras situation. Det är när du kommer i kontakt med starka känsloyttringar som det bli betydligt svårare.

Dagensanalys.se - 05 dec 17 kl. 10:00

Reklam som väcker starka känslor ökar försäljningen

Reklam som väcker starka känslor visar sig och sälja bättre enligt en ny studie. Bakom upptäckten finner vi företaget ThinkTV som vill slå ett slag för tv-reklam. Enligt dem är det den bästa kanalen för att visa budskap som väcker känslor och kan då också konvertera fler konsumenter till köp.

BT - 31 okt 13 kl. 09:21

Starka känslor i barnmorskan

Barnmorskan är en berättelse från andra världskriget. Den utspelar sig åren 1944-1945 uppe i det nordligaste Finland, i Petsamo-området, där gränserna suddas ut och där det ibland är svårt att veta om man är i Finland, Norge eller Ryssland; svårt att veta vem som är fiende eller vän. Glimtvis ges läsaren det smutsiga, det råa, det som utspelar sig mellan människor i krig, det som måste göras för att kunna överleva.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 07:00

Åklagarbeslut har väckt starka känslor

Foto: Tommy Svensson
Att åklagaren lagt ner förundersökningen om misstänkt miljöbrott efter utsläppet i Ängamöllebäcken har väckt starka känslor hos boende runt bäcken. Ingen ställs till svars, menar de.
På måndagen rinner Ängamöllebäckens vatten till synes friskt och klart förbi Torgil Bertilssons boningshus utanför Vä.

SR - 04 sep 15 kl. 14:52

Adhd-granskning väcker starka känslor

Under veckan har Vetenskapsradion granskat adhd-läkemedel. Serien har väckt många starka reaktioner. Veckomagasinet sammanfattar lyssnarnas upplevelser och kommentarer på Vetenskapsradions granskning "Adhd och pillerboomen" och vi tar upp frågan om varför adhd väcker så starka känslor?.

GT - 28 feb 19 kl. 19:58

Starka känslor kring dödade labradorerna

Djurförsöken med de sex labradorerna på Göteborgs universitet har rört upp starka känslor. Allvarliga hot och hatmeddelanden har riktats mot forskare och djurskötare.– Jag har förståelse för att just hundar väcker känslor.

Expressen - 04 feb 13 kl. 14:40

"Film om Beckers liv väcker starka känslor"

Gitarrgeniet Jason Becker drabbades av ALS och blev hårdrockens Stephen Hawking. Filmen om hans liv väcker enormt starka känslor..

Expressen - 08 apr 13 kl. 09:30

Dottern om Gundes tårar: "Starka känslor"

Gunde Svans tårar över dottern Julias sjukdomsbesvär berörde ett helt land. Nu har skidtalangen Julia Svan själv kommenterat pappans sammanbrott. ?

SmålandsPosten - 18 jun 13 kl. 06:59

Vargens ankomst väcker starka känslor hos fårägare

Vargen utgör ett hinder för en levande landsbygd, det öppna landskapet och den så viktiga livsmedelsproduktionen. Politiken har aktivt arbetat för en större vargstam. Därför är det också statens ansvar att täcka de kostnader som rovdjuren för med sig, skriver Lars-Ove Johansson , LRF Sydost.

SVT - 14 jul 13 kl. 08:10

Starka känslor efter Zimmermandomen

Utanför domstolen väckte den friande domen starka känslor bland alla som samlats för att visa sitt stöd för Martins familj..

DalaDemokraten - 02 aug 13 kl. 05:50

Vårdflytt fortsätter väcka starka känslor

DALA-FLODA Koncentrationen av distrikts­sköterskemottagningarna i Mockfjärd och Björbo till vårdcentralen ?i Djurås väcker fortfarande starka känslor hos invånarna i den västra ....

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Grannarna bjuder på det basala: ”Lådan lever sitt eget liv”

När Kaarin Toivonen såg hur folk delade inlägg om tomma hyllor i matbutikerna fick hon för sig att öppna sitt eget skafferi för att stötta….

DN - 15 minuter sedan

Misstänkt mordbrand när fritidsgård i Trollhättan brann ner till grunden

Fritidsgården Lexington i Trollhättan brann på söndagen ner till grunden. Polisen utreder händelsen som grov mordbrand och uppger för DN….

DN - 15 minuter sedan

Sjukvårdsdirektören: ”Vi måste sikta på en tredubbling av intensivvårdskapaciteten”

Intensivvårdsbehovet i Stockholm har fördubblats den senaste veckan, konstaterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson under en….

DN - 1 timme sedan

Succéserien ”Kalifat” slår rekord på SVT Play

Den omdebatterade dramathrillern ”Kalifat” har slagit rekord på SVT Play när det kommer till vuxendramaserier..

DN - 2 timmar sedan

Tre av tio bevakningsföretag har icke godkänd personal

Tre av tio bevakningsföretag har personal som inte är godkänd, visar länsstyrelsernas granskning av auktoriserade bevakningsföretag år 2018….

DN - 2 timmar sedan

Hitmakaren Alan Merrill död i coronaviruset

Originalrösten och en av låtskrivarna bakom världshiten ”I love rock'n'roll”, Alan Merrill, har avlidit efter att ha insjuknat i….

DN - 3 timmar sedan

Två döda och flera smittade på äldreboende i Falkenberg

Två personer på ett äldreboende i Falkenberg har avlidit i covid-19. Ytterligare fem boende har testats positivt..

DN - 3 timmar sedan

Inbrott i bank – tjuvar tog sig in via taket

Med hjälp av stegar tog sig inbrottstjuvar in i Danske Banks kontor i Sisjön i Göteborg sent på söndags kväll..

DN - 3 timmar sedan

Kraftigt nedåt för aktiekurserna i Tokyo

Tokyobörsen föll 3 procent när handeln öppnade på måndagsmorgonen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.