Polisen > Nyheter

Friday, 03 April, 09:32

Polisen - 14 okt 11 kl. 15:16

Polisen i Skåne om lördagens utmaningarSkånepolisen kallade till presskonferens med anledning av lördagens utmaningar med fotbollsmatch på Swedbank Arena och Sveridemokraternas Ungdomsförbunds demonstration i centrala Malmö..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Skåne, Swedbank Arena, Sveridemokraternas Ungdomsförbunds, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poliseni , Skåneom , lördagens, utmaningar
VBL - 26 sep 12 kl. 09:04

Polisen informerar om gårdagens kidnappning

Polisen ger i dag ut mera uppgifter om gårdagens kidnappning av en åttaårig flicka. Flickan var på väg hem från skolan då hon fördes bort i en skåpbil i Tavastila i Kotka..

YLE - 08 maj 17 kl. 11:31

HJK-supportrar klagar till JO efter att polisen avbröt matchresa till Vasa

HJK-supportrarna har lämnat in ett klagomål till Justitieombudsmannens kansli efter att polisen avbröt lördagens matchresa till Vasa. Två bussar med HJK-supportrar stoppades av polisen i Ilmajoki på lördagen då de var på väg från Helsingfors till Vasa för att se ligamatchen mellan HJK och VPS. Orsaken var att polisen misstänkte att flera personer i bussarna hade varit inblandade i påskaftonens slagsmål i Mariehamn mellan anhängare från HJK och svenska Hammarby.

Polisen - 13 apr 11 kl. 17:35

Polisens framtida utmaningar

Polisens satsningar mot ungdomsbrottslighet och grov organiserad brottslighet fortsätter. Dessutom ska polisen få fler befogenheter vid mängdbrottsutredningar. En annan viktig fråga som togs upp på Polisriksdagen är polisutbildningens framtid.

Skånskan - 27 nov 15 kl. 11:29

Polisen laddar upp inför demonstration

lund På fredagen invigdes Sverigedemokraternas landsdagar i Lund. Polisen spärrade av Scandic Star hotell, där det politiska mötet äger rum, och en yta runt omkring för att få överblick.
Samtidigt förberedde sig polisen för lördagens planerade motdemonstration.

Polisen - 01 jul 16 kl. 14:54

Polisen i Almedalen

Våldsbejakande extremism, brott mot välfärdssystemen, prioriterade områden och framtidens utmaningar. För första gången sluter sex myndigheter inom rättsväsendet upp för en gemensam dag om rättssäkerhet, trygghet och demokrati i Almedalen..

Polisen - 15 jan 18 kl. 16:37

Tufft år med utmaningar inför 2018

Polisen i region Stockholm har just nu 660 pågående förundersökningar som rör grova våldsbrott och antalet skjutningar har ökat jämfört med förra året. Under 2018 kommer arbetet mot grovt kriminella personer och nätverk att ytterligare intensifieras..

Polisen - 22 mar 13 kl. 14:57

Lördagens manifestationer i Malmö

Skånepolisen har hög beredskap inför lördagens manifestationer på Stortorget i Malmö. Vissa svårigheter att röra sig i centrum under förmiddagen och en del av eftermiddagen kan ändå förväntas. Det finns indikationer på att ordningsstörningar kan uppstå..

Polisen - 23 mar 13 kl. 17:28

Sammanfattning av lördagens manifestationer i Malmö

Lördagens manifestationer i Malmö avlöpte i huvudsak lugnt och utan särskilda ordningsstörningar. Ett antal personer omhändertogs för störande av ordning och två personer greps misstänkta för förberedels av allmänfarlig ödeläggelse..

Polisen - 03 sep 17 kl. 11:50

Polisen söker fortfarande en grå Golf

Med anledning av gårdagens mord i Tumba är Polisen fortfarande intresserad av observationer och tips..

Polisen - 31 okt 13 kl. 13:46

Gårdagens polisinsats i Simrishamn

Under onsdagen genomförde polisen en polisinsats som bland annat gjorde att en fastighet med lägenheter evakuerades. Händelsen har nu övergått i förundersökningsfas och en man är anhållen..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 18 timmar sedan

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - 20 timmar sedan

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - 21 timmar sedan

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - 21 timmar sedan

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - 22 timmar sedan

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - 22 timmar sedan

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Polisen - Igår: 06:04

SU stärker sin spaningsverksamhet

Under 2019 har avdelningen för särskilda utredningar (SU) förstärkt sin spaningsverksamhet som en del i att stärka kvaliteten och oberoendet ytterligare. Det framgår av SU:s årsrapport för 2019 som Polismyndigheten har lämnat in till regeringen..

Polisen - Igår: 16:42

Studentkortegen i Västerås 2020

Vi vet ännu inte om studentkortegen kan genomföras i år med anledning av covid-19 och effekterna av coronaviruset. Senast den 5 maj fattas beslut om det..

Polisen - Igår: 15:10

Ökat förtroende för polisen tredje året i rad

Allmänhetens förtroende för polisen fortsätter att stiga i den årliga SOM-undersökningen och är på den högsta nivån sedan mitten av 1990-talet. Polisen rankas också högt i varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index..

Polisen - Igår: 13:55

Falsk e-post med polisen som avsändare

Polisen är inte avsändare till ett falskt e-postmeddelande som uppmanar mottagaren att infinna sig hos polisen den 4 april klockan 11:00..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.