BT > Nyheter

Monday, 06 April, 22:59

BT - 14 okt 11 kl. 14:29

Markbo åtalas för flera våldsbrottEn 50-årig markbo åtalas för en rad våldsbrott som har utförts på olika platser i kommunen.
I augusti stal han en avbitartång i en affär. När ägaren konfronterade honom utomhus och bad att få tillbaka stöldgodset så gjorde 50-åringen stickande utfall mot honom och sa bland annat ?du ska passa dig din jävel?.
Drygt en månad senare var han hemma hos en kvinna och gav sig på henne genom att sparka på ett ben, nypa henne i ett bröst och ta struptag på henne.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Markboåtalas för flera , våldsbrott

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Ljummet mottagande för mobil strömningstjänst

Den nya strömningstjänsten Quibi har lanserats i USA. Affärsidén – originalproduktioner med tiominutersavsnitt som enbart går att se i mobilen – är framtidens modell, enligt initiativtagaren Jeffrey Katzenberg. Men den nya tjänsten tas inte emot med hurrarop..

BT - 1 timme sedan

Spanien begraver sina döda på löpande band

Det finns knappt tid för ett sista farväl i det hårt virusdrabbade Spanien – där begravningar genomförs på löpande band. Det finns ingen tid att förlora eftersom köerna av likbilar nästan är lika konstanta som röken som stiger från krematorierna..

BT - 1 timme sedan

Trandans utan folkfest vid Hornborgasjön

Det brukar vara högsäsong och trångt på åskådarplats. Men coronavirusets framfart märks även vid Hornborgasjön. I år får tranorna till stor del ha sjön för sig själva..

BT - 1 timme sedan

Ingen Roskildefestival i år

BT - 1 timme sedan

Kris i Bollnäs: "För dyr spelartrupp"

Kanslipersonal sägs upp och klubbchefsrollen försvinner. Det är två åtgärder som bandyklubben Bollnäs gör för att rädda ekonomin..

BT - 1 timme sedan

TT-FLASH: Johnson intensivvårdas

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson intensivvårdas för covid-19, rapporterar BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.