Dagens Medicin > Nyheter

Thursday, 02 April, 21:49

Dagens Medicin - 14 okt 11 kl. 15:59

Svensk midsommar försämrade hjärtsviktAtt fira midsommar kan förvärra symtomen vid svår hjärtsvikt. Det tyder en svensk studie på.  .
Läs mer på Dagens Medicin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk midsommar, försämrade, hjärtsvikt

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

Försörjning av sjukvårdsmaterial ”svag länk”

Lagerhållningen av sjukvårdsmaterial måste förbättras på alla nivåer för att samhället bättre ska klara svåra krissituationer och krig. Det säger regeringens utredare som pekar ut den nuvarande försörjningsberedskapen som en svag länk..

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

Stockholm vill aktivera krislägesavtal

Region Stockholm har fattat beslut om att begära att krislägesavtalet aktiveras hos Sveriges Kommuner och Regioner, SKR..

Dagens Medicin - 6 timmar sedan

Corona på äldreboenden i var tredje kommun

Det finns bekräftade eller misstänkta fall av coronaviruset på äldreboenden i var tredje kommun i Sverige, visar en kartläggning från Ekot. Ett vårdbolag rapporterar att 50 äldre patienter har avlidit i covid-19..

Dagens Medicin - 6 timmar sedan

”Inför peer review av svensk sjukvård”

Sjukvårdspersonal borde regelbundet få be kunniga medicinska experter inom samma fält om granskning och råd om arbetsplatsen, skriver Lina Nordquist (L)..

Dagens Medicin - 6 timmar sedan

Kömiljardens krav pausas

Delar av prestationskraven för kömiljardspengar tas bort i år. Samtidigt skjuter staten till totalt 20 miljarder till kommuner och regioner i vårändringsbudgeten. Det meddelade partierna bakom januariavtalet i dag..

Dagens Medicin - 7 timmar sedan

Skyddsstopp på Östra sjukhuset i Göteborg

Fackförbundet Kommunal har utlyst skyddsstopp på en epidemiavdelning på Östra sjukhuset i Göteborg, rapporterar Sveriges Radio P4 Göteborg. På avdelningen finns patienter som väntar på svar om huruvida de är smittade av det nya coronaviruset eller inte..

Dagens Medicin - 8 timmar sedan

Försök inleds med plasma från tillfrisknade

Runt om i världen testas nu om blodplasma från tidigare coronasjuka patienter kan dämpa förloppet av covid-19. Forskare vid Karolinska institutet hoppas starta behandling i en studie i nästa vecka..

Dagens Medicin - 10 timmar sedan

Blandad nytta av initial kranskärlsröntgen

En initial kranskärlsröntgen för att hitta eventuella åtgärdbara förträngningar minskade inte ny hjärt-kärlsjukdom på sikt hos patienter med stabil kranskärlssjukdom, enligt en stor studie. .

Dagens Medicin - 11 timmar sedan

Vitalis flyttas fram igen

E-hälsomässan Vitalis flyttas till slutet av augusti. Det meddelar arrangörerna..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

Almedalsveckan ställs in

Almedalsveckan, politikerveckan i Visby, ställs in i år, bekräftar Region Gotland för TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.