Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 April, 15:20

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 15:06

Elittränare i bråk med simförbundetEtt storbråk har blossat upp inom svensk simning. Landets elittränare kritiserar Svenska simförbundet för att elitcentret i Eriksdalsbadet inte fungerar. Förbundet slår ifrån sig och är oförstående till kritiken. ?
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Svenska, Eriksdalsbadet, Hans Chrunak, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elittränarei , bråkmed , simförbundet

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

”En del i att göra oss mindre sårbara”

Lokalproducerad mat gör samhället mindre sårbart, menar Albin Ponnert.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Många skaffar hund i coronakarantän

För dem som har drömt om hund kan hemmasittandet till följd av coronavirusets spridning bli en gyllene möjlighet. – Om det är någon gång jag ska skaffa valp är det nu, säger Elin Sternberg som om två veckor får hem sin hund – Frans. Fler gör plats i sin.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Käbbel om framtida återhämtningsfond inom EU

Euroländerna fortsätter att gnabbas om hur en eventuell återhämtningsfond efter coronakrisen ska finansieras. Enligt Frankrikes finansminister är det i praktiken redan bestämt att det ska ske med en gemensam skuld, medan nederländernas dito hälsar att d.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Färre vårdas för covid-19 i Danmark

Antalet personer som vårdas på sjukhus för covid-19 i Danmark har sjunkit för nionde dagen i rad. 401 personer vårdades på fredagen jämfört med 433 på torsdagen, enligt smittskyddsorganet Statens serum institut. Det är den största minskningen av antalet.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

BoIS körde över Eskilsminne

Besegrade lokalkonkurrenten med 5–0..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Coronafallen ökar i Iran

Runt 120 personer har avlidit i Iran det senaste dygnet, enligt landets hälsodepartement. Det innebär att över 4 200 människor som smittats av coronaviruset dött. Samtidigt ökade antalet smittade personer med nästan 2 000 – till drygt 68 000.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Northvolt vill bygga fabrik i Tyskland

Det svenska företaget Northvolt bygger sedan tidigare fabriker i Skellefteå och i Västerås för att tillverka och testa batterier till bland annat elbilar. Nu har företaget ansökt om tillstånd för att bygga ännu en fabrik, denna gång i Tyskland, enligt S.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hus i Billeberga sålt för 2 300 000 kronor

De har köpt Tulpanvägen 6 i Billeberga..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Domprosten: Sorgligt med tomma kyrkbänkar

Under en av Svenska kyrkans största högtider ekar det tomt i många kyrkbänkar. I Uppsala domkyrka var det få besökare på långfredagen. – Det kändes oerhört sorgligt, säger domprosten Annica Anderbrant.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Krogar i Stockholm kontrolleras

Restauranger och barer i Stockholm kommer att granskas hårdare för att se till att smittskyddsreglerna efterlevs. Trängsel på serveringar kan leda till att verksamheter tvingas stänga. Människor flockas på många uteserveringar i huvudstaden, trots Folkh.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.